Şimdi Ara

ALACAKARANLIK + SERİSİ = VAMPİRLER VAR!!!(YENİ ANLATIM)MUTLAKA BAKIN.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
0
Favori
12.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • EVET BEKLEDİĞİNİZE DEĞECEK TEORİLERİMLE KARŞINIZDAYIM.SON ARAŞTIRMALARIMI YAPTIM.İLK OLARAK NEDEN ÖZELLİKLE ALACAKARANLIK DEDİĞİME GELELİM...

    Bu Stephen adlı yazarımız öyle bir roman yazıyor ki tüm vampir kanunlarına ters.Bir defa en saçma yanı güneşe çıkınca yanmıyorlar eğer yanmıyorlarsa ne anlamı kaldı vampirliğin değil mi biliyorum hepimiz aynı düşünüyoruz.Neyse elmas gibi parlıyor bu arkadaşımız,insanlarla değil hayvanlarla besleniyor bir nevi diyet yapıyor (ha ha ha) en kötüsü de sarımsak ve haçtan ölmüyorlar böyle vampiri ne yapalım.İyilik abidesi ve çok yakışıklı.Her neyse bu Stephen öyle bir karakter yaratıyor ki vampirden herkes aşık oluyor gel gelelim ki bunun altında neler yatıyor.Bu kesinlikle komplodur özellikle gençleri büyüsü altına alıyor ve lanet olası gençlerimizin beynini yıkıyorlar.Bunun sonuçlarının en kötü yanı özellikle Abd de vampir akımı başladı bu vampir akımında sırf vampir kıyafetleri,dişlikleri,kan pıhtısı vs satılıyor.Özellikle (11-19 yaş) oluşturduğu kesim kendilerini vampir olarak görüyorlar.VE KEDİ KESİYOR,KÖPEK KESİYOR KANLARINI İÇİYORLAR SIRF EDWARD HAYVANLARLA BESLENİYOR DİYE..Bunu unutmayın şimdi ikinci bölüme geçiyorum.

    Kurt ADAMLARIN YAKIŞIKLILIĞI...
    Öyle bir karakter yaratıyor ki kurt adamı yakışıklı,iyi ve cesaretli.(Jacop arkadaşımız)Bu akımla herkes kurt kostümleri alıyor ve yine gençlerin beyni yıkanmış oluyor.Çocuk olanlarda ise daha da kötü durum var bu ise bir habere göre 9 yaşındaki kız çocuğu sokakta gördüğü köpeği kurt adama dönüşecek diye sevmeye gidiyor ve köpek kız çocuğunun elini parçalıyor..

    ŞİMDİ BU İKİSİNİ BİRLEŞTİRELİM.BU YAZAR İNSANLARIN BEYNİNİ YIKAYARAK YENİ BİR AKIM GETİRİYOR.ÖNCEDEN KÖTÜ OLAN KARAKTERLERİ (DURACULA VARDI MESELA)İYİ KARAKTERLERE DÖNÜŞTÜREREK ÖZELLİKLE ERGENLERİN VE KİŞİLİĞİNİ ARAYAN İNSANLARIN AKLINA GİRİP KÖTÜ İNSAN AKIMI BAŞLATIYOR.EDWARD I SEVMEYEN ÖZELLİKLE ERKEKLERDE ONU SEVMEYEN KARAKTERLERE BÜRÜNÜYOR VE KENDİLERİNİ O YARATIK GİBİ GÖRÜYORLAR.BUNUN GİBİ FİLMLER DEVAM ETTİKÇE TAMAMİYLE YÖN DEĞİŞTİRECEK HAK VE ADALET KAVRAMI DEĞİŞECEK.BU GENÇLER VE ÇOCUKLAR GELECEK NESİLDE BİZİM DOKTORLARIMIZ,AVUKAT VE HAKİMLERİMİZ OLACAK..BU YOLDA GİDERLERSE NASIL DOĞRU TERCİHLERİ YAPABİLİRLER ? STEPHEN VE BUNUN GİBİ YAZARLAR TAMAMEN GELECEĞİMİZİ DEĞİŞTİRİYOR KISACASI DÜNYA BATIYOR !

