Şimdi Ara

Airpods Pro ve Wireless Mouse

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Dizüstü bilgisayarımda aynı anda Airpods Pro ve bir wireless mouse'u gecikme olmadan kullanabilir miyim? Özellikle oyunlarda fark eder mi?


    Daha öncesinden yine bir bluetooth kulaklığı xbox pad ile kullandığımda aşırı gecikme yaşıyordum. Aynısının mouse ile tekrarlanabileceğinden endişeleniyorum. Mouse wireless, pad ise bluetooth olduğu için biraz daha umutluyum ama yine de sorun yaşamak istemiyorum.




  • Samsung BT kulaklık , Corsair kablosuz mouse ve XBOX Gamepad'ini aynı anda problemsiz kullanıyorum. Rahatsız edecek bir gecikme olmaması lazım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pablo Vader

    Samsung BT kulaklık , Corsair kablosuz mouse ve XBOX Gamepad'ini aynı anda problemsiz kullanıyorum. Rahatsız edecek bir gecikme olmaması lazım.

    Hocam bende sony bt kulaklık ve xbox pad ile çok sıkıntı oluyordu. Özellikle f1 oynarken virajları bir türlü alamıyordum. Araba normalde döndüğünden daha geç dönüyordu. Eğer sizde aynısı olmuyorsa ya benim bilgisayarda bir sorun var ya da kulaklıkta.


    Kablosuz mouse almayı planlıyordum ama hem buna güvenemedim hem de fiyat farkı kablolu-kablosuz arasında çok fazlaydı o yüzden yine kablolu aldım. Elimdekini haşat edene kadar teknoloji belki daha da gelişir  


    Teşekkür ederim yine de yorumunuz için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litation -- 25 Ocak 2021; 4:50:53 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.