Şimdi Ara

Ahh bu kızlar :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Normalde çoğunluğu asosyal olan ve yaş ortalaması malum olan konu dışına gelip kız mevzusu hakkında yardım istemek mantıklı gelmiyor ama ben genede fikir almak istiyorum sizlerden.

    Şimdi klasik, sevdiğim biri var ve yaklaşık 5 yıldır ona karşı bu duyguları besliyorum. Lise 3. sınıfa dek fikirlerim bu yönde değildi kendisine karşı ancak 3. sınıfta samimiyetimiz ilerledikçe, kendime o kadar yakın hissetmeye başladım ki bir yerde hislerimle kendimi mal olmuş buldum. Bu zamandan beri kızla çok yakın arkadaşız yani hem kardeş, kanka ayağı yapmadığımız bir sınırdayız (ya da sadece ben öyle zannediyorum) hem de birbirimizle konuşmaktan çok keyif alıyoruz yani saatlerce bir kafeye, parka oturup konuşuruz her buluşmamızda, bazı zamanlar oldu ben bile bu kadar saçma düşüncelerimi dinlemek isteyen biri olabileceğine inanmadığımdan bu klasikleşmiş konuşmalarımızı yapmayı reddettiğim oldu. Klasik bir vakayız yani.

    Ben kişilik olarak çok sevdiğim insanlara yakın durmayan hatta daha soğuk yapan biriyim yani kızın hiç içine düşme gibi durumlarım olmadı. Artık nereye kadar gidecek bu böyle açılmayı düşünüyorum ve kendimce iki yol belirledim; ilki ikimizinde çok çok samimi arkadaş olduğumuz ve benim bu durumumdan haberdar olan senelerdir yanımda destek olan ortak arkadaşımız vasıtasıyla ufaktan durumu çıtlatıp vereceği tepkiye göre pozisyon alabiliriz diğer yol ise çıkıcam karşısına sanki yeni yeni bu duyguları hissetmeye başlamışım ve arkadaşlığımıza güvendiğim için bunu onunla paylaşmışım gibi anlatacağım eğer reddedilme durumu olursa da dostluğumuzu kaybetmek istemediğimi söyleyeceğim.

    Not: Kesinlikle bu zamana dek benim için mükemmel bir dosttu bu kız ve ben bu kadar iyi bir dostumu hayatımın sonuna kadar yanımdan ayırmak istemiyorum. Bu kadar iyi anlaştığımız için zaten benim düşüncelerim böyle şekillendi ama kendi böyle düşünmüyorsa dahi çocuk gibi kovalayacak, kendimi yıpratacak değilim. Biraz zaman alır unutmak ama bu beni korkutmuyor, herkes unutulur. Ben onu unuturken hayatımdan çıkartmak istemiyorum hani olmayacaksa artık sadece dost olarak görmek istiyorum.

    Ne yapmak gerekir be ahali, düşüncelerinize ihtiyacım var gibi :(







  • Lise 3'e 5 sene eklersen yaşın 21 yapar, bu kızla olan dostluğunun kız biriyle görüşmeye başlayana kadar devam edebileceğini varsayar isek zaten böyle bir hamle yapmadığın takdirde pek fazla ömrünüz yok.

    Bu yüzden bir an önce hamleni yapman ve iş nereye gidecek ise oraya varman gerek. Bir erkekle bir bayanın hayat boyu dost kalması gibi birşeye Türkiye şartlarında çok ihtimal vermiyorum, o yüzden ya dediğin tarzda birşey olmalı aranızda ya da hiçbirşey. Şayet kız senin gibi düşünmüyorsa da dost kalmak, best friends forever tarzı devam etmek pek uygun olmaz diye düşünüyorum.

    Kızla 5 yıl arkadaş kalan, o kadar şey paylaşan benim, kolay mı öyle bi anda silip atmak diye düşünebilirsin ama dışarıdan bakan birinden tavsiye arıyorsan malesef bundan çok farklı şeyler duymazsin:) Durusun düzgün olsun, istediklerini güzelce çık karşısına anlat, olmazsa da ayrı yollardan devam edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ForeverMetal kullanıcısına yanıt
    İçim cız etti kardeş, bunu telaffuz etmek bile çok üzücü, başka bir şey diyemiyorum. :(

    Direk geleceği dair fikirlerimi söylediğimde belki kararsız kalır, biraz daha anlık bir duygu havası vermek istiyorum. İlk konuyu açtığımda ciddi düşünüyorum demek korkutur sanki ?
  • iki arkadaştan biri diğerine bu tür duygular beslediği an o arkadaşlık bitmiştir abi. arkadaşlıkta, sevgi de karşılıklıysa gerçek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı benim bir arkadaşın başına geldi böyle bir olay.Hatta onlar 1 senelik bile arkadaş değillerdi ama kız benim arkdaşımda felan kalıyodu.Arkadaşım açıldı kıza.Kız reddetti ve 'benden biraz uzaklaş senin bana hissettiğin duyguları unutman gerek.' dedi.Ama kızda takdir etti.Dürüstce çıkıp karşısına böyle böle böyle diye anlattığı için
  • Saatlerce oturup konuşuyosun hiçbişey olmuyosa sen bi kankasındır.hiç boşuna açılıpta ben seni kardeşim gibi görüