Şimdi Ara

Alaittin Güneş (Altuğ Güneş'in Öz Babası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hayatta ailen kadar sevdiğin kim var derlerse söyleyeceğim kişidir. Oldukça yoruldugum bu 1 senelik YKS serüvenimde fiziği öğrenirken de biyolojiyi öğrenirken de çok yoruldum. Kimyaya karşı olan ön yargım nedeniyle de daha AYT Kimyaya başlamamışken özel ders almayı düşünüyordum ama ders saatliğinin 600 TL'den başladığını görünce Altuğ Güneş'in babası olduğunu bildiğim Alaittin Hoca'ma güvendim ve BKS serisini sipariş ettim.


    İçeriği;

    Tyt 1 Kitap

    Ayt 3 Kitap

    1 TYT 1 AYT Deneme Kitabı

    12. Sınıf Tarama sorularından ibaret idi.

    Aralıkta sipariş etmiştim ve kargoyla birlikte 1000 TL'nin çok az üstüne denk gelmişti.


    Şubat gibi AYT kampına başlayınca daha ilk videodan anladım ki hocamız bu işin duayeni, piri. Geçen seneden beri olan ön yargım daha hocamızın ilk videosu ile kırıldı ve aşkla kimya çalışmaya başladım ve AYT'yi 1 ay gibi bir sürede bitirdim. (Şubatın sonuna tekabül etmekte idi.)


    O gündür de benim için en kek ders kimya oldu. Hiç 2 yanlışın altına inmedim (ayt için.)


    Kaynak olarak da yalnızca BKS kitaplarını çözdüm zaten kitapta hoca konuyu anlatırken oldukça soru çözüyor + bizim çözmemiz için uygulama soruları var, merkalısına sorular var var test soruları var, allah var.


    Onun haricinde bir de 25'li Bilgi Sarmal Ayt Kimya Denemesinden bu zamana dek 19 tane çözmüşüm.


    Geçen hafta hafif unutulmalar başlayınca ve tekrarlara dönmek istediğimde değerli hocamın ayırdığım 12 Tarama Soruları ve AYT Denemelerini çıkardım zatan kaliteli işler olduklarını MSÜ öncesi TYT denemesini bitirdiğimden biliyordum ondan ayırmıştım. Ve gerçekten denemeleri izlemeye başlayınca duygulandım özellikle hocamın sesini duyunca. Yaklaşık 15 denemenin 8 tanesini ve 12 Tarama sorularından 6 tanesini çözünce fark ettim ki bu deneme soruları efsane bir tekrar niteliğinde oldu benim için.


    Buraya duygularımı yazmak istedim çünkü değerli hocam en ön yargımın olduğu derste beni 1 ay gibi bir sürede efsane seviyeye getirdi bu hem kendisinin efsane anlatımı hem de efsane kitapları sayesinde oldu. Kendilerine buradan teşekkür ediyorum. Altuğ Güneş forumda vardı etiketlerseniz sevinirim.


    2025'ciler kimya için başka macera aramasın başka test kitabı da aramasın, Alaittin Güneş Kimya için yeter.

    Bu sene dershaneye gitmeden hiç ummadığım başarılar sağlamama katkıları olan hocalarıma teşekkür ediyorum.


    Not: 12'yim fen lisesindeyim fakat FKB temelim yoktu geçen sene full uyudum ve kopya çektim. Hocalar da sene başında benden umudu kesmişti o yüzden ilgilenmiyorlardı tabi MSU'de dumur oldular o da başka bir konu.


    İsteyenlere bu şekilde kanal, hoca tavsiyesi verebilirim yorum atabilirsiniz bu konuya.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.