Şimdi Ara

Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatları (850. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.108
Cevap
577
Favori
1.498.071
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 1 yada 2 kişi için yeterli olacak, sağlıklı bir airfryer almak istiyorum.


    Et, balık, tavuk, köfteyi düzgün pişirecek, yağ kalıntıları kıyıda köşede birikip kanserojen olmayacak bir ürün lazım. Spor sonrası öğünleri için vs. kullanmak istiyorum. Yorumlardaki gibi dışarıdan gelince tavukları içine atayım, duştan çıkınca 20 dakikaya yemek hazır olsun istiyorum.


    Var mı araştırıp bilgi sahibi olmuş bir arkadaş, bir önerisi yapsın bana.

  • warrior0commando W kullanıcısına yanıt

    Şunu almanızı tavsiye edebilirim. Çok büyük bir şey aramadığınız için ve spor sonrası yemek alternatifleri için sorduğunuz için bu model aklıma geldi. Bununla pilavınızı yapabilir, yemeklerinizi ister buharda ister air fryer fonksiyonu ile pişirebilir, yoğurt bile yapabilirsiniz. Aynı zamanda düdüklü tencere özelliği de bulunuyor ve çok daha fazlası...


    https://www.hepsiburada.com/instant-pot-duo-crisp-ultimate-kapakli-13-u-1-arada-6-2-lt-basincli-pisirici-pm-HBC00003UPAZ7





  • yahyace Y kullanıcısına yanıt

    Hocam teşekkürler, baya güzel bir ürün gibi sanki bu.


    Et, balık, tavuk, pirinç, sebze, sulu yemekler, köfte vs. hepsi yapılıyor anladığım kadarıyla. Fırın gibi kek-börek vs. de yapılıyor, doğru mu anladım?


    Siz model olarak bu modeli mi önerdiniz, yoksa genel bu tarz bakın diye mi yazdınız? Çok mantıklı geldi şu an.

  • warrior0commando W kullanıcısına yanıt

    Evet saydıklarınız hepsini yapabiliyor. Bu modeli özellikle önerdim, çünkü instant pot un diğer bazı modellerinde air fryer özelliği bulunmuyordu. Hem bu model yanılmıyorsam daha yeni bir model. Amerika da 200 dolara satılıyor, enteresan şekilde türkiyede daha ucuz yurt dışına göre. Üstelik iç malzemesi tamamen çelik olduğu için de diğer teflon air fryer lar gibi çizildi etti derdi yok, toksik malzeme endişesi yok. Eğer tezgahta yeriniz varsa şayet, evde neredeyse bir daha ocağı kullanmazsınız bile, her türlü yemeği bunda yapabilirsiniz. Mesela tavuğu önce düdüklü özelliğinde haşlayıp, sonra air fryer özelliği ile haşladığınız tavuğu kızartabilirsiniz bile.

  • yahyace Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu ürünü alma arifesindeyim iş-ev-iş ve geriye kalan boş vaktimden tasarruf etme adına pratik ve sağlıklı yemek yapabileceğim bir ürün arayışına girmiştim. Abd den yakın bir arkadaşım bu ürünü önerdi bana Türkiyede kullanan birine denk gelmedim. Biz 4 kişiyiz mutfakta yeteri kadar yer yok ama bunu alırsam her türlü o yer açılacak Siz veya yakın çevreniz bu ürünü kullandınız mı artıları ve eksileri hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Airfrey yerine bunu tercih etmeyi düşünüyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Darkweither kullanıcısına yanıt

    Ben veya çevremdekilerden alan olmadı. Airfryer ilk çıktığı zamanlarda bu aletlerden yoktu, ne bulduysak aldık o zaman Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatları  Ama yeni bir şey alacak olsam bu ürünü düşünürdüm. Youtube da inceleme videolarını bulabilirsiniz aslında. Benim bildiğim iki handikapı var. Birincisi klasik bir düdüklü tencereye göre sanırım birazcık daha yavaş pişiriyor düdüklü modunda. Airfryer performansı da yine klasik düz airfryer lar kadar çıtır çıtır yapmıyormuş diye okumuştum. Ama ürünün tüm özelliklerini göze alınca bunlar kabul edilebilir handikaplar bence.


