Şimdi Ara

Aktarımı geri alma sorunu lütfen yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar , direk sorunumu anlatıyorum , abimin İos cihazında oyunu oynmaya başladım , baya bi kastım hesabı , kendime de bir İOS cihazı aldıktan sonra ordada oynamaya başladım onuda bir öncekinin yarısı kadar kastım , aynı şekilde gidemeyince bu hesaptan sıkıldım ve Kendi telefonumdaki hesabı abimin telefonuna abimin telefonundaki hesabıda kendi telefonuma aktardım. Bu son zamanlarda başına gelen olmuştur Iphone umun kilit tuşundaki problem nedeniyle değiştirdiler , geri alıp CoC yüklediğimde abimin telefonuna aktardığım hesap yani benim telefonumda asıl olması gereken hesap vardı telefonumda. Şu an 2 telefondada aynı hesap var yani o daha fazla kastığım hesap yandı , bunu nasıl geri çeviririm ? (Çok karışık olduysa A hesabı B telefonunda B hesabı A telefonundayken Şu anda B hesabı hem A hem B telefonunda. A hesabı yandı onu nasıl geri getiririm ?)



  • A hesabı iphone 5(örnek) telefonunda örneğin kaanoki@gmail mailli gamecenter hesabı ile bağlı
    B hesabı İphone 6(örnek) telefonunda örneğin 123@gmail mailli game center hesabı ile bağlı.

    Şimdi sen hangi telefonda, hangi oyunla oynamak istiyorsan o cihazdan oynamak istediğin köye bağlı game center hesabı ile giriş yapacaksın sonra oyunu açıp çıkan uyarıya evet diyeceksin.
  • abinin telefonundaki köy abinin gamecenter hesabına bağlı kendi telefonunda oynadığın köy senin hesabına bağlı kendi hesabını girersen senin köyün gelir abinin game center hesabını gir 'aaaaaaa' isimli köy binası 10 köy yüklensinmi? diyecek ONAYLA yazıp tamam de zaten açık olan köy silinmez çünkü hesaba bağlı tamam deyince hangi hesabı girdiysen ona bağlı köy gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.