Şimdi Ara

Akp Yalanına Deşifre: ''Hdp'yi Meclise Sokanlar, Ulusalcılar-Atatürkçüler-Milliyetçiler mi?'' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
3
Favori
3.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Kardeş birşey anlatmak durumunda değilsin. O kadar itiraf videosu koydum adam hala savunulacak yan buluyor. Ne uğraşıyorsun boşver :)
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Sen bütün chp'nin koyu ulusalcı Atatürkçülerden mi oluştuğunu sanıyorsun ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Sen bütün chp'nin koyu ulusalcı Atatürkçülerden mi oluştuğunu sanıyorsun ?

    Hayır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    Bütün o yazdıkların boşa.

    Ortada açık bir gerçek var.

    HDP nin barajı aşmasına hangi seçmen sevindi ? CHP seçmeni..

    HDP nin barajı geçmesi kimin işine gelir ? CHP ve HDP ayrıca bu partinin seçmenleri.

    AKP den HDP ye kayan oylar ? Bağımsız millet vekili çıkaran HDP parti olarak seçime girince kendi partisine giden kürtlerden söz ediyorsunuz sanırım onlar AKP seçmeni değil HPD seçmeni oluyor. Adam HDP ye oy vermiş nasıl AKP seçmeni olacak ki..

    Olay bu kadar basit. HPD nin aldığı sonuçtan AKP li olanlar rahatsız CHP li olanlar mutlu.. Bu sebepten HPD nin mecliste bulunmasından mutlu olanları suçlamak gayet yerinde ve mantıklıdır.


    Adam Güneydoğuda KÜRT OYLARI HDP ye kaydı diye AKP suçlu diyor bizde kalkıp bu adamla siyaset tartışıyoruz. Suç bizde

    Ülke senin umurunda değil ki, ülke batsın senin için fark etmez(bunları sen diyorsun) İstediğin gibi chp tek başına iktidar değil. Gerisi seni niye ilgilendiriyor? Hala niye akpyi savunuyorsun? Ülke için bu forumda konuşacak son kişilerden biri sensin.

    Senin ve buradaki diğer akpliler derdi hdp falan değil. Sırf chpye ve seçmenine laf atmak için uğraşıyorlar. Dertleri chp olmasaydı haburda terörist karşılanırken bu karşılamaya sebep olan akpye tepkinizi koyardınız ama siz onun yerine tepki verenlere "darbeci, terör yanlısı" dediniz.

    Tamam benim yazma sebebim sırf CHP ye laf atmak olsun ne fark eder. Yukrıda yazdıklarım gerçek değil mi ? Değilse değil de.. Sende biliyorsun ki durum yukarıda olduğu şekilde.

    Yahu akıl var mantık var. HDP barajı geçerse AKP milletvekili kaybından dolayı sandalye sayısında çoğunluğu elde edemiyor yani hükümet kuamıyor. AKP li neden HDP nin barajı aşmasını istesin. İşte bu kadar mantıktan uzak yazıyorsunuz.

    Olay açık ve seçik ortada. Bu duruma sevinen neredeyse meydanlara çıkıp kutlama yapacak duruma gelen CHP seçmeni. Bu kadar basit işte. Hiç boşuna kıvırmayın

    Hayır aynısını gezi eylemlerinde de yaptınız. Bir şeyi yapıyorsunuz sonra sonuç utanılacak bir sonuç olunca ne sorumluluk alıyorsunuz ne kabulleniyorsunuz. Gezi eylemlerinde de eylem bitti kimse sorumluluk almıyor kimse gitsem " ee biz eylem yaparkene terör örgütleri geldi onlar yaktı yıktı biz masumuk biz sadece ağaç kem küm.." Arkadaş sen o eylemleri başlattın yayılsın diye sosyal medyadan örgütlendin.. Kalabalık olsun diye daha fazla insan toplansın diye elinden geleni yaptın kim gelirse gelsin yok demedin apo posterleri ile yan yana poz bile verdin sırf amacınıza uyuyorlar diye dışlamadın. Ondan sonra ama onlar yaktı yıktı...

