Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
7.038
Cevap
405
Favori
402.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de Rhion şarjlı vidalama almak istiyorum. 230-TL 18v olanı var, 270-TL'ye 24v darbeli özelliği olan var, farka değer mi, ev kullanıcısıyım?
  • Burada bilen vardır diye soruyorum kusura bakmayın. Einhell TC 135 dremelim var ama uçlarını sürekli tak çıkar beni çok yoruyor. Sürekli ağzına takıp parçaya göre sıkılaşan mandren uyumlu olanı var mı acaba? Link atabilir misiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    https://www.nalburcuk.com/urun/yerli-hobi-bits-sapli-mini-mandren-0-5-4-mm?gclid=CjwKCAjwgdX4BRB_EiwAg8O8Hel1uvek1vZ_UGIiS637LwYsIVzOjwYBfOLLzdKr7gAGBjbFPwgbRBoChOwQAvD_BwE

    Böyle birşey mi arıyorsunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaslar merhaba,

    ev kullanımı icin önerebileceginiz bir model var mı? alttaki bosch dusunuyorum ama burada daha uygun modeller paylasılmıs. bilgisayar ici, dolap korniş icin vs kullanırım diye istiyorum.
    yeni eve tasındım gelecek koltuk, masa vidalamak icin istiyorum.https://www.amazon.com.tr/dp/B0862LYRYV/ref=asc_df_B0862LYRYV1594728600000/?creative=380333&creativeASIN=B0862LYRYV&linkCode=asn&tag=cimritr-21




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssuqunet

    arkadaslar merhaba,

    ev kullanımı icin önerebileceginiz bir model var mı? alttaki bosch dusunuyorum ama burada daha uygun modeller paylasılmıs. bilgisayar ici, dolap korniş icin vs kullanırım diye istiyorum.
    yeni eve tasındım gelecek koltuk, masa vidalamak icin istiyorum.https://www.amazon.com.tr/dp/B0862LYRYV/ref=asc_df_B0862LYRYV1594728600000/?creative=380333&creativeASIN=B0862LYRYV&linkCode=asn&tag=cimritr-21
    basit ev işleri için o cihazı çok rahat kullanırsınız. bosch'un profesyonel serisi bir ürün. ama fiyatı yüksek bir ürün. ben sizin yerinizde olsam üzerine biraz daha koyarım einhell te-cd 18/2 modelini alırım. şuan internette 500 liraya satılıyor eski kasası. f/p olarak şuan piyasadaki en iyi ürün. kendim de bu ürünü kullanıyorum. profesyonel olarak inşaatlarda kullanmayacaksanız her türlü işinizi bozulana kadar görür. darbeli özelliği olduğundan ben bu ürünle yeri geliyor kolon dahi deliyorum. yok bu bana fazla gelir derseniz de hiç 400 lira verip bosch almanıza gerek yok 100-150 lira civarına max 4-5nm tork değerli vidalamalar ufak tefek işlerinizi her türlü halleder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1warsangel1 -- 21 Temmuz 2020; 11:33:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • desteginiz icin tesekkurler, inceleyecigim.
  • İkisi arasında kaldım, biri kömürsüz diğeri kömürlü, anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? İkisinden birini kesinlikle almak istiyorum.
    https://www.tekzen.com.tr/stanley-sbh20d2k-18volt2ah-li-ion-cift-akulu-profesyonel-komursuz-darbeli-matkap-2844856
    https://www.koctas.com.tr/stanley-akulu-vidalama-darbeli-st-stdc18lhbk/p/1000197206