    Ha mesela başka markaların elektrikli pişiricileri var airfryer özelliği olmayan, onlardan kullanan arkadaşlarım ve çok memnunlar. Arçelik'in var mesela. Sonuçta bu aletlerin en büyük artısı ayrı ayrı bir çok ürünün özelliğini tek bir üründe birleştirmiş olması. Baktığınız zaman bugün bir tefal düdüklü tencere 6 bin lira falan. Bir yoğurt yapma makinesi en az 1000-1500 lira. Ne bilim artık pilav yapmak için, ekmek yapmak için, buharda pişirmek için vs ayrı ayrı makineler var. Ama bu alet bunların hepsini yapabiliyor ve dediğiniz gibi amerikada korkunç satan bir alet, kendi alanında dünyada bir numara instant pot.





  • yahyace Y kullanıcısına yanıt

    Hocam teşekkürler tüm bilgiler için,


    Epey araştırdım, Ultimate modelinin kapağında bazı kişiler sıkıntı yaşamışlar. Pişirme konusunda patatesi vs. deneyenler eşit pişirmiyor diye şikayet etmiş biraz. Bir de arızalanan cihaz yorumu da gördüm biraz.


    Fakat diğer taraftan sulu yemek vs. yapıp çok beğenen insanlar da var. Almayı düşünüyorum ama klasik philips'in airfryer'ından alıp geçsem mi emin olamadım. Normalde kuru fasülye-nohut vs. yapmak aklıma bile gelmezdi ama yorumlarda her şeyi çok pratik pişiriyor gibi anlatmışlar, baya hoşuma gitti.

  • warrior0commando W kullanıcısına yanıt

    Her türlü pişirir sulu yemek, olayı o zaten. Hatta kapağını kapatmadan normal bir çelik tencere gibi kullanıp kavurma vs de yapabilirsiniz. O yüzden bu aleti bir air fryer ile mukayese etmemek lazım aslında. Air fryer özelliği sonradan eklenmiş bir şey instant potlarda. O yüzden air fryer performansı klasik air fryerlar kadar olmasını beklemek haksızlık olur. Sonuçta air fryer da sepeti çekip sallıyorsunuz vs alt üst yapıyorsunuz. Bunun derinliği çok olduğu için patates gibi üst üste gelen şeylerde altta kalanlar güzel kızarmaz diye düşünüyorum. Ama köftedir, ettir, balıktır gibi şeyleri tek sıra dizince bence aynı performansı verecektir.


    Bir de şöyle bir alet var, bir zamanlar amazonun kendisi satıyordu bunu. Bu da çok güzel, dayanıklı ve sağlıklı bir malzemeden yapılmıştı.



    Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatları
    Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatlarıamazon
    Russell Hobbs 26520-56 SatisFry Sıcak Hava Fritözü XL 5,5 L Multi [AirFryer & Grill & Multi-Cooker] (Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir, Üstten ve Alttan Isıtmalı, Yavaş Pişirici, Fırınlama)
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B9187C2B/ref=ox_sc_saved_image_5?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1




  • yahyace Y kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam o halde bana airfryer daha mantıklı.


    Yani bu instant pot on numara ürün ama ultimate modelinin kapağı ile alakalı sıkıntılardan bahsetmişler, burada servisi falan yok zaten, bozulsa sıkıntı.


    Eşit pişirmeme olayı da ciddi problem, evet sulu yemek yaparım arada ama %80 tavuk, balık, et, köfte vs. pratik yemekler yapmak amacıyla alıyorum.

  • Darkweither kullanıcısına yanıt

    Hocam ultimate modeli bin lira daha düşmüş, şu an 4 bin lira.