    Yok öyle yağma madem bir işe başladın sonun kadar sorumluluğunu üstleneceksin. Bak biz çözüm sürecini destekliyoruz her ne kadar beklediğimiz sonucu alamasak bile en azından niyetimiz buydu ama olmadı diyerek hatamızı kabul ediyoruz.. Siz siz direk başkasının üstüne sucu atalım biz temiz elitist beyaz türkler. asla hata yapmayız ne yaparsak mutlaka doğrudur falan fıstık...

    yahu seçim öncesi burada dua seansları düzenliyordunuz HDP barajı geçsind iye.. Adamlar barajı geçti MHP kadar sandalye aldı.. Şimdi çıkmış... " EE biz baktık sadece AKP den oy kaymış HDP sizin suçunuzdur " oldu gözlerim doldu. Ne güzel öyle verin verin coşkuyu ondan sonra ama biz masumuz.

    Chpliler de mhpliler de hdp barajı geçti diye seviniyor çünkü onlar barajı geçince siz düştünüz. Siz hala olayı farklı boyutlara çekmeye çalıyorsunuz. Onlar barajı geçmeseydi siz rejimi değiştirecektiniz şimdi yapamıyorsunuz olay bu.

    Geçen seçimde akpye oy verip şimdi hdp ye verenler akp seçmeni olmaktan çıkıyor ama chp ye verip şimdi hdpye verenler hala chp seçmeni oluyor. Sizin bu mantığınıza hayran olmamak elde değil. Zaten bu mantığa bir akpliden başkası yaklaşamaz.

    Gezi olaylarını da hala çarpıtmaya çalışıyorsunuz. Orada olayları kışkırtan, mit elemanlarını araya sokup provokasyon yapanlar, insanların üstüne polisleri saldırtan, insan öldürten sorumluluk aldı mı? Siz ne zaman sorumluluk aldınız ki? Olumsuz her olayda başkalarını suçladınız, 13 yıldır tek bir hatanızı kabul etmediniz. Habur olayında da sırf işine geldiği için sustunuz ve başkalarına laf ettiniz. O zamanlar direk olarak dağdan inenleri desteklediniz, alkışladınız şimdi seçilmiş(siz devamlı seçim, oy, milli irade diyorsunuz) bir partiye laf edip duruyorsunuz. O partiyi de sizin sayenizde kurdular, daha önce bağımsız olarak mecliste olmaları da sizin sayenizde. Hatta zamanında bununla övünüyordunuz, şimdi niye düşünceleriniz tam tersi?

    Geçen seçimde akpye oy verip şimdi hdp ye verenler akp seçmeni olmaktan çıkıyor ama chp ye verip şimdi hdpye verenler hala chp seçmeni oluyor. Sizin bu mantığınıza hayran olmamak elde değil. Zaten bu mantığa bir akpliden başkası yaklaşamaz.

    Hem HDP hem CHP yetkilileri CHP li seçmenlerin emanet oy verdiğini kabul ediyorlar. Yani burada söylenen Biz CHP liyiz ama sırf bu seferlik AKP yi durdurabilmek adına sizi destekledik. Yani Adam HDP li olmuş filan değil.

    Ama AKP ye oy vermiş Kürtler doğal olarak kendi içlerinden çıkan partiye HDP ye geçiş yaptılar ve bir daha AKP ye dönmeyecekler. Bu noktada fark böyle. AKP lilerin HDP barajı geçsin diye verilmiş emanet oyları yok. Sanırım durumu anlatabilmişimdir.

    Hala ikinizde olayı çarpıtmaya çalışıyorsunuz. Ben vermediler dedim mi? Sizden kurtulmak verenler oldu ama onlar vermese bile sizden geçen oylar yetecekti. Şimdi akpden giden oylar bir daha dönmeyecek diyorsan akpnin oyları artık artmayacak demektir, o zaman başka konularda 45-50 olur demekten vazgeçin yok oyumuz yükselir diye ısrar ediyorsan hdpye oy veren akpliler var demektir.

