Şimdi Ara

Ainol Aurora II vs Concord Smartpad 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Bu iki 7" model arasında kaldım. Hepsiburada'dan almayı düşünüyorum. Worldpuan ve hdmi kablosunu hesaba katarsak Ainol 400 tl'ye Concord 300 tl'ye geliyor. Tableti yaklaşık 4-5 ay kullanacağım daha sonra yeni bir tablet alacağım o yüzden fazla para vermek istemiyorum ama Ainolun artıları cezbediyor.

    Ainolun artıları
    1) daha yüksek çözünürlük (1024x600) vs (800x480)
    2) daha hızlı işlemci (Cortex A9 vs Cortex A8)
    3) daha fazla bellek (16Gb vs 8Gb)
    4) daha fazla ram (1Gb vs 512Mb)

    Tableti sadece 2 şey için kullanacağım. Birincisi iş yerinden internete girmek (masada sabit olacak, turkcell usb modem var onunla gireceğim). İkincisi evde televizyona bağlayıp media player olarak kullanmak (genelde 720p dizi ve 1080p film olacak).

    Daha önce hiç tablet kullanmadığım için bu farkların yapacağım işler için çok önemli olup olmadığını soracaktım. Mesela çözünürlük farkı internet siteleri için önemli olur diye düşünüyorum (belkide 7" için çok gerekli değildir bilemiyorum). İşlemci gücü mkv oynatırken farkeder mi veya bazı filmler 8gb'den büyük, harici diskten okutmak yerine direk sdkarta aktarmak gerekir mi filmlerde atlama olmaması için?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...







  • yoğun kullanacaksanız farka değer. 200 tl'ye Artes i701 almıştım, fiyat-performans olarak çok başarılı olmasına rağmen çözünürlük ve ram yetersiz geliyordu. aurora II'nin ekranı çok başarılı, kullanımda akıcılık farkı da kendini hemen gösteriyor.
  • bnc concord alma niye diy sorarsan ona esdeger ainol tornados var onu alabilirsin gerek yok auroraya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.