Şimdi Ara

aktif hoparlöre DAC yada DAC/AMP baglamak ses kalitesini arttırırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba

    1yıldan fazla zamandır r1850 kullanıyorum. monitor hoparlör özelliğinin bu kadar olumlu fark yaratacagını düşünmemiştim. (sanırım hopörlerleri birbirine bağlayan 3 pinli kablo sayesinde oluyor. ) ağırlıklı jazz dinleyen bir amatör olarak ben bu aktif hoparlör sisteminden tarifsiz mutluyum. sizler daha deneyimlisiniz. sorum şu asus Z 97I plus anakart üstündeki japon tasarımı ses kartında realtech hdses yongası çiple 24bit/192000 herz ses çıkışı alıyorum. sisteme DAC yada DAC ve amfi kombinasyonlu. topping dx3 pro + eklesem ses kalitesine olumlu bir katkı sağlayabilirmiyim? yoksa nafile bir masraf v e cabamı olur? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.


    dx3 pro + link:








  • hoparlörlere bağlantıyı optik kabloylamı bağlıyorsunuz yoksa analog RCA girişlerle mi?

  • merhaba her iki kabloyuda denedim. analog RCA optikten daha detaylı ses veriyor gibi. Bu yüzden her iki kabloyu denesem de RCA kablo ile şimdilik yola devam ediyorum.

  • değerli forumdaşlar

    Anladım ki konu ilgi çekmemiş ve sayfaya bakan çok vatan evladı olmamış. Soruma mantıklı ve açıklayacak bir yanıt için bir kez üste çekip beklemek istiyorum. aktif hoparlöre DAC yada DAC/AMP baglamak ses kalitesini arttırırmı? ilginiz için teşekkürler.

  • arttırır hoparlörün kendi dac ından kaliteliyse , kendim klipsch the fives kullanıyorum gustard x16 dac kullanıyorum ses level atladı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lMajesty -- 21 Nisan 2022; 12:57:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lMajesty kullanıcısına yanıt

    Aynen genelde hoparlör ile gelen dac'ların kalitesi çok iyi olmuyor

  • etayfun E kullanıcısına yanıt

    Rca bağlantıda daha iyi ses aldığınıza göre kaynak cihazınızın dac ünitesi aktif hoparlörde gömülü olandan daha kaliteli. Sorunuzun cevabı seçeceğiniz harici dac'a göre evet ya da hayır olabilir. Bence asıl araştırmanız gereken beklentiniz ve müzik kulağınıza hangi dac'ın uygun olacağıdır , bu yöndeki tavsiyeleri değerlendirmeniz gerekir ki zaten mevcut dac'ınızdan memnun değilsiniz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.