Şimdi Ara

Akıl sır erdiremedeiğim internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öğrenci yurdunda kalıyorum, odalarımızda sadece kablolu yayın var, acces point vs. kullanımı yasak. arkadaşımın bilgisayarı yurdun internetinde uçak gibi benimki ise çok yavaş. benim kablolarımızı değiştiriyoruz yine onunki canavar gibi benimki yavaş. onun bilgisayarının 5mb ile indirdiği torrent dosyasını ben 300kb ile indiriyorum. normal dolaşımda benim neredeyse youtebe da bile video donarken o heryerde 1080p izliyor. ve sorun kesinlikle kablolarda değil. o asus leptop kullanıyor ben lenovo leptop kullanıyorum. onun işletim sistemi 8.1 benimki ise win7.

    bu nasıl bir sorun arkadaşlar, bir yardım eli uzatırsanız çok memnun olacağım. bu sorun yaklaşık 5 aydır var, ne denediysem düzeltemedim.



  • Arkadaşın laptop un LAN MAC adresini kendi MAC edresine kopyla birde böyle bir dene.. Yurtdan Laptoplarınıza sertifika yüklettiriyorlarmı?
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    hayır hiçbir şey yükletmediler. kablo var, tak çalıştır şeklinde kullanıyoruz. dediğinizi bir araştırıp uygulamaya çalışacağım, umarım sonuç alırım. çok teşekkürler.
  • Kabloları değiştirip denediğinize göre tek sıkıntı senin dizüstü bilgisayarında gibi duruyor. Driver ları tekrar kur dene olmadı formatlamayı dene. Daha önce sıfır kurulum yaptım dizüstü bil. sürekli sıkıntı yaşadım tekara formatlayınca düzeldi.
  • mac filtreleme yapılmış olabilir. arkadaşının mac ini kendi cihazına çakarsan aynı anda internete çıkamazsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.