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iyoki

    İkisi arasında kaldım, biri kömürsüz diğeri kömürlü, anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ? İkisinden birini kesinlikle almak istiyorum.
    https://www.tekzen.com.tr/stanley-sbh20d2k-18volt2ah-li-ion-cift-akulu-profesyonel-komursuz-darbeli-matkap-2844856
    https://www.koctas.com.tr/stanley-akulu-vidalama-darbeli-st-stdc18lhbk/p/1000197206
    kömürlü olan model internette 850 civarlarına başka sitelerde mevcut. kömürsüz ise 1150den uyguna yok. teknik veri olarak birinin darbe oranı daha iyi iken diğerinin torku daha iyi ama günlük kullanımda çok da birbirine üstünlük kuracak kadar büyük farklılıklar yok. yani karar kömürlü mü kömürsüz mü almak noktasında. devamlı kullanacaksanız kömürsüz almak daha avantajlı ama arada sırada kullanacaksanız fazladan 300 lira vermeye gerek yok. ev kullanımı için düşünüyorsanız bir üst mesajda önerdiğim matkabı da düşünebilirsiniz. sizin attıklarınızdan biraz daha güçsüz ama daha uygun fiyatlı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1warsangel1 -- 21 Temmuz 2020; 19:45:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1warsangel1 kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Evet 850 civarı uygun fiyata var ama ben mağazadan almayı tercih ediyorum herhangi bir sorun çıkarsa direk garanti için mağazaya verebiliyorum. Gittigidiyorda satıcıya güvenemiyorum. Vereceğim para az değl sonrasında uğraşmak istemiyorum. Mağazada kömürlü ile kömürsüz arasında 50 tl fark var, kömürsüz aklıma daha çok yatıyor brushles motor ve daha uzun ömürlü diye düşünüyorum. Tek aklıma takılan kömürsüzde mandren 12 mm yazması beton delme çapı maks 13 mm diyor. kömürsüzde mandren 13 mm yazıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kml_77

    Ağırlığı nasil hocam 400 liraya dewalt var aradaki fiyat farkına değer mi emin olamıyorum dewalt usta işi bana fazla ancak ömürlük gibi olur diye almak mantıklı geliyor. 150 iyiymis hayirli olsun.
    Çok ağır değil. Ben beğendim açıkçası ergonomisini falan.. Tam olarak kaç gr onu sorarsanız eve geldiğimde tartabilirim. Dewalt tabi ki iyi bir marka ama profesyonel kullanımlar için daha çok. Siz ihtiyaçlarınız doğrultusunda seçim yapın. Şu daha iyiymiş üzeind az daha ekleyeyim şunu alayım falan derken işin sonu yok..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar köy evimde ufak tefek vidalama işlerinde kullanabileceğim uygun fiyatlı şarjlı arıyorum ama burda paylaşılan ürünler pahalı geldi ( 800-900₺ )

    200-300₺lik tavsiyesi olan olursa sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • barakuda1 kullanıcısına yanıt
    merhaba,biraz geç cevap verdim kusura bakmayın.
    aslında yoğun kullanım yapmadım.yani sizi olumlu veya olumsuz ikna edecek bir kullanım yapmadım daha.
    bir kaç bilgi vereyim.. satıcı pars endüstri konusunda sorun olmadı bende.ikinci gün kargoya verdi.bir kaç günde kargo geldi.
    ben n11 üzerinden aldım faturalı türkçe klavuz ve garanti belgesi vs.. .çek artı 10 puan banka puanını da sayarsak 230 tl ye geldi bana.
    üreticiden tüketiciye gelene kadarki zincir şöyle yazıyor üstünde ve klavuzda:
    ithalatçı= Einhell İntratek ...
    üretici= ISC -GMBH ... Germany
    made in P.R.C

    GARANTİ lik bir durumda einhell servisi bakacak gözüken..ben de almadan önce de öyle bilgi edinmiştim.

    bir de üstünde üretim 2018 ocak diyor.biraz handikap sanırım bu.klavuzda yazan doğruysa toplam ömrü 7 yıl diyor . 2 bucuk yıl alır almaz yemiş mi oluyoruz bilmiyorum.
    doğruysa mandren çapı 10 mm yazıyor.benim set de yoktu iyi oldu, 6 bist uçları .6 delme uçları bir de bist leri taktığımız uzatma zımbırtısı var.
    biraz kullanım dışı bilgi verdim kusura bakmayın .çünkü iyi kötü fikir verecek kullanım olmadığı daha.ufak tefek bi şey yaptım.
    üst yazılarda bazı bilenler,yanlış hatırlamıyorsam ,
    "f/p oranı iyi bir bir akülü alıp bir de kablolu darbeli matkap almayı salık vermiş " diye hatırladım sonradan.. acaba akülü ferm 3.6v alıp (80 tl ye geliyordu) bir de kablolu darbeli matkap 150-200 arası (mesela üstte yine einhell falan vardı) alsaydım da ikisi de nefesi bitene kadar kullansa mıydım acaba dedim.ama yine de daha bu üründen pişmanlık veya memnuniyet durumu olmadı.zaman ilerledikçe göreceğiz.

