Şimdi Ara

Akıllı, Bilinçli olduğunu sanan insanlar. İnsanlık Sıçmış Durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi arkadaşlar herkesin haklı bulacağından emin olduğum pek uzun olmayan bir yazı yazacağım. Okuyun bence pişman olmazsınız.
    Biz insanlar bildiğin sıçmış durumdayız! fakat maalesef felaketin en büyüğü bu değil. Felaket olan şey, biz bunun farkında değiliz ve biz bu gezegen üzerinde yaşamaya çalışan Manyaklarız! Sen yada bir başkası " yoo, gayette aklım başımda, bilinçliyim " diye bilir. Ama değil! felaket olan şey zaten bu senin insanların akıllı ve aklının başında olduğunu sanıyorsun.
    Rothschild - 10 Trilyon dolar, Rockefeller - 7 Trilyon dolar, Morgan 5 trilyon dolar. Bu ailelerin servetine bakar mısın? farkında mıyız? Evet. Ama istersek tükürüğümüzle boğabiliriz ama izin veriyoruz. Nice iş adamları 1 milyar dolardan tut 200 milyar dolara kadar kişisel servetleri var adamların.
    Bak, istediği kadar çalışsın fark etmez! bir insan evladının bırak 50 milyar doları 1 milyar dolar bile serveti OLAMAZ.
    Çünkü oda insan, bizde insanız. Ama biz yeri geliyor 800 TL ye çalışırken, onun 50 milyar dolar serveti var sadece 1 kişi lan düşünsene?
    Türkiye ve bir çok ülkenin aile durumu belli, gençlere daha baştan empoze edilir. Çalış, kazan, evlen, çocuk yap, ev al, istersen 2 al istersen 5 al fark etmez. Hatta bazı insanlar asgari ücretle ev geçindiriyor.

    Ülkenin Cumhur Başkanı : Recep Tayyip Erdoğan.
    Bir dediği ötekini tutmuyor. Bir zamanlar, " Porsche biniyorsan binme fiata bin, sigara içiyorsan içme, alkol alıyorsan alma. " diyen ve bir paket sigaranın bile hesabını yapan bu şahısın çevresi, vekilleri, adamları full lüks ve zenginlik içinde yaşıyorlar. Şimdi ne diyor peki? " Mercedes lüks bir şey değil ki, herkes biniyor. " Mehmet Şimşek ne diyor? " Çerez parası bile değil "
    Yeri geldiğinde 1 paket sigaranın hesabını yapan ülke yöneticilerinin şu an söylediği sözlere bakın.
    Cumhur başkanı şu an anayasaya aykırı olmasına rağmen rahatça miting yapıyor, Akp için oy istiyor! Kur'an ile miting yapıyor! bunların hepsi yasalara aykırı ama ben YAPARIM! DİKTATÖRÜM DİYOR!

    Gelelim şu askerlik mevzusuna efendim;

    Sen bu ülkede doğdun, Annen seni büyüttü, baban senin her ihtiyacını binbir zorlukla karşıladı ve getirdi 22 yaşına.
    Sen gençliğinin baharındasın! başkası senin hayatına nasıl karışabiliyor yahu? olum sen kimsin? benim hayatıma karışıyorsun? orta çağ değil lan burası biz 2015 yılındayız.
    yani ben sırf bu ülkede doğdum diye canımı vermek zorunda mıyım? askerlik gibi önemli bir hususta mücadele etmek zorunda mıyım? vergilerimi ödemiyor muyum zaten?
    ya bak bana sakın kalkıp zır cahil, deli, yobaz bir şekilde bunu savunmaya kalkma! olum başkası senden nasıl canını isteyebiliyor lan? senin hayatına bunlar kim ki yön veriyor lan?
    hadi diyelim ki vatan için göreve çağırıyorlar tamam anladım, e olum 40 kilo esrarla yakalanıp içici diye serbest bırakılan milletvekili çocuğu? arabayla birini öldürüp hiç ceza almayan tayyibin oğlu? bilalın 6-7 tane gemisi? yasaları çiğneyen cumhur başkanı, hiç bir halta yaramayan tecavüzcü ve sokak serserisi yeni nesil gençleri?

    rezza zarrab gibi birini yakalayan polislerin ceza alması ve rezza zarrabın serbest bırakılması? trafoya kedi girmesi?
    yahu Allah aşkına söyle ben bunları bile bile mi canımı feda edeceğim?
    he söylesene bi? bu adaletsizliklere rağmen mi mücadele edeceğim? onlar yan gelip yatarken ben zorluk mu çekeceğim?







  • Benim kafadansın dostum .. Ama ben Eğer devletin başına geçseydim bir postada ben koyardım halka ..

    Çok zenginlere çok sinri oluyor ve kıskanıyorum çünkü onlar insansa ben köleymişim gibi geliyor ..


    Sanırım bu dünuda bu bağlamda insan olamıycam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galaxyg -- 31 Mayıs 2015; 0:20:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başta bu din sömürücüleri olmak üzere alayına sövmek istiyorum ama sövemiyorum.yazmak istiyorum da saçma sapan sebepten ban yiyeceğimi biliyorum.



    özellikle TARAFSIZ cumhurbaşkanının çıkıp bas bas oy istemesine sinir oluyorum.lan sen cumhurbaşkanı olarak kanunları çiğniyorsan senin taa


    edit: takam kafana diyecem diyemiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 31 Mayıs 2015; 0:29:40 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: make me happy

    başta bu din sömürücüleri olmak üzere alayına sövmek istiyorum ama sövemiyorum.yazmak istiyorum da saçma sapan sebepten ban yiyeceğimi biliyorum.

    özellikle TARAFSIZ cumhurbaşkanının çıkıp bas bas oy istemesine sinir oluyorum.lan sen cumhurbaşkanı olarak kanunları çiğniyorsanw senin takam kafana.

    malesef başkanlık sistemine geçicek hdp(kesinlikle vermeyeceğim ama bu bir gerçek) baraja giremezse ve erdoğan iktidar olacak çıkıp oy toplama nedeni budur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prisoners34 -- 31 Mayıs 2015; 0:30:16 >
  • Senin ki insanlığa karşı bi direniş bende içimde bu durumalrı çok yaşıyorum düşünüyorum falan keşki insnalıgın ilk zamanrında falan yaşasaydım diyorum karnımı doyurmaktan başka derdim olmasaydı yada orta çağda yaşasaydım falan diyorum gerçekten su dünya düzeninden nefret ediyorum millet nasıl mutlu olmayı beceriyor bu dünya düzeninde onuda anlamıyorum insanların tek mutlulugu sex oluyor sanki
  • ya hakaret de edicem cidden zor tutuyorum kendimi yazmamak için.sesli sövüyorum.

    hem dini sömür hem kanunu çiğne sonra padişahım diye gez.senin sıfatını

    neyse.yazdıkça banı göze alıp sövesi geliyor, en iyisi yazmıyım.
  • Paran yoksa hiçsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapitalizm bu iste ,insan olan yerde kapitalizm ,buyume hirsi vardir onune gecemiyoruz . Kendi perspektifimizden bakinca o buyume hirsi tukenmeyen zenginlere nefrele bakiyoruz ama onlarin yerinde biz olsaydik ayni hareketleri biz de yapardik bence .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.