Şimdi Ara

AKP Bağışlarla Toplanan Paraları Ne Yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
50
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15 Temmuz gazileri ve şehit yakınları için toplanan paralar verilmedi!


    CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, 15 Temmuz şehit yakınları ve gazileri için toplanan paraların nerede olduğu, kimlere verildiği, hangi gazilere, şehit yakınlarına verilip verilmediğinin Türkiye'nin gündeminden bir türlü düşmediğini belirterek, "Çünkü biz, hiçbir gazinin veya şehit yakının bu paralara bir şekilde kavuştuğunu, görmedik, duymadık, bilmiyoruz." dedi.

    Emir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra yetkililerin çağrısıyla milli dayanışma duyguları içerisinde şehit yakınları ve gaziler için yardım kampanyası başlatıldığını, kampanya ile şehit yakınları ile gazilere olanaklar yaratılacağının söylendiğini anımsattı.

    Bu yardım kampanyasına vatandaşların bağışta bulunduğunu vurgulayan Emir, "O gün Sayın Bakana sorulduğunda bağışların 309 milyon liralık toplam birikim olduğu gururla ifade edildi. Biz de millet olarak bundan mutluluk duyduk. Bu paraların nerede olduğu, kimlere verildiği, hangi gazilere, şehit yakınlarına verilip verilmediği Türkiye'nin gündeminden bir türlü düşmedi. Çünkü biz, hiçbir gazinin veya şehit yakının bu paralara bir şekilde kavuştuğunu, görmedik, duymadık, bilmiyoruz. Bizlere sürekli olarak gaziler ve şehit yakınlarından talepler ve 'bize hiçbir şey verilmedi' diye şikayetler geliyor." diye konuştu.

    Toplanan bağışları ailelere ulaştırmayıp faize yatırmışlar puahsudahsa
    https://www.memurlar.net/haber/864654/15-temmuz-gazileri-ve-span-class-keyword-sehit-span-yakinlari-icin-toplanan-paralar-verilmedi.html
    https://t24.com.tr/haber/chp-liler-15-temmuz-sehit-ve-gazileri-icin-toplanan-397-milyon-lira-icin-yasa-teklifi-verdi,856890
    http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/bakan-yanitlayamadi-para-neden-dagitilmadi-1703298



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 2 Nisan 2020; 0:14:21 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.