Şimdi Ara

AKLI İNGİLTERE'DE!..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beşiktaş'ın teknik patronu Tigana İngilizler'i, İngilizler Tigana'yı unutamıyor.İşte Detaylar...


    Ada basınında hakkında sık sık haber çıkan Fransız hocanın, son olarak eski takımı Fulham'ı ve İngiltere'deki atmosferri unutamadığı, bu yüzden tekrar Premier Lig'de çalışmak istediği yazıldı!..

    Beşiktaş'ın Tottenham'la oynadığı maçtan sonra İngiliz gazetelerinin Jean Tigana'ya olan ilgisi arttı. Önce Guardian'da Tigana'nın Fulham Başkanı Mohamed Fayed'le ilgili davası yüzünden Fransız Milli Takımı'nın başına geçemediği haberi yayınlandı. Ardından Henry'nin Fransız çalıştırıcıyı 'Tigana'yı öldürecektim' ifadesi ile övdüğü sözleri manşetlere çıktı. Son olarak da dünkü Sun'da yine Tigana vardı ve haberin manşetini Tigana'nın İngiliz kulüplerinden ikinci bir şans isteği süslüyordu.

    Gazete Fayed'in açtığı davayı kazanan Tigana'nın Avrupa ve Afrika'daki mali işlemleri ile ilgili Fransız vergi savcılarının soruşturmasından da geçen hafta aklandığını vurguladı. Sun, Tigana'nın futboldaki geleceğini tehdit eden dava ile ilgili olarak ilk kez konuştuğunu belirterek, Fransız çalıştırıcının, 'Bütün davalardan aklandım. Premiership'e bir gün dönmem şimdi mümkün ve Fulham ile İngiltere'de çalışmayı seviyordum. Fantastikti' şeklindeki sözlerine yer verdi.

    Tigana, hakkındaki davaları kaybetse kariyerine noktayı koyacağını da belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Fransa'da birçok üst düzey takımdan ve birçok milli takımdan teklif aldım. Davanın sonucunu beklediğim için hayır dedim. Eğer davayı kaybetseydim, futbolu bırakacaktım. Fulham'ın maçlarını takip ediyorum. İngiltere'de harika bir hayat vardı ve orada yaptıklarımı sevdim. Fulham hep yüreğimde olacak. Bu kulübü seviyorum'.

    Akşam







  • @L a C o s T e iyi yapıyorsun hoş yapıyorsun ama bu tür haberleri derleyip toparlayıp sabit bir başlık altında toplasan daha güzel olacak.Yani bu tür derken fazla önemli olmayan ve kolpa haberleri kastettim.Umarım anlatabilmişimdir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.