Şimdi Ara

AKG Q 701

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AKG'nin efsane modeli. Birkaç ay önce Almanya'dan arkadaşım aracılığıyla 350 Euro'ya almıştım. Başka kulaklıklarım da olduğundan toplamda 10 saat bile kullanamadım. Evde boşuna duracağına satmak istedim. Avusturya üretimidir. Yedek kablosu hiç açılmamıştır, kutusu durmaktadır. Hem ürün hem de paketi ve içeriği sıfırdan farksızdır.

    Kulaklık open back'tir. Closed back'lere göre avantajı daha geniş, açık bir sahne yaratmasıdır. Bu da onu özellikle klasik ve jazz gibi türler için ideal kılar. Aynı zamanda oyunlarda da yön duygusunu iyi vermektedir. Pop, rock vb. türler için de idealdir. Genel kullanımlık bir kulaklıktır ancak çok bass seviyorsanız bass'ı yetersiz gelebilir. Aslında kaliteli bir bass'a sahip ancak Beats gibi kafa patlatan bass beklemeyin. Audiophile kulaklığıdır, müziği çok renklendirmeden olduğu gibi vermeyi amaçlamaktadır. Zaten Quincy Jones serisidir, dünyada ünlü bu prodüktörün (Michael Jackson'ı falan ünlü yapan adam) müzik üretirken kullandığı nötral bir kulaklıktır.

    Ürün Avusturya fabrikasında üretilmiştir. Bu çok önemli zira son birkaç aydır AKG bu ürünü Çin'de üretmeye başladı. Çok paralar dökerek alacağınız sıfırı maalesef daha düşük kaliteli Çin üretimi olacaktır. AKG kulaklığın üretimini Çin fabrikasına kaydırdı. Bunun nedeni yeni piyasaya süreceği K 812 modelini Avusturya'da Q 701'in yerine üretecek olması. O kulaklık ise 1000 pound yani 3700 TL olacakmış. Bu nedenle sıfırdan farksız bu ürünü uygun fiyata almak çok daha mantıklı. Yeni bir Q 701 almak isterseniz Çin üretimi olacaktır.

    Ürün dediğim gibi çok az kullanıldı ve henüz burn-in süresi bile tamamlanmadı. Kutusu, aksesuarları vs. tamdır.

    FİYAT 650 TL İstanbul. Başka şehirlerden almak isteyenler EFT yaparlarsa kargo alıcıya ait olmak üzere gönderebilirim EFT gelince.

     AKG Q 701

    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.