    Ayrıca ikinizde akpyi savunmak için bu çabanız niye? Akp olmasaydı hdp de olmazdı o yüzden madem hdpyi beğenmiyorsunuz, bunun sorumluluğunu alın. Milletin kime niçin oy verdiğini sorgulamak size düşmez, millete bu yüzden hakaret edip, onları aşağılamaktan vazgeçin.




  • Treth kullanıcısına yanıt
    O zaman neden iftira attığını sorabilirmiyim ?
  • Sonuç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    O zaman neden iftira attığını sorabilirmiyim ?

    Hangi iftira ?



    @captain_turkiye Ben oy oranı olarak genellikle %40 - %42 yazmışımdır foruma mesajlarım hala duruyordur. Beni başkası ile karıştırıyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 24 Haziran 2015; 21:15:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    O zaman neden iftira attığını sorabilirmiyim ?

    Hangi iftira ?



    @captain_turkiye Ben oy oranı olarak genellikle %40 - %42 yazmışımdır foruma mesajlarım hala duruyordur. Beni başkası ile karıştırıyorsun.

    Ben orada çoğul konuştum. Erken seçim olursa 45-50 alırız diyenler var, onları kastettim. Kişisel olarak sen zaten "ülke batarsa batsın, ne olursa olsun umurumda değil yeter ki chp iktidar olmasın" şeklinde düşündüğün için senin fikirlerinin bir önemi yok. Ama böyle düşünen biri olarak başkaları hdpye veriyor diye bir sürü laf söylemen samimi olmuyor. Önemli olan bu.

    Seçimden önce akpnin oy kaybını neye dayanarak söylüyor, neden böyle bir inanç var anlamıyorum diyordun. Şimdi olayı anlamışsın ve millete ders vermeye kalkıyorsun. Hızlı ilerleme var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 24 Haziran 2015; 21:32:02 >




  • Zero Degrees kullanıcısına yanıt
    Yahu sen kimsin birader sen neyi açıklayacaksın bana?

    Ben il il ayrıntılı biçimde konuda yazmışım zaten.Kürt oyları diyor şaka gibi.Ee günaydın birader Hdp'nin barajı aşmasının asıl sebebi de o diyoruz zaten.Toplam vekil sayısına etkisini tek tek yazdım.Akp sayesinde Hdp, vekilleri ikiye katladı.

    Tunceli konusunda sus birader.Bir şey bildiğin yok işte.Al sana 3 seçimin sonucu.2007'de Kamer Genç bağımsız aday.2011'de Chp'den aday.2015'te ise aday olarak gösterilmedi.Şu tablonun nesine itiraz ediyorsun? Tunceli'deki oyları direk olarak aday belirler.

     Akp Yalanına Deşifre: ''Hdp'yi Meclise Sokanlar, Ulusalcılar-Atatürkçüler-Milliyetçiler mi?''


    Ayrıca Tunceli'deki oyların baraja etkisini de yazdım.Binde 1 bile değil.

    Gürsel Tekin'in sözlerinin amacı belli.Chp bu seçimden mağlubiyet ile çıktı.Fakat seçim sonuçlarının ilk anından itibaren başarılıymış havası yaratıldı.O yüzden Hdp'nin başarısına ortak olunmaya çalışıldı.Böyle açıklama yapmaları doğal.Bunda şaşılacak bir durum yok.




  • Treth kullanıcısına yanıt
    Koyu ulusalcı Atatürkçü chpliler hdpye oy atıyor diyerek attığın iftira.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Konuda Sivas ötesinden bahsettim.Buralarda Chp ve Mhp'nin oyu yok.Yani bahsettiğin çapraz oy kaymasının yaşanması mümkün değil anlayabiliyor musun?Çapraz oy nerede olabilir? Chp'nin kalelerinde.İzmir örneğini gösterdim.Chp seçmeni İzmir'de Hdp'ye oy veriyorsa Chp'nin oyu nasıl artar?Akıl var mantık var yahu adam hala itiraz ediyor.Trakya ve Ege genelinde Chp oyunu artırdı.Yani Chp'nin kemik seçmeni yine Chp'ye vermiş.