    Ben indirimi görünce dayanamadım satın aldım, umarım memnun kalırım. Airfryer alacaktım ama bu kadar fonksiyonlu bir cihaz, bu fiyata gerçekten iyi. Umarım arızasız 3-4 yıl kullanılır. Düşünüyorsanız kaçırmayın

  • Vallahi yeni çıkan modelleri bilmiyorum yorumları okumadım bir ara bilgilendirme yapayım diye geldim :D Geçen sene cosori 4.7 almıştım ocak ayında. Gereksiz alet derdim almadan önce, 1 sene boyunca elim ayağım oldu. Çoğunlukla et yapıyorum ve kızartma. Et ürünleri müthiş oluyor. Kek,sufle gibi ürünler yaptığımız da oldu. Fırını kaldırdık hatta mutfaktan. Kalabalık misafir gelirse çıkarırız dedik.


    Elektrik faturasında ciddi bir fırlama olmadı.


    Ve en önemlisi iyi ki 4.7 cosori modelini almışım. 230 derece ve 1700w bu hacim için müthiş değerlermiş. Büyük Philips ile aynı şekilde kızartma yapıyor. Şöyle diyeyim, farklı markalardan xiaomi ve cosori 5.5 kullanan arkadaşlarım var. İkisinde de süreler uzun benim gibi hızlıca kızartan bir model göremedim.


    Dün ayıptır söylemesi kuzu lokum aldım arkadaşa giderken. Et işini sana bırakıyorum misafirim gelecek dedi. Xiaomi beyaz olan airfyer'ı vardı. Bendeki gibi 175 derece ve 15dk ayarladım. Yok kızarmadı hiç, suları aktı sadece. Öyle böyle derken dakika ekleye ekleye pişirdim. Sonraki partiyi 20dk 200 derece koydum anca oldu. Benimki 200 derecede yakar mesela 20dk 'da mangalda kalmışa döner. Bugün buzluktan spor dönüşü 3 tane kuzu lokum çıkarttım ben de tekrar denemek için. Benim airfryer'da 180 derece 15dk koydum. Direkt buzlu şekilde. 10dakikada kızarmıştı çıkarttım yedim.(2dk ön ısıtma yapmıştım 200 derecede ) Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatları 


    Derece ile ölçmüştüm geçmişe iç çalışma sıcaklığını. Acaba 180 derken 200 250 falan mı oluyor bu kadar hızlı pişiyor diye ama yok normal düzgün çalışıyor termostatı.



    Kısacası alacaklara 4.7 cosori tavsiye ederim. 1 sene sonunda sürekli kullandığımız için kaplamasında artık son 1 aydır kenarlarında hafif çizikler aşınmalar oldu. Benim için önemli değil kafaya takanlar olur belki o yüzden ayrıntı olarak ekleyeyim dedim.





  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

    Selamlar hocam, ben de airfryer alma aşamasındayım ve cosori 5.5 ile 4.7 boyutları arasında kaldım. Fiyat olarak hemen hemen aynılar ama evde iki kişiyiz ve günlük antremandan sonraki öğünlerimiz için kullanacağız. Yaklaşık 800-900 gr tavuk göğsü her gün pişecek. Sizce hangi ürün daha mantıklı olur? Bir de sizdeki ürün bu linkini bıraktığım ürün mü acaba? teşekkürler



    Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatları
    Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatlarıamazon
    COSORI Sıcak Hava Fritözü, 4.7 Litre Air Fryer XXL, 1500 W, Dijital Temperd Glass Gösterisi, Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir, Hava Üfleme Teknolojisi,Max 230°C Ayarlama,9 Fonksiyon,Türk Tarifleri,Gri
    https://www.amazon.com.tr/COSORI-Frit%C3%B6z%C3%BC-Dokunmatik-Programl%C4%B1-Dereceye/dp/B0936FGLQS/ref=sr_1_5?crid=36ET7F55LUQSC&keywords=cosori+airfryer+4.7&qid=1706165784&sprefix=cosori%2Caps%2C125&sr=8-5








  • Merhaba arkadaşlar,
    İç kısmı paslanmaz çelik olan bir ürün almıştım kasım ayında. Malesef paslanmaz çelik olmasına rağmen paslandı ve servise gönderdim. Servis değişim kararı verdi. Onu bir şekilde satacağım artık. Tekrar aynı firmayı kullanmayacağım. Aldığınız ürünün sikayetvar yorumlarını okuyun. Sağlık önemli.