    EK OLARAK :almadan önce araştırıken benimkine benzer ama aynısı değil ve darbesiz sanırım şu ürünü gördüm
    https://www.youtube.com/watch?v=Sjtg-ADT8lU

    burada videoda göbek yalpalıyor.
    benimkinde bu durum olacak mı diye merak ettim.bunun kadar olmadı.çok çok az vardı..
    öyle pahalı ürünlerde olan ok gibi olma durumu yoktu ama bendekinde önemsenmeyecek kadar var diye düşünüyorum..bu pahalılıkta
    12 v (tek akülü değil ) çift akülü darbeli matkap 200 küsürlerdeki fiyatı makul diye düşünüyorum.(ben görmemiştim kendim,tavsiye edenlere teşekkürler) bu ürün başka satıcılarda 300 lerde.ama bu satıcıda 200 lerde.belki de 2018 üretimi olduğundandır bilemiyorum. son olarak basit bir alet gibi durmuyor onu da söyleyeyim.sorularınızı elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deprofundisclamavi -- 23 Temmuz 2020; 1:35:2 >




  • https://www.genisreyon.com/urun/einhell-th-cd-12-2-li-akulu-cift-vitesli-matkap-vidalama

    Evde kullanmak için bu ürünü aldım bende klasik ev işleri için aldım çok sık kullanmayacağım tavsiye edermisiniz acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amatör için kullanacak arkadaslara tavsiyem bu işin sonu yok

    12v einhell ,dbk,ferm gibi 240-280 lira civarına akülü vidalama alin 200lirayada 600 -650 w einhell darbeli matkap alin stanleyde alabilirsiniz fakat biraz daha pahalidir.

    alip geçin karşiya kafaniz rahat eder :))

    konuyu senelerdir takip ediyorum hep ayni sorular ve ayni hususta tavsiye istemeler falan

    prof kullanacak kişi zaten ne alacağını biliyor ve alip kullaniyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 23 Temmuz 2020; 9:54:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgil

    Estağfurullah usta değilim, ev ortamında, kendi çapımda birşeyler yapıyorum. Bu sebeple biraz tecrübem oldu sadece. Zannımca sizi gerek duvar delmede (elbet bir kablolu matkap gibi değil) gerekse de herhangi bir yere vida atmada yeteri kadar tatmin edecektir. Hayırlı olsun. Tecrübenizi paylaşmanız önemli. Tahminlerinizi bilgi ile sağlamlaştırmış oluruz.
    Hocam dübel vs için yeterli gelirmi matkap kısmı kornej vs icin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHARISMATIC kullanıcısına yanıt
    Profesyonel işler hariç, duvar delmede sorun yaşamazsınız ancak konu tavan gibi beton olunca, deler delmesine ama kişiyi de baya baya zorlar gibime geliyor. Neticede darbe oranı ve dönüş hızı belli, kablolu matkaplara göre çok daha düşük.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AlperÇorapçıgil

    Profesyonel işler hariç, duvar delmede sorun yaşamazsınız ancak konu tavan gibi beton olunca, deler delmesine ama kişiyi de baya baya zorlar gibime geliyor. Neticede darbe oranı ve dönüş hızı belli, kablolu matkaplara göre çok daha düşük.
    Tesekkur ederim hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 250 tl civarı evde vidalama işlerini yapacağım ürün arıyorum akülü sarjlı kablosuz vs hangisini seçmem gerekir onu da bilmiyorum. Sayfalarca yorum okudum ama genelde hep matkap tavsiyesi verilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.