    quote:

    Ha tamam ben zaten HDP parti olarak seçime girince eskiden AKP ye oy vermiş Kürtlerin HDP ye geçtiğini biliyorum. Ama bu zaten beklenen bir durum bu durumda AKP liler HDP ye oy verdi demek için 3 - 10 yaş arası çocuk olmak lazım. Öteki türlü gülünüp geçerler adama başka bir şey olmaz


    Bir örnek ile olayı daha da güzelleştirelim.

    2011 seçimleri Diyarbakır:
    http://secim2011.hurriyet.com.tr/ildetay.aspx?cid=21
    Akp'nin aldığı oy: 231,018 çıkartılan vekil sayısı: 5

    2015 seçimleri Diyarbakır:
    http://www.haberturk.com/secim/secim2015/genel-secim/sehir/diyarbakir-21?source=cha
    Akp'nin aldığı oy: 112,979 çıkartılan vekil sayısı: 1

    Şimdi sen diyorsun ki ''Akpliler Hdp'ye oy verdi demek için 3-10 yaş arası çocuk olmak lazım.'' Ya Türkçe'yi kullanma biçimin berbat,ya da kendinle çelişiyorsun.Yahu sen değil misin geçmiş seçimlerde Akp'ye oy veren Kürtler Hdp'ye oy verdi diyen.Şimdi bunu söylemek çocukluk mu oldu?Diğer taraftan madem Kürt seçmen Akp'den Hdp'ye kaydı ne diye her yere ulusalcılar Hdp'yi meclise soktu yazıyorsunuz?

    quote:

    Burada kast edilen durum belli. Ulusalcı ATATÜRKÇÜ Laik Türkler HDP ye emanet oy verdi mi ?


    Atatürkçüler-Ulusalcılar vermedi.Münferit üç beş örnek sunmakla olmaz.Atatürkçü adam milliyetçidir,üniter yapıyı savunur.Chp seçmeni içindeki herkes Atatürkçü-ulusalcı değildir.Nasıl Akp'nin içinde ümmetçiler,liberaller gibi gruplar bulunuyorsa Chp seçmeni içinde de bulunur.Sizin hatanız bu grupların topyekün Atatürkçü olduğunu sanmanız.

    ''Eskiden AKP ye oy vermiş Kürtlerin HDP ye geçmiş olmasının lafını etmek bile gereksiz zaten en olası duum bu neresi garip geliyor size.''
    Garip gelmiyor.Diyoruz ki Hdp'nin barajı aşmasının asıl sebebi budur.Konuya ayrıntılı biçimde yazdım.Karşı çıktığın kısmı alıntıla cevap ver.İkide bir Atatürkçüler Hdp'yi meclise soktu demeyin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Koyu ulusalcı Atatürkçü chpliler hdpye oy atıyor diyerek attığın iftira.

    O benım ıftıram degıl Ulusalcı CHPlı tayfanın kendı ıtırafları bol bol nette ornekelrını bulabılırsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -NightFLY

    seçimin üstünden kaç gün geçmiş hala aynı mevzu
    oy kullanmış insanlara artık saygısızlık yapmayı bırakın. hdp legal bir parti değil mi? isterse önceden mhp ye oy kullanmış biri bile hdp için oy kullanabilir. artık bunu tartışmaktan vazgeçmemiz lazım.

