Şimdi Ara

Akıllı telefon pazarında Huawei, Apple’ı ikiye katladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Eskiden insanları çeken iOS'un kalitesi idi. Ancak artık Android farkı kapattı ve bence artık öne bile geçti.

    Huawei'i öne çıkaran ise kamera alanındaki yıllardan beri attığı adımlar. Nereden nereye geldi kamera kalitesi. Xiaomi bu konuda yerinde saydığı için Huawei aldı başını gidiyor. Günümüzde artık her telefon hızlı. Benim gibi oyun oynamayan biri iseniz hele de Snapdragon 820'den sonrası hiçbir şey ifade etmiyor. Kamera ile öne çıkmak zorundasınız. Bu konuda da Huawei, Samsung ve ülkemizde satışı olmayan Google Pixel serisi en iyileri. Apple ve Xiaomi daha geride.

    Ancak mesela video çekim konusunda da Apple ve Samsung çok iyi. Huawei'in bu alanda daha çok fırın ekmek yemesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei lite ve p smart serileri sayesinde geldi bu noktaya.Dünyanın en az satılan amiral gemisi modelleri Huawei de.Bilmeyende 10 kişinin 7'si mate 20 pro ve p30 pro kullanıyor sanacak.Apple 150 dolara xs lite çıkarsa hiçbirisi ekmek yiyemez firmaların.

  • Ben 10 yıldır Sony Z1den, LG G3'e ordan iPhone 6s, sonra Samsung Note 7(kısa süreli de olsa) derken hep amiral gemisi modelleri kullandım, sadece son 2 yıldır maddi sıkışıklıktan alamadığım için önceki htcnin orta segment bir modeliydi ve rezildi, şimdi ise Huaweinin Mate 20 Lite modelini kullanıyorum hatta mesajı bile ondan yazıyorum. Oyun oynamam, kamerası ise tatmin edici seviyede, amiral gemisi gibi performans veriyorken böyle bir ekonomik kriz memleketi kasıp kavururken niye telefona servet vereyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ucuz ya da pahalı aldığım android cihazların büyük bir kısmında kronik hatalar ve arayüzde oluşan ve can sıkan bazı saçmalıklar vardı... bir de android cihazlardaki amiral gemi modellerinin “şu da olsun bu da olsun” diye eklenen saçma sapan özelliklerle kasması ve kağıt üzerinde kalıp gerçek kullanımda söyledikleri kadar stabil çalışmayan özellikleri de eklenince android hala bir karışıklığın içerisinde bence. Apple uygun fiyatlı bir kaç model çıkarsa piyasayı sallar. 7 yıllık iPhone 4 bile hala taş gibi ve çalışır vaziyetteyken aynı zaman diliminde çıkan birçok android cihazın adı bile unutuldu... stabilite ve uzun kullanım anlamında Apple’dan daha iyi bir marka yok şu anda fakat fiyatlarından dolayı insanların eleştirisine maruz kalıyor. Android cihaz kullananların büyük bir kısmı cihazlarını Apple ile karşılaştırıp “o kadar para vermeme gerek yok bak bu cihazda aynısını yapıyor” tarzı yorumlar yapıyorsa bu Apple’ın büyük bir başarısıdır zira büyük bir kitle maddi olanaksızlıklardan dolayı Apple yerine Android cihazlarına yöneliyor...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 5 senelik G2 performansı sonrası Mate 20 lite ile yolumuza devam ediyoruz. İşimizi görüyor fazlasıyla. Şimdilik memnunum.
  • Çok adaletli bir liste olmadığı açıkca ortada zaten. Örnek vermek gerekirse aynı segmentlerde olmayan daha ucuz modeller çıkartarak satış rakamlarını yükseltebilir samsung ve huawei. bu rakamları net olarak görebilmek için en doğrusu aynı segmente ait telefonların kıyaslanmasıdır.

    Örnek olarak Huawei Pro 30 İphone xs Max ve Samsung S 10 + seri satışları gerçek değerleri verebilir. Huawei P smart 2019 satışıda dahil bu rakamlara Samsung Note 9 satışıda yani pazara alternatif fiyatlara telefon sunan markalarla pazara tek model ile giren marka satışı çok doğru veriler vermez bize.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.