Şimdi Ara

Aksakallı Dede is coming...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TRT 1'DE YAYINLANAN 'LEYLA ile MECNUN' DİZİSİNİN BAZI SAHNELERİ YOZGATTA ÇEKİLECEK

    TRT 1’de yayınlanan Leyla ile Mecnun isimli dizinin bazı sahneleri Yozgat’ta çekilecek.

    TRT 1’de yayınlanan Leyla ile Mecnun isimli komedi dizisinin yönetmeni Onur Ünlü, dizinin 1-2 bölümünü Yozgat’ta çekeceklerini söyledi.

    Onur Ünlü, dunyabizim.com’da yayınlanan röportajında, dizinin nasıl şekillendiğinden bahsederken, “Tamamen hissimiz bizi nereye götürüyorsa oraya gidiyoruz” diyor ve şu açıklamada bulunuyor:

    “Meselâ son bölümde dede ölüyor, “Yurttaş Kane” filmindeki son sahnede Kane ölürken dediği şeyi dedeye söyletiyoruz. Bu espriden yola çıkarak sonradan dedeyi Yozgat’tan alıp getireceğiz. Yani bir iki bölümü orada çekip dede Yozgat’taydı geri geldi gibi bir şey olacak.

    Bu bir maliyet ama bir espri yapıyorsan, gerisini getireceksin. Biz bir espri yaparız bakıyoruz çok farklı şeyler ortaya çıkıyor, Yozgat’a gideceğiz bakalım orada nelerle karşılaşacağız.

    Televizyoncu kafasında ise böyle bir şey yoktur. Bu durum tamamıyla hissidir. Bir tane espri için kimse kalkıp Yozgat’a gitmez.

    - Yani bunun rasyonel bir açıklaması yoktur.

    Evet, hiçbir yapımcı ne kadar para kazanırsa kazansın, bir espri sebebiyle ekibi alıp Yozgat’a gitmez. Ama biz bunun ispatı bağlamında gideriz, çünkü öyle bir iddiamız var.

    Zaten böyle olmazsa bu iş yürümez. Böyle olduğu için bu samimiyet seyirciye kadar geçip hissediliyor. Bir de bu işlerin nasıl gideceğini önceden kestiremezsiniz, bir gün rast giderse diğer gün tutmayabilir. Ama neticede bir TV dizisi yapıyoruz. Bugün biter yarın başkası başlar, belki de tutmaz. Nasip meselesi yani. Sonuçta herkes kendi nasibini yer… Şu anda her şey Allah’a şükür bizim lehimize göre gelişti.

    Tabi eğer kaosa düşmek gibi bir durumumuz olursa bırakırız biz diziyi. Yani ekibimizle konuştuk, sıkıntıya ve kargaşalığa düştüğümüzde bırakıp başka şeylerle uğraşırız.”
    http://www.yozgatgazetesi.com/haber.asp?haber=5382



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JohnMC -- 6 Ağustos 2011; 15:54:17 >







  • Harika olmuş dostum.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.