Şimdi Ara

airties ACCESS point YARDIM lütfen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar, elimde 1 adet laptop, 1 adet wireless kart, 1 adet access point ve internet bağlantısı bulunmakta.

    net bağlantısı okul serverından gelmekte ve mac adresi ile sınırlandırılmaktadır. bilgisayarın ve wireless için mac adreslerini açtırdım buraya kadar sorun yok.

    gelen net kablosunu access pointe bağladım ve wireless kartıda bilgisayra bağladım. fakat kitapçıkta yazan gibi access pointi kurmama rağmen, okuldan gelen internet bağlantısı mac filtrelemeli olduğundan sorun çıkıyor. ip atayamıyorum bilgisayara.

    seçenek olarak köprü yüde denedim ama pek işe yaramadı. benim istediğim şey kısaca access pointi öyle bir tanıtmak ki, bana gelen her istemci benim izinim ile access pointten yararlanabilsin.

    önerilerinizi bekliyorum.



  • access pointin birden fazla mac i var muhtemelen yanlis mac'i vermissindir. wireless in mac i ayri, wan in ayri maci olur. routersa lan in da ayri bi maci olur. kisaca butun network interfacelerinin ayri mac'i olur. disardan gozuken wan mac i vercen. airtiesdan bu performansi beklemiyorum ama bazi modellerde wan mac'ini degistirebiliyorsun bu gibi durumlar icin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: darkaura

    access pointin birden fazla mac i var muhtemelen yanlis mac'i vermissindir. wireless in mac i ayri, wan in ayri maci olur. routersa lan in da ayri bi maci olur. kisaca butun network interfacelerinin ayri mac'i olur. disardan gozuken wan mac i vercen. airtiesdan bu performansi beklemiyorum ama bazi modellerde wan mac'ini degistirebiliyorsun bu gibi durumlar icin.


    teşekkürler üstat, önerilerini göz önünde bulunduracağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.