    Şimdi yeni ürün arayışındayım. Philips 9875 ya da 9880 düşünüyorum. Bunlarda sıkıntı yaşayan oldu mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • warrior0commando W kullanıcısına yanıt

    Güle güle güzel günlerde kullanın :D bol bol lezzetli yemekler yaparsınız inşallah. Vaktiniz olduğunda bir ara biraz kullandıktan sonra deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz bizimle? Çok makbule geçecektir ilgilenen arkadaşlar için.

  • Theonorm kullanıcısına yanıt

    Aynen bu ürün hocam. Maşallah nazar değmesin ama eğer bozulursa direkt aynısından alırım ya da gider philips alırım. 5.5 cosoriyi arkadaşıma aldırmıştım indirim olduğunda. Ürün güzel ama sepet kısmını beğenmedim. Benimkine alıştım bayağı çünkü tek sepet ve hafif. 5.5 'da çift sepet var ve içinde ürün varken bayağı ağırlaşıyor. Philips gibi raylı mekanizmana da yok, patates falan sallamak için çıkan sepeti koyacak yer yoksa bir de altına bir şey koymak için malzeme arıyorsun vs. Sepet yönünden pratik 4.7 olanı.


    Ekran kullanımı da daha pratik. Mesela bunun ekranında hem süre hem derece yan yana ve ikisinin de kumandası ayrı. 5.5 cosori de bir tuşa basıyorsun derece yanıp sönüyor ,tekrar basıyorsun süre yanıp sönüyor. Çok kritik bir şey değil belki ama hızlı kullanım için çok konforlu. Çünkü hazır menüleri hiç kullanmıyorum, kendim dakika ve süre veriyorum ben.


    Tavuk göğüsünü ben dilim dilim yapıyorum ya da küp küp kesiyorum ikisini de güzel pişiriyor 800 900gr zaten hemen hemen 1 paket göğüs yapar, ben yarısını yapıyorum kendime ve boşluklu şekilde koyuyorum. Sıkışık koyarsınız biraz ya da kalın kesersiniz süreyi ona göre ayarlayarak öğrenirsiniz. DAmak zevkine göre bir süre sonra oturuyor zaten pişirme düzeniniz. Geçen 6 tane baget koydum, uzun süre pişirdim tandır gibi olsun diye. 45dk 175 derece yaptım. çok güzel oldu. Ama daha da güzel şekilde şşöyle oluyor, önce düdüklüde haşlayıp sonra airfryer 'da 230 da veriyorum coşkuyu 10dk. Tamamen tandır gibi oluyor :D


    Bu noktada aklıma takılan bir cihaz daha var. Buharlı airfryer. Bir ara çıkmıştı ama tutulmadı herhalde muadillerini görmedim hiç.


    Uzun lafın kısası, 5.5 da 4.7 de güzel cihazlar ama mutfakta şık durması ve pratikliği ile 4.7 olanı alırdım ben olsam ve sepet konusunda 4.7 bence daha iyi. Hep çift sepete heves ederdim ama dediğim gibi philips gibi kızaklı olmadığı sürece boşuna angarya iş.





  • onuryildirim kullanıcısına yanıt

    Paslanan ürünün marka ve modelini yazar mısınız lütfen?

  • INSTANT Brands Vortex Plus Air Fryer 5.7 Litre 56AFY000002


    Dip fiyat: 2.499 TL


    4.499 TL'den başlıyor diğer sitelerde


    Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatları
    Airfryer Kızartma Makinesi Fırsatlarıtrendyol.com
    INSTANT Brands Vortex Plus Air Fryer 5.7 Litre Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/instant/brands-vortex-plus-air-fryer-5-7-litre-p-455809628?boutiqueId=61
  • Philips 7000 serisi kullanıp memnun olan var mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 01Mrt 0 kullanıcısına yanıt

    Herhalde şu ürün. Piyasada paslanmaz çelik diye satılan başka air fryer var mı bilmiyorum bende


    https://www.hepsiburada.com/blaupunkt-d9750-taste-master-celik-hazneli-dokunmatik-airfryer-7-5-litre-pm-HBC00004BPMEC

  • 
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.