    Ben bu konuyu seçim sonuçlarının hemen ardından açtım.Konu gerilerde kalınca bazı Akpli arkadaşlar yine aynı yalanı dillendirmeye başladı.Bugün bir üye daha aynı şeyi yaptı.''Atatürkçüler şimdi memnun musunuz Hdp'yi meclise soktunuz'' şeklinde konu açtı.Ben de konuyu up'lamak zorunda kaldım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlameSplasher

    Konuda Sivas ötesinden bahsettim.Buralarda Chp ve Mhp'nin oyu yok.Yani bahsettiğin çapraz oy kaymasının yaşanması mümkün değil anlayabiliyor musun?Çapraz oy nerede olabilir? Chp'nin kalelerinde.İzmir örneğini gösterdim.Chp seçmeni İzmir'de Hdp'ye oy veriyorsa Chp'nin oyu nasıl artar?Akıl var mantık var yahu adam hala itiraz ediyor.Trakya ve Ege genelinde Chp oyunu artırdı.Yani Chp'nin kemik seçmeni yine Chp'ye vermiş.

    quote:

    Ha tamam ben zaten HDP parti olarak seçime girince eskiden AKP ye oy vermiş Kürtlerin HDP ye geçtiğini biliyorum. Ama bu zaten beklenen bir durum bu durumda AKP liler HDP ye oy verdi demek için 3 - 10 yaş arası çocuk olmak lazım. Öteki türlü gülünüp geçerler adama başka bir şey olmaz


    Bir örnek ile olayı daha da güzelleştirelim.

    2011 seçimleri Diyarbakır:
    http://secim2011.hurriyet.com.tr/ildetay.aspx?cid=21
    Akp'nin aldığı oy: 231,018 çıkartılan vekil sayısı: 5

    2015 seçimleri Diyarbakır:
    http://www.haberturk.com/secim/secim2015/genel-secim/sehir/diyarbakir-21?source=cha
    Akp'nin aldığı oy: 112,979 çıkartılan vekil sayısı: 1

    Şimdi sen diyorsun ki ''Akpliler Hdp'ye oy verdi demek için 3-10 yaş arası çocuk olmak lazım.'' Ya Türkçe'yi kullanma biçimin berbat,ya da kendinle çelişiyorsun.Yahu sen değil misin geçmiş seçimlerde Akp'ye oy veren Kürtler Hdp'ye oy verdi diyen.Şimdi bunu söylemek çocukluk mu oldu?Diğer taraftan madem Kürt seçmen Akp'den Hdp'ye kaydı ne diye her yere ulusalcılar Hdp'yi meclise soktu yazıyorsunuz?

    quote:

    Burada kast edilen durum belli. Ulusalcı ATATÜRKÇÜ Laik Türkler HDP ye emanet oy verdi mi ?


    Atatürkçüler-Ulusalcılar vermedi.Münferit üç beş örnek sunmakla olmaz.Atatürkçü adam milliyetçidir,üniter yapıyı savunur.Chp seçmeni içindeki herkes Atatürkçü-ulusalcı değildir.Nasıl Akp'nin içinde ümmetçiler,liberaller gibi gruplar bulunuyorsa Chp seçmeni içinde de bulunur.Sizin hatanız bu grupların topyekün Atatürkçü olduğunu sanmanız.

    ''Eskiden AKP ye oy vermiş Kürtlerin HDP ye geçmiş olmasının lafını etmek bile gereksiz zaten en olası duum bu neresi garip geliyor size.''
    Garip gelmiyor.Diyoruz ki Hdp'nin barajı aşmasının asıl sebebi budur.Konuya ayrıntılı biçimde yazdım.Karşı çıktığın kısmı alıntıla cevap ver.İkide bir Atatürkçüler Hdp'yi meclise soktu demeyin.

    3 10 yaş olayını şunun için dedim. Bu zaten malumun ispati hani dile getirmeye bile gerek olmayan bir şey. Birde o cumlede eksik kelime var o sebepten anlaşılmaz olmuş. Kelimeyi yazmayı unutmuşum.

    Bizim burda bahsettiğimiz şey ile seninki farklı.


    Sen diyorsun ki zaten biz o emanet oyları hiç vermeseydik bile AKP kendi içinde barındırdığı Kürt seçmenleri kaybedince HDP barajı otomatik olarak geçecekti. Doğru haklısın. Ama bunun AKP ile yada AKP seçmeni olan bizlerle bir alakası yok biliyorsun.

    Ben diyorum ki burada sizin bir hıyanetiniz var. AKP den kurtulmak için bile olsa gerekirse bir terörist partiye bile destek çıkabiliyorsunuz.

