Şimdi Ara

Aidatsız (Ücretsiz) Tüm Kredi Kartları [2021] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.004
Cevap
91
Favori
113.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Yapı kredi aidatsız Word kart öneririm. Kullanıyorum. Taksit ve puanda sıkıntı yok. Çok nadir de olsa bazı yerlerde taksit sınırlaması olabiliyor. Sonuç olarak bu kartı sorunsuz olarak kullanıyorum.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aidatsız olan Akbank Free kartı da tavsiye ediyorum. Kampanyalar, Puan ve taksit sayısı aidatlı kartla aynı gibi. Ben kendi adıma hiçbir fark görmedim aynen aidatsız olan Yapı Kredi Word Eko gibi.
  • Axcess free ve bonus flexi güzelmiş ama bu kartlara direkt başvurabiliyor muyuz peki. Yoksa bu bankaların müşterisi olupta daha sonra müşteri hizmetlerinden talep edince mi veriyorlar bunları istedikleri müşterilere

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aziz istifa

    Axcess free ve bonus flexi güzelmiş ama bu kartlara direkt başvurabiliyor muyuz peki. Yoksa bu bankaların müşterisi olupta daha sonra müşteri hizmetlerinden talep edince mi veriyorlar bunları istedikleri müşterilere
    Axses Free almak için şart yok. Gelir durumu isteniyor ve istediğiniz limitin açık olması gerekiyor. Eğer açık limit yoksa başka banka kartlarının limitini düşürüp öyle başvurmak gerekiyor. Axses Free için banka şubesi müşteri hizmetlerine başvurmak işlemleri hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor.
  • Axses Free için internetten başvurduğunuzda kısa sürede banka sizi arıyor ve işlemler konusunda bilgilendiriyor.
  • Aydoğan* kullanıcısına yanıt
    Peki hocam bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz ve free de temassız ödeme ve sanal kart özelliği bulunuyor mu acaba biliyor musunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    Pekfark yok sanal var temassız yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    Bonus aidatsız kartım yok. Akbank Free kart ve Yapı Kredi aidatsız Word Eko kartı aktif olarak kullanıyorum. Ayrıca Word Eko karta bağlı aidat almadıkları Yapı Kredi Word kart veriyorlar.Aidatlı olan kartı da verip aidat almadıklarından dolayı en avantajlısı bu kart diye düşünüyorum.

    Free kartta sanal kart var. Fakat temassız özellik yok. Sanal ve temassız özellik Yapı Kredi Word Ekoda var. Bu ikisini tavsiye ederim. Bonusun aidatsız olanı konusunda çok bilgim yok. Garanti bankası kartını yüksek aidatından dolayı ve aidat iade etmediklerinden dolayı kapattırdım. Aidatsız kartı da olsa kendi adıma tavsiye etmiyorum.
  • Peki bu world eko ya da direkt başvurabiliyor muyuz yoksa düzenli müşterilere mi veriyorlar acaba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır bonus kartı ücretsiz kullanıyorum, artık aidatı iade etmede zorluk çıkarıyorlar. Aslında bir yılda kazandığım puanlar kart aidatının 2-3 katı oluyor. Gerek puan kullanımı gerekse taksit konusunda bonus 1 numaradır bence. Ama aidat iade etmemeleri hoşuma gitmiyor. axess de puan kullanımında ve kampanyalarda iyi aslında, bonusa benziyor. axess free'ye başvurdum, limit uygun olmadığı için reddettiler.
    Diğer kartlarda puan kullanımı sıkıntılı, aynı anda hem puan hem çekim yapılmıyor, puanı illaki tek başına kullanmanız gerekiyor. Kampanyalara katılım ücretli de olsa bonus flexi kullanacağım.
  • Ben Halkbank'ın Parafree kartını kullanıyorum, daha çok gençler yönelik bu arada. Ünv. öğrencileri falan bakabilir güzel güncel kampanyalar oluyor. Sinema, restoran/cafe indirimi, dijital yayın platformu indirimi vs.
  • arkadaşlar bir bankada ticari hesabı olan biri ticari kredi kartı alabilir mi?
  • Kampanya ya katılmadan, Normal harcamalarda bonus flexi mi daha çok puan kazandırıyor yoksa happy bonus zero mu. Kararsız kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rebellion27

    Kampanya ya katılmadan, Normal harcamalarda bonus flexi mi daha çok puan kazandırıyor yoksa happy bonus zero mu. Kararsız kaldım.
    garantinin kartını alırsanız garantipay kampanyaları oluyor. onlara da katılabilirsiniz.

  • Böyle bisi var mı acaba. Albaraka türk 'ün tüm kredi kartları ücretiz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese slm
    Ben aidatsız ve internette taksit imkanı olan kredi kartı istiyorum, bu konuda en iyisi hangisi? Lütfen yardımcı olun. Not : İnternette tatil taksit yaptırmak için hangileri imkan sunar teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Word eko kart alın. bu karta bağlı olarak normalde aidatli olan word platinium kartı aidatsiz olarak isteyin. Taksit derdinden kurtulursunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rebellion27 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam tam olarak anlamadım
    World eko kart için başvuracağım aradıklarında Word platinium kartı aidatsız olarak istediğim zaman verirlermiki? Anlamadığım Word eko kart ile taksit yaptıramazmıyım ki de platinium da istemem lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamuda memurum. Kurum ziraat katılım ile anlaştı. Ziraat katılımın kredi kartı uygulaması yok.
    Önceki banka ile anlaşma bittiğinden paraf kartını aidat ödememek için kapattıracağım.
    Kredi kartı da lazım oluyor.
    Öyle çok kampanya kovalayan biri değilim. Alışverişimi kartla yapar maaşı alınca öderim.
    Aidat sız kredi kartı araştırmalarıma göre enpara.com da karar kıldım. Kurumda başka bir arkadaş bonus flexi daha iyi diyor. Enpara ya başvuru yaptım ama kararsız kaldım. Uzun vade de düşünürsek enpara daha iyi değil mi sizce. Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.