Şimdi Ara

Alcatel 510 dan 2 pc için internet çikisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kullandigim modemi çöpe atmamak için bir tavsiye istiyorum arkadaslar. Evimde düşük konfigrasyonlu bir pc var Win98 kurulu. Bunu ablam kullanacak ve hiz önemli degil. Msn ve mail felan bakacak. Ben Laptop la download yapacagim için hizimin iyi olmasi lazim. Modemim tek porlu olduğu için çikmaza girdim. Heryerde kablo olmasini da istemiyorum oda mesafeleri uzun. Loptop un Wi-fi özelligini kullanarak, desktop pc ye bir wi-fi usb adaptör alsam sorunum hallolurmu acaba?



  • modemin çok iyi aslında.. bir adet çok portlu AP alırsın modemin tek girişine ap yi bağlarsın... istersen desktopa kablo ile internet verirsin.. istersen desktopa seninde dedidğin gibi kablosus adapter alırsın hem desktop kablosuz olur.. hemde notebook kablosuz internete girer..
    ama şimdi şöle bişi var... bi adet ap 70-80 dolardan aşağı diil bunun yerine modemini satıp bir adet kablosuz modem alabilirsin... tek cihazda bitirirsin..
    yada ap alıp hem modem hemde ap kullanman gerekecek.. kararı sen ver.
  • Biraz geç cevap yazabildim ama tesekkürler bilgileriniz için. O gün gittim LinkSys USB Adaptör aldim. Evdeki pc de 98 vardi. Kurulum ve ağ üzerinden dosya paylaşimi tamam fekat interneti paylastiramadim:)

    Kayinvalidedeki pc de XP var ve orada sorunsuz kullaniyorum. Napalım oraya nasipmiş:)

    LinkSys
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.