Şimdi Ara

Alcatel-Lucent’a Frost & Sullivan’dan pazar liderliği ödülü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
80.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alcatel-Lucent''a Frost & Sullivan''dan pazar liderliği ödülü

     

    Alcatel-Lucent, çağrı merkezi çözümüyle, global kurumsal araştırma ve derecelendirme firması Frost & Sullivan tarafından, EMEA (Avrupa, Ortadoğu ve Afrika) bölgesinde 2009 yılının ''Pazarda En Etkili Şirketi" seçildi. Frost & Sullivan Pazara Nüfuz Etme Liderliği ödülü, her yıl, ürün inovasyonu, pazarlaması ve satış stratejileriyle son 2-3 yılda en fazla pazar payını alan şirkete veriliyor.

     

    Frost & Sullivan araştırma analistlerine göre, EMEA''da küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) çağrı merkezi ihtiyaçlarını iyi bir şekilde anlayıp bu taleplere aynı şekilde cevap vermesi, Alcatel–Lucent''ın bu ödülü almasında etkili oldu. Şirketin müşteri hizmetleri yazılımlarında öncü olan Genesys''in pazar lideri çağrı merkezi teknolojisinden ve Alcatel-Lucent kurumsal çözüm portföyünden de yararlanıyor olması, bir diğer etken olarak gösterildi. Söz konusu portföy, KOBİ''ler için kritik ihtiyaçlar olan esnek, kolay kullanılır ve toplam sahip olma maliyeti düşük sistemlerin tasarımında tavsiye ediliyor.

     

    Alcatel-Lucent''ın çağrı merkezi pazarına sunduğu temel çözümler şöyle:

     

    • Alcatel-Lucent OmniTouch Contact Center Standard Edition: Temel çağrı merkezi fonksiyonlarını karşılayacak biçimde tasarlanmış, Alcatel-Lucent OmniPCX Enterprise içinde gömülü, orta ölçekli pazara yönelik, salt ses çözümü.
    • Alcatel-Lucent OmniTouch Contact Center Premium Edition: Hepsi bir arada arayüzü ile (Visual CC) çağrı merkezi yöneticilerinin çalışmalarını kolaylaştıran, sürükle-bırak özellikleri sunan, günlük bilgiler için konfigürasyon, yönlendirme, gerçek zamanlı görüntüleme ve raporlama imkânları sağlayan, orta ölçekli pazara yönelik, çokluortam IP çağrı merkezi çözümü.
    • Alcatel-Lucent OmniTouch Call Center – Office Edition: Müşteri ilişkileri yönetiminde iyileştirme ve şirketin ihtiyaçları doğrultusunda büyüme için tasarlanmış, KOBİ''lere yönelik, hepsi bir arada çözümü.

     

    Alcatel-Lucent Türkiye ve Azerbaycan Kurumsal Pazar Ürün Satış Müdürü Alper Soyak, konuyla ilgili olarak şu yorumu yapıyor: ''Gerek KOBİ gerekse büyük kurumların bugünün iş dünyasındaki dinamiklere cevap vermesi gerektiğinin bilincindeyiz. Çağrı merkezi altyapısına ihtiyaç duyan müşterilerimize kolay kullanım ve lisanslama yapısı sunarak, yatırımlarından en hızlı geri dönüşü almalarını sağlıyoruz. Her türlü medyanın entegre bir şekilde kullanılabileceği, IP/SIP/VXML tabanlı, modern çağrı yönetim ve raporlama sistemleri sunuyoruz. Çağrı merkezi çözümlerimizle, müşterilerimizin, minimum yatırımla maksimum fayda elde edilebilecek esneklikte, IP altyapıları üzerinde dağınık bir şekilde tasarlanabilen, konumdan bağımsız müşteri ilişkileri yönetimi yapabilmelerini sağlıyoruz. Sunduğumuz bu hizmetlerle ödül kazanmış olmaktan dolayı mutluyuz."

     

    Frost & Sullivan En İyi Uygulamalar Ödülleri, bölgesel ve küresel pazarlarda liderlik, teknolojik inovasyon, müşteri hizmetleri ve stratejik ürün geliştirme gibi alanlarda üstün başarı ve performans gösteren şirketlere veriliyor. Sektör analistleri, ilgili sektördeki en iyi uygulamaları belirleyebilmek için pazardaki katılımcıları karşılaştırıp, ayrıntılı mülakatlar, analizler ve kapsamlı ara araştırmalar ile performans ölçümü yapıyorlar.

     

    Frost & Sullivan hakkında

    Frost & Sullivan, diğer adıyla Growth Partnership Company, müşterilerine, büyüme ve büyüme hızını artırma, ayrıca inovasyon ve liderlik konularında en iyi konumlara ulaşma imkânı sunuyor. Şirketin Büyüme Ortaklığı Hizmeti, CEO ve CEO''nun büyüme takımına, gelişmiş araştırma ve en iyi uygulama modelleri ile güçlü büyüme stratejilerini üretme, değerlendirme ve uygulama yeteneği kazandırıyor. Frost & Sullivan, 6 kıtadaki 40 ofisiyle, 45 yılı aşkın bir süredir, Global 1000 şirketleri, gelişmekte olan işletmeler ve yatırım dünyası ile işbirliği yapıyor. 

     

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.