Şimdi Ara

Alanında İyi Olduğunu Düşünüyorsan Sana Bir Teklifimiz Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Günler arkadaşlar;
    Size bir teklifimiz var ufak çapta başlayıp sonrasında eğer uygun ortam yakalarsa büyüyeceğine inandığımız bir takımımıza yeni takım arkadaşları yeni ortaklar arıyoruz
    eğer sizinde iyi olduğunuzu düşündüğünüz bir alan varsa bu programlama ,web tasarımı , mobil programlama , mssql ,power point ,excel yada sadece word bile olabilir.
    Bu ve benzeri bir alanda iyiyseniz sizide aramızda görmek isteriz.
    Yeni bir Yapılanma olduğumuz için seçici davranmıycaz . Yapacağımız şey ödevi için zamanı olmayan ,yeterli bilgisi olmayan , yada bilgisiyle almak istediği nottan daha fazlasına ihtiyac duyan proje,performans ödevleri yada programlama projeleri için bir ekip topluyoruz. Yakında olusturup yayınlama yapacağımız web sitemizle birlikte öğrenci arkadaşlarımızın yada projesini hayata geçirmek için bir ekibe ihtiyac duyanların aklına gelen ilk sistem olma düşüncesindeyiz.Eğer sizde bizimle birlikte bu yolda yürümek isterseniz konksoft@gmail.com adresine iyi olduğunuz bakın uzman olmanıza gerek yok iyi olduğunuza inandığınız alanla ilgli daha önce yaptığınız projeler , örnek çalışmalar ,varsa web siteleri ve kısaca kendinizi tanıdan bir mail atmanız yeterli anında sizi veri tabanımıza kaydedicez ve sizin standartlarınıza uygun bir konu geldiğinde siz ve sizin gibi bu iş için uygun takım arkadaşlarımza mail yoluyla ulaşıp fiyat istiycez verdiğiniz fiyatlar doğrutusunda müşteri ile görüşüp anlaşma sağladıktan sonra size başlamanızı söyleyeceğiz. proje tamamlandığında hesabınıza anlaşılan para yatırılacak . Sizden ön ödeme istemiyoruz, Sizden katılım ücreti beklemiyoruz . Tek yapmanız gereken veri tabanınıza bilgilerinizi ulaştırmak Hepinize İyi Çalışmalar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.