Şimdi Ara

Airties RT-101 8mbit'i desteklemiyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar selam. öncelikle lütfen arama yap falan demeyin. arama yaptım fakat benzer bir konu bulamadım ve biraz aciliyeti var bu işin. yorum yapabilecek birileri varsa çok sevinirim.

    2005 yılında aldığım airties RT-101 marka bir modemim var. modemin üzerinde adsl2+ desteklidir yazıyor. dün bağlantı hızımı 1bitten 8mbit'e çıkarttım. bu işlem sonucu internete girememeye başladım. bugün teknisyen geldi. hatta bir problem yok dedi. kendi modemi ile bağlantı sağladı. modeminiz yeni hızı desteklemiyor, modemi değiştirmeniz gerekir dedi. airties'a bir türlü ulaşamıyorum. online çağrı merkezi cevap vermiyor. bu tip bir sorun yaşamış olan var mı acaba. gerçekten de eski modemler 8mbit hızı desteklemiyorlar mı. gidip mecburen modem mi alıcaz.



  • Buraya girhttp://www.airties.com/product-details.asp?id=28&pn=RT-101&ci=2&dil=tr
    Modemin 24 Mbps(Megabit/saniye)’ye varan hızlarda internete bağlanabilir. Teknisyen senin modemine iftira atacağına kendi beceriksizliğine baksın. Umarım para vermemişsindir. Büyük olasılıkla modeminin ayarlarında bir problem var. Yukarda verdiğim linkte kulanım klavuzu vb. dökümanlar var bunları oku. Beceremezsen oradaki destek hattını ara. Sonra sonucu buraya yaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascon -- 27 Ekim 2009; 15:13:31 >
  • o dökümanı tabi ki okudum. son güncellemeyi de yaptım. fakat yine de nete bağlanamıyorum. 1 gün önce bağlanabiliyordum fakat 8mbit'e çıktıktan sonra bağlantı kuramıyor modem. aslında ben yanlış ifade ettim. modem 24mbit'e kadar destekliyor evet ama kullanılan sistemde belki başka değişiklikler olmuştur bilemiyorum. teknisyenin dediği bazı eski modemler, ttnet'in yaptığı yeni 8mbit yayını alamıyor dedi. tam teknik kısmını bilemiyorum. çünkü adam yanında getirdiği modem ile gayet rahat bağlandı.

    netten birçok yere baktım. bu tip bağlanamama veya bağlantıda kopukluk yaşayan herkes modemi değiştirip kablosuz modem almış. eve gidince bilg. başında tekrar arayacağım destek hattını. bakalım problemi çözebilecekler mi.
  • O zaman hiç uğraşma bütçene göre bir modem al. İyi bir kablosuz modem 70-80TL dan başlıyor 300TL ye kadar.
  • problem şu an modemin güncel firmware'i yok. airties'ın da bir acayipliği var yani. sen gelecek teknolojileri karşılasın diye adsl 2+ modem satıyorsun ama 2005'de aldığım modemin en güncel firmware'i 2006 neyse akşam evden çağrı merkezi yardımı ile çözmeye çalışıcam. olmadı tp-link marka 70TL'ye bir kablosuz modem buldum mecburen onu alıcam. gelişmeleri yazarım.
  • dün çağrı merkezi ile konuştum. adama diyorum ki 1mbit'ten 8mbit'e çıkarttıktan sonra nete giremiyorum, modem bağlantıyı algılamıyor diyorum. allah allah olmaması lazım diyor adam. e tamam da oluyor diyorum. beyfendi sizin gibi bir sürü müşterimiz arıyor. problem ttnet'in hatlarında dedi adam. e peki gelen teknisyen kendi modemi ile bağlanıyor dedim. öle 5dk bağlanmakla anlaşılmaz dedi çağrı merkezindeki arkadaş. e dedim sizin modemle ben hiç bağlanamıyorum? eveledi geveledi. kısacası ben bu modemlerin şu an kullanılan yeni tip yani 8mbit'e kadar olan bağlantıyı desteklediğine inanmamaya başladım. rt-101 ile 8mbit kullanan arkadaşlar varsa nasıl kullandıklarını açıklarlarsa çok sevinirim. şimdi gittim mecburen tp-link kablosuz modem sipariş verdim. bakalım bu modemle sorunsuz bağlanabilirsem olay airties'ın hatasıdır...
  • TP-LINK kablosuz modemi aldım. 5dk da kurdum ve yeniden netteyim. allah kimseye netsiz bir yaşam vermesin :) airties'a da sevgilerimi yolluyorum. ttnet'in üzerine suç atacaklarına sattıkları modemlere mevcut bir sürüm yayınlasalardı keşke...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.