    Bizim laf söylediğimiz olay bu. Yoksa zaten AKP den HDP ye kayan kürtler ile HDP barajı geçebiliyor sizin emanet oylar olsun olmasın fark etmez.

    Burada sizlerin niyetinden zihniyetinden söz ediyoruz. Sizin şu anda AKP li olupta çözüm sürecini detekleyenlere yada AKP nin Çözüm süreci amacı ile PKK ile masaya oturmuş olmasına söz söyleme hakkınız yok. Bu hakkı HDP yi setekleyerek kaybettiniz.

    Herhalde bu kadar açık bir biçimde yazınca net bir biçimde anlaşılmıştır.


    Hani gezi eylemleri sırasında bizlerin bir söylemi vardı.. Diyorduk ki " Bunlar AKP nin düşeceğini bilsinler vatanı başka ülkenin sömürgesi bile yapmaya razı olurlar " hah işte tam bu olay.. AKp den kurtulmak için yapmayacağınız şey yok biz bundan söz ediyoruz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Treth

    quote:

    Orijinalden alıntı: Periah

    Koyu ulusalcı Atatürkçü chpliler hdpye oy atıyor diyerek attığın iftira.

    O benım ıftıram degıl Ulusalcı CHPlı tayfanın kendı ıtırafları bol bol nette ornekelrını bulabılırsın.

    Tamam sayı ver.Kaç kişiler toplamda?Hdp'nin %13'lük oyuna katkısı ne kadar?

    Konuda yazdığımı aynen kopyalıyorum:

    quote:

    80 milletvekilinin 59'unun Doğu ve Güneydoğu'dan geldiğini söylemiştik.Yani Hdp'nin toplam vekil sayısının %74'ü bu bölgeye ait.
    Doğu ve Güneydoğu'nun özeti şu:Akp'nin Doğu ve Güneydoğu oyları yarı yarıya azalmış, oluk oluk Hdp'ye akmış. Sorumlu kim? ''Sivas'tan öteye gidemiyorsunuz'' diyerek suçladığınız CHP ve MHP mi?


    Bak ben sayı veriyorum.İstatistik koyuyorum.Hdp başarısının 3/4'ü Chp ve Mhp ile alakasız yerler.Kalan 1/4'ü de açıkladım.Karşı çıktığın yeri alıntıla diyorum sana.Hala şu adamlar Hdp'ye oy vereceğini söyledi diyorsun.




  • Treth kullanıcısına yanıt
    Yahu madem Kürt oylarının Hdp'nin barajı aşmasının nedeni olduğunu biliyorsunuz.Ne diye sağda solda ulusalcılar Hdp'yi meclise soktu diyorsunuz?Yazmayın arkadaş ben rahatsız oluyorum.Amacınız tahrik etmek mi?

    quote:

    Ben diyorum ki burada sizin bir hıyanetiniz var. AKP den kurtulmak için bile olsa gerekirse bir terörist partiye bile destek çıkabiliyorsunuz.


    İstersen geçmiş yorumlarımızı serelim ortaya.Millet görsün teröriste destek çıkanlar kimmiş?Buyur benim yorumlarımı oku:

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=105456209
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104580261

    quote:

    Burada sizlerin niyetinden zihniyetinden söz ediyoruz. Sizin şu anda AKP li olupta çözüm sürecini detekleyenlere yada AKP nin Çözüm süreci amacı ile PKK ile masaya oturmuş olmasına söz söyleme hakkınız yok. Bu hakkı HDP yi setekleyerek kaybettiniz.


    Ben söylerim.Git onu kendini Atatürkçü olarak nitelendirip Hdp'ye oy vermiş adamlar varsa onlara yaz.Böyle lafı ortaya atma.İnatla usanmadan yazacağım.Akpliler'in milliyetçilik şovu bize işlemez.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlameSplasher

    Yahu madem Kürt oylarının Hdp'nin barajı aşmasının nedeni olduğunu biliyorsunuz.Ne diye sağda solda ulusalcılar Hdp'yi meclise soktu diyorsunuz?Yazmayın arkadaş ben rahatsız oluyorum.Amacınız tahrik etmek mi?

    quote:

    Ben diyorum ki burada sizin bir hıyanetiniz var. AKP den kurtulmak için bile olsa gerekirse bir terörist partiye bile destek çıkabiliyorsunuz.


