Şimdi Ara

AKK!!Ayın 1. de HIZLAR 8 M.BIT OLMAZ İSE??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: recon83

    quote:

    Ayın 1ini beklemeye bile gerek kalmadı. 19u gibi hattımın hızı 1mbite düşürüldü. Tabi aldığım hız gerçekte bu bile değil. Twitterdan DM attım,aradılar. AKK'nin artık uygulanacağını söylediler. Modemdeki değerinizi değiştirmeden hattınızı farklı bir programla sınırlıyoruz dediler. Tam 1mbit alamazsanız mesaj atın düzeltiriz dedi. Vaktim olmadı atmadım da aramadım da ama 24 mart itibariyle hızım 7-8 civarına tekrar çıktı. N'oldu anlamadım. Şüpheleniyorum altından başka bir şeyler çıkmasına.

    Not: Yalın internet 8mbite kadar tarifesi kullanıyorum,hattımı bina içi kutudan evin içine,modeme kadar kendim döşedim bu yüzden hat değerlerim iyi ve modemim 8mbite sabitli. Aylık downloadım şu an 140GB civarında. Güncel hızım 26 Mart itibariyle, 7.01 Mbps

    Nerde modemdeki değerlerimizi değiştirmeden sınırlıyorlarmış.Modemdeki adsl hızımı 1020 ye sabitlemişler.Dedikleri hiç bişeye inanmayın bunların.

    Yok bu sefer gerçekten inandırıcı geldi. Çünkü hız testim 1mbitin altında çıkarken modemdeki değer yine 8192 idi. Sizinki farklı bir durum olabilir.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.