    Evet arkadaşlar gelelim vampir var konusuna..ŞİMDİ ÇAYINIZI ALIN VE BU MUHTEŞEM GERÇEK SERÜVENİ OKUYUN,KANINIZ DONACAK !

    Yüzyıllar önce salgın hastalık başladı.Nedeni demir eksikliğine vs. bağlı kan azlığıydı.Herkesin yüzü sararmış bembeyaz olmuştu.Kimse ne yapacağını bilemiyordu.O zaman bu topluluğun yaşadığı yer çöl ortamı olduğundan bitkilerden de yararlanamadılar.Neyse bir kavim diyebiliriz ama yerli falan değillerdi.Zaten bembeyazlardı büyük ihtimal rus kökenli :) Çoğu kansızlığa bağlı hastalıklardan yaşamını yitiriyorlardı.Liderleri çözüm bulmak için herkesi topladı.Hayvanların kanını içmeliyiz diye başladı söze.Her ne kadar hasta da olsalar yinede yanaşmadılar istemeyiz diye.Taa ki bir adam çoçuğunu bu yüzden kaybedinceye kadar.Çılgına döndü delirdi.Hayvanları avlayıp zorla kanını içirdi karısına.Ölmemesi için..Karısı içtikten sonra biraz daha hastalandı ateşi çıktı ve doğal olarak yüzü kırmızılaştı.Herkes işe yaradığını düşünerek avlanmaya başladı.Deli gibi hayvan kanı içmeye başladılar.Ama bunun yanı sıra ölenlerin ardı arkası kesilmiyordu.Artık avlanmaya çıkmamak için ölenlerin kanlarını içmeyi düşündüler hemde bunun sayesinde aynı tür kana kavuşacaklardı.Öyle bir akım başladı ki..Herkes ölen yakınlarının kanlarını deli gibi içmeye başladı.Bunun yanı sıra sağlık sorunlarından diş etleri çekildiği için dişleri ön plana çıkmaya başladı.Yıllar birbirini kovaladı artık herkes kan için insanları öldürür kan içer olmuştu.Evet yaşamak için.Daha sonra içtikleri kanlardan gözleri az görmeye başladı ve güneşe çıkamaz oldular.Akşam uyanıp sabah güneş doğmaya başlayınca uyumaya başladılar.Artık yeni bir akım doğmuştu hızla artan yüksek doğum oranlarıyla sayıları epey fazlalaştı.Daha sonra tüm yaşayan "vampir" dediklerimiz başka yerlere dağılmaya başladılar.Artık herkes bunlara vampir demeye başladı.Yıllar geçti vampirler mutasyona uğradı.İçtikleri kanın etkisiyle ayaklarında başlayan sancılar canlarını çok yaktı ve bir mitolojiye göre ayaklarını kestiler.Bembeyaz yüzleri,dişleri,giyimleriyle bir vampir oldular."Kesik ayak" olarak da anılmaya başladılar.Bir rivayete göre daha sonradan kutsanmışlardır ve uçmaya başlamışlardır.


    Not:Artık lütfen bu konumda silinmesin.Açtığım tüm konular silindi.Ne küfür ne hakaret var nede yanlış yerde konum.

    VAMPİRLER HALEN VAR MI,MUTASYONA UĞRAYAN VAMPİRLER NEDEN SARIMSAKTAN ÇEKİNİRLER,GÜNEŞE ÇIKMAYA BAŞLADIKLARINDA VÜCUTLARI YANAR MI HEPSİ AZ SONRA !!! [YENİİ]

    EDİT:BAŞLIK YENİLEMESİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xPixieSx -- 12 Ocak 2010; 20:57:50 >







  • Araştırma dediğin, 3-5 yazarın yazmış olduğu saçma sapan komplo/öykü türü kitabı okumaksa hiç konuyu açma bile. Üstelik vampirlerin ne günahı var, ne gibi bir komplonun kurbanı olabilir onlar? Kafayı iyice oynatmaya başlamış bizim millet.
  • ok by.
  • Merakla bekliyorum.
  • bekliyoruz ne saçmalık çıkacak bakalım
  • beklediğimize değmezse, sen bekle beni..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi follower123 -- 12 Ocak 2010; 17:37:02 >
  • ne teorisi olursa olsun çok süper bir film kim ne yazarsa yazsın. BEN İZLEMEYE DEVAM EDERİM VAMPİR'Lİ FİLMLERİ.
  • affirmative
  • eskiden varsa şimdi niye yohh onlar sonsuza kadar yaşamıyorlar mı ?
  • Her görmeyip bilmeyip duymadığınız olaylara yok diyemezsiniz.

    Saygı göstermeyene saygı gösterilmez! Sırf tartışma çıkarmak için konuya mesaj yazıp çıkanlar var. İlgilenmiyorsanız okumazsınız bile, başlığı görüp geçersiniz. İlgilenmediğiniz bir konuya girip o konuyu bilmediğiniz halde yalanlamak gerizekalılıktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pentacle*

    Her görmeyip bilmeyip duymadığınız olaylara yok diyemezsiniz.

    Saygı göstermeyene saygı gösterilmez! Sırf tartışma çıkarmak için konuya mesaj yazıp çıkanlar var. İlgilenmiyorsanız okumazsınız bile, başlığı görüp geçersiniz. İlgilenmediğiniz bir konuya girip o konuyu bilmediğiniz halde yalanlamak gerizekalılıktır.


    ilgileniyorsun da,konuyu açan arkadaş neden ilk önce hazırlanıp konuyu açmıyor da bizi bekletiyor?
    Hem de bu kadar saçma salak bir konu için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dmc 12

    eskiden varsa şimdi niye yohh onlar sonsuza kadar yaşamıyorlar mı ?

    İnsan gözü göremez




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum


    quote:

    Orijinalden alıntı: dmc 12

    eskiden varsa şimdi niye yohh onlar sonsuza kadar yaşamıyorlar mı ?

    İnsan gözü göremez

    Kamera diyor zaten.




  • Bir belgeselde izlemiştim vampirler şu andada var hatta şu anda yaşayan bir vampirlede röportaj yapmışlardı. Kız arkadaşının kanını içiyordu sürekli.

    Doktora sormuşlardı doktorda demir eksikliğinden kaynaklanıyor demişti.

    Ayrıca bu kan çok faydalıymış içinde çok fazla vitamin varmış bilginiz olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pentacle*

    Her görmeyip bilmeyip duymadığınız olaylara yok diyemezsiniz.

    Saygı göstermeyene saygı gösterilmez! Sırf tartışma çıkarmak için konuya mesaj yazıp çıkanlar var. İlgilenmiyorsanız okumazsınız bile, başlığı görüp geçersiniz. İlgilenmediğiniz bir konuya girip o konuyu bilmediğiniz halde yalanlamak gerizekalılıktır.

    tamam haklısın..abi şakamısın ya..geçen bi konuda da bizim inancımıza göre kötü cadılar iyi periler falan diyodun..tamam daha yaşın küçü 14 yaşındasın biliyorum ama bu yaşta da mı yani ilerde büyüyüp işadamı olucaksın hala peri selena mı diyeceksin




  • Konu sahibi
    1 buçuk saat oldu...



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anime -- 12 Ocak 2010; 18:45:06 >
  • birebir vampirle sevişmiş arkadaşım var size onuda getiricem
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScramJet

    Konu sahibi
    1 buçuk saat oldu...


    Son araştırmalarımı yaptım ve yazdığım konuyu arşivime ekledim.Hep sildikleri için tedbirimi almam gerekti.

    Not:Bari bunu silmeyin adminler yararlı konu.
  • Bu ne oğlum sen dedektif misin kaç günden beri açtığın konular ne böyle.....
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.