Şimdi Ara

AIRTIES RT 206 v2 Kablolu Bağlantı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,

    AIRTIES RT 206 v2 modem kullanıyorum. Uzun zamandır kablolu ve kablosuz bağlantıda bir sorun yaşamıyordum ancak bundan 6 ay kadar önce network kablosuyla bağlantı kurduğum PC'de sık sık bağlantı kopması problemi yaşamaya başladım. Bir arkadaşım, network kablosunun ezilmiş ya da hasar görmüş olabileceğini söyledi ve onun önerisiyle NVIDIA nForce Ağ Denetleyicisi'nden "Hız/çift yön ayarları"nı "Otomatik Anlaşma"dan "10 Mb Tam Çift Yönlü"ye çevirdim. Değişikliği yaptığım menünün ekran görüntüsü şu şekilde:

     AIRTIES RT 206 v2 Kablolu Bağlantı Sorunu

    İşe yaradı ancak bağlantı hızım çok düştü. Diğer seçenekleri tercih ettiğimde kopma probleminin devam ettiğini gördüm. Network kablosunu değiştirdim, format attım, driver güncellemesi yolunu denedim, internette benzer sorunlar için önerilen programları indirip kurdum ancak soruna bir türlü çözüm bulamadım.

    Kablosuz bağlantı yaptığım dizüstü bilgisayarımda hiçbir sorun yaşamıyorum. Aşağıda kablolu ve kablosuz bağlantı yaptığım bilgisayarlardaki bağlantı hızını ve aralarındaki bariz farkı görebilirsiniz. Sorunun çözümüyle ilgili bir önerisi olan var mı? Yardımlarınız için teşekkür ederim.


     AIRTIES RT 206 v2 Kablolu Bağlantı Sorunu

     AIRTIES RT 206 v2 Kablolu Bağlantı Sorunu







  • Arkadaşlar, bu sadece benim yaşadığım bir sorun mudur? Daha önce benzer bir sorun yaşayan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.