Şimdi Ara

Airties Air6372SO Port Açma ve Sorunlar (Superonline Adsl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
4.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    şimdiye kadar pek çok modem kullandım, port açmada sorun yaşamadım. Ancak bu bahsettiğim modemde bazı çözemediğim durumlar var ve nette de bu modemle ilgili hiç bir yerde düzgün bir port açma yönergesi bulamadım.

    Modemi Adsl için kullanmaktayım.

    Superonline' ın vermesi nedeniyle, yaklaşık 1 yıldır bu modemi kullanıyorum. Geçtiğimiz aya kadar port açmadan kullandım, hiç bir sorun yaşamadım torrentte. Ancak yaklaşık bir aydır ciddi sorun yaşıyorum download hızlarında. Ben de port açayım istedim ama bazı kafama takılan sorular olmasıyla birlikte, neredeyse sürekli sarı ünlem oluyor utorrentte.

    Örneğin, Lan arabirimi ve VAN arabirimi diye iki seçenek var seçmeniz gereken. Ben böyle bir seçim yaptığımı diğer hiç bir modemden hatırlamıyorum ve burada neyi seçeceğimi de çözemedim(gerçi çeşitli denemeler yaptım bir değişiklik olmadı bağlantımda). VAN arabiriminde Vc1, Vlan1, Vlan2 gibi seçenekler var.

    Her şeyden önce bu modem için doğru düzgün bir yönerge yazabilecek olan var mı?

    Başka bir soru, uzaktan erişim açıktı modemde. Ben böyle şeylere hasta olduğum için kapattım hemen niye uzaktan erişssin bana SOLdaki tanımadığım adamlar! Ancak sanırım modemi açıp kapadığımda tekrar eski haline dönecek. Uzaktan erişimi kapamakta bir sakınca var mı?

    Not1: Firewall tamamen kapatıp denedim, bir şey değişmedi.

    Not2: Ayrıca, dizimag, youtube gibi sitelerden video izlerken de sorun yaşıyorum. Hatta bir ara yarıya kadar güç bela gelip kalıyordu videolar. Şu anda videolar yarıda takılmasa bile verimli izleyemiyorum.

    Kusura bakmayın biraz kopuk kopuk oldu sanırım yazdıklarım, gripten kafamı toparlayamıyorum :)

    Teşekkürler...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.