    İstersen geçmiş yorumlarımızı serelim ortaya.Millet görsün teröriste destek çıkanlar kimmiş?Buyur benim yorumlarımı oku:

    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=105456209
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=104580261

    quote:

    Burada sizlerin niyetinden zihniyetinden söz ediyoruz. Sizin şu anda AKP li olupta çözüm sürecini detekleyenlere yada AKP nin Çözüm süreci amacı ile PKK ile masaya oturmuş olmasına söz söyleme hakkınız yok. Bu hakkı HDP yi setekleyerek kaybettiniz.


    Ben söylerim.Git onu kendini Atatürkçü olarak nitelendirip Hdp'ye oy vermiş adamlar varsa onlara yaz.Böyle lafı ortaya atma.İnatla usanmadan yazacağım.Akpliler'in milliyetçilik şovu bize işlemez.

    E iyide arkadaş madem son noktada savunma bu şekilde olacak o zaman sen bu konuyu neden açtın ki. Bırak onu söyleyen adamlarla biz hesaplaşalım. Sen neden girdin araya.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlameSplasher

    quote:

    Orijinalden alıntı: KayhanKaan

     Akp Yalanına Deşifre: ''Hdp'yi Meclise Sokanlar, Ulusalcılar-Atatürkçüler-Milliyetçiler mi?''


    "AİLECEK HDP'YE OY VERDİK"
    Pelin Batu, soruya kendi ailesinden örnekler vererek cevapladı. Barış sürecinin samimi ve şeffaf bir şekilde yürütülmesi için bütün ailesinin HDP’ye oy verdiğini söyleyen Batu, şunları söyledi; “Dedem de babam da CHP milletvekiliydi. Sola en yakın olan partilere oy vermişizdir hep. Şimdi ben de dahil tüm ailem HDP’ye oy verdik. İlk defa böyle bir şey oluyor.

    ''Pelin Batu ve ailesi Hdp'ye oy verince Hdp barajı aştı''.Bunu mu demek isiyorsun? Hadi bütün sülalesini hesaba kat.Toplam Hdp oyları 50 olsun.
    Toplam geçerli oy: 46.816.991

    50 / 46.816.991

    İşte Akplinin baraj anlayışı.

    Adamlar CHP nin kurucularından bilmem kaç kuşak CHP milletvekili komple HDP ye vermişler sen hala Batu ailesi re re re rö rö rö diyorsun Şakamısın arkadaşım
    Cüneyt Özdemir canlı yayında CHP genel merkezindeki HDP coşkusunu anlattı siz istediğiniz kadar savunun.
    Biz bu olanları bir yere kaydettik ve bu kayıtlar nesilden nesile geçecek.




  • Treth kullanıcısına yanıt
    Konuyu neden mi açtım? Ne konuşuyoruz biz farkında değilsin sanırım.Atatürkçüler Hdp'yi meclise falan sokmadı.Konu başlığı da içeriği de bu yönde.Ben araya girerim çünkü tahrik var.Amaç Akp'nin rezaletini başka partilere,seçmene çamur atarak unutturmak,hedef şaşırtmak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FlameSplasher

    Konuyu neden mi açtım? Ne konuşuyoruz biz farkında değilsin sanırım.Atatürkçüler Hdp'yi meclise falan sokmadı.Konu başlığı da içeriği de bu yönde.Ben araya girerim çünkü tahrik var.Amaç Akp'nin rezaletini başka partilere,seçmene çamur atarak unutturmak,hedef şaşırtmak.

    Seçim akşamı CHP genel merkezinin önü canlı yayın.Sonuna kadar izle.
    Boşuna çırpınma bence.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.