Şimdi Ara

Akasa Venom Voodoo Aerocool Sixth element e sığarmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aerocool SixthElement



    Akasa Venom Voodoo


    Eğer sığmazsa bi soğutucu önerir misiniz....

     Akasa Venom Voodoo Aerocool Sixth element e sığarmı


     Akasa Venom Voodoo Aerocool Sixth element e sığarmı







  • kasanın genişligi 197mm
    sogutucunun ise 163.5 mm sığar
  • ya baska biri de sığmaz dedi de nedir bunun aslı neye göre sığar sığmaz. Çünkü anakart filan da 1 2 cm filan etkiliyor.
  • evet dogru orayı hesaba katmadım.ya ucu ucuna sığar yada kapak kapanmaz 1cm ile veya mm ile
  • walla bende x-clio full tower full body black kasa var ben ona bile zor sığıdırdım..bu kasaların 2 tane 25cm lik fanı var yan taraftaki 25cm lik fanı sökme durumunda kaldım çünkü koca kasaya sığamadılar..gerçi daha minimal ve tarz bi görüntüde yakalamış olduk ayrı mesele :D

     Akasa Venom Voodoo Aerocool Sixth element e sığarmı


     Akasa Venom Voodoo Aerocool Sixth element e sığarmı


     Akasa Venom Voodoo Aerocool Sixth element e sığarmı




  • Ucu ucuna kurtarmış fakat hocam kasanın içini bir düzene koyun bence hiç hoş durmuyor.
  • walla diğerlerine uv kablolarım yetmedi açıkta kaldılar öyle..hem bide takıp takıştırmasıda ayrı meşakat istiyor..yakında alacağım ama diğerlerinide uv kabloları geçirdiğimde diğerleri gibi olacak..
  • Ben bu Kasa ve Soğutucudan birine Toplamıştım Sğıyor.. :) Sığmasade Yontarız :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: expertos

    Ucu ucuna kurtarmış fakat hocam kasanın içini bir düzene koyun bence hiç hoş durmuyor.





    quote:

    Orijinalden alıntı: Zerdova

    Ben bu Kasa ve Soğutucudan birine Toplamıştım Sğıyor.. :) Sığmasade Yontarız :)

    bu öyle eskiden beri uğraştığım bi sistem..cooler master cosmos 2 pure black..alacağım..
  • ve artık hava soğutma ile uğraşmıyacağım..
  • O kasaya sığmaz ve sığsada ucu ucuna sığar belki kapak kapanmayabilir o yüzden onun yerine Sunbeam Core Contact Freezer alın. Hem performanslı hemde küçük boyutlu.
  • Snn kasaya ucuucuna sığmıs da ben ölçtüm kasanın anakart hizasından sonra kalan kısmı 17.5 cm bu soğutucu 16.3 cm (pclab ta ole yazıo) sığmazmı yani o 16.3 cm den fazlamıdır soğutucu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kagansozen

    Snn kasaya ucuucuna sığmıs da ben ölçtüm kasanın anakart hizasından sonra kalan kısmı 17.5 cm bu soğutucu 16.3 cm (pclab ta ole yazıo) sığmazmı yani o 16.3 cm den fazlamıdır soğutucu.

    olabilir dostum..neticede xclio kasa eski bir üretim 4-5 seneden fazlası var..aerocool sixth daha güncel bir kasa ve haliyle içine rahatlıkla sığabilir..işin açıkcası xclio'dan pek memnun değilim içi fazla geniş değil ve fanları sesli çalışıyor..akabinde çok toz fln çekiyor..fazla toz tutan ve çeken kasa iyi değildir..işin açıkcası pek mühendislik ürünü vs bişeyi yoktur..haf serisinin bu konuda ki başarılarını kullanıcıları söylüyor..ama cooler master cosmos 2 alacağım..venoom voodo iyi bir marka gibi gibi..bende viper cpu soğutucu ve 12 cm arka egzoz çıkışı var hepside resimlerde görüldüğü gibi viper serisi..fakat ne yapsak ne etsekde şu ses olayının önüne geçemiyoruz..ses var yani..belkide daha güncel ve başarılı bir kasaya koysaydım oemleri ses yalıtımı fln daha mi iyidir ne?..büyük ihtimal ile öyledir..ama bende işin açıkcası cooler master pure 2 aldıktan sonra bi takıp takıştırıcam yeni sistemi..bakalım hemen hemen bir farklılık (ses konusundan) olmazsa su soğtucuya geçmeyi planlıyorum..bu hava soğutmalar ile uğraşılmıyor işin açıkcası..sesi ayrı dert bakımı ayrı dert..tozu vs çekiyor..her ay da al eline üfleyici ıslak mendili pervaneleri sil tozu üflet vs vs yok yani...ama xlcio kasada tırt yani tozu flnda çekiyor..yani adamlar 800-1200 boş kasaya para istiyorlar ama varkı bi durumu ortada istiyorlar..bazı arkadaşlar boş kasaya 700 800 1lira fln verilirmi diyorda..tabi iş maddiyat ve zevkde bitiyor fakat şahsen başarılı pc ler toplarım 5-6 yılda bir..inş cosmos 2 ile kuracağım sistemide gösteririm..bakalım su soğutma mı ve hava soğutma mı kullanacağız...




  • su soğutmayı bilmiyorum da ilk kez sistem topladım zaten. Akasa venom voodoo hosuma gitti ölçtüm filan cetvelle kasanın içini 17 küsür oluo yüksekliği dedim 16.3 cm yazıyo acaba o yükseklik sadece alüminyum tarafı mı diye merak ediyorum. Üstündeki plastik kapak da dahil 16.3 cm ise sığmaz mı kasanın normal derinliği 191 mm mi ne. anakartla 17.5 cm oluyor.

    Su soğutmalardan da sikayet edenleri duydum yalnız bi süre sonra ses mi ne geliomus. ama ben hiç kullanmadım ( sanki stok fandan baska deneyimim olmus da)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kagansozen

    su soğutmayı bilmiyorum da ilk kez sistem topladım zaten. Akasa venom voodoo hosuma gitti ölçtüm filan cetvelle kasanın içini 17 küsür oluo yüksekliği dedim 16.3 cm yazıyo acaba o yükseklik sadece alüminyum tarafı mı diye merak ediyorum. Üstündeki plastik kapak da dahil 16.3 cm ise sığmaz mı kasanın normal derinliği 191 mm mi ne. anakartla 17.5 cm oluyor.

    Su soğutmalardan da sikayet edenleri duydum yalnız bi süre sonra ses mi ne geliomus. ama ben hiç kullanmadım ( sanki stok fandan baska deneyimim olmus da)

    ohooo mayk senin daha yolun çok
  • simdi alam mı voodoo arkadas toplamda 16.3 cm demi yüksekliği . Bi yerden baslamak lazım:D Al de alıcam voodoo yu.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_59122686/tm.htm

    adam akasa venom almıs o 16cm tam olarak aynı kasa voodoo da sığar sanırım neyse teşekkürler yorumlar için
  • güzel bi kasa al yani..rengi fln..kablo toplayıcıları flnda var herhalde..akabinde viperlarlada destekler aksesuar fan vs yaparsın full venom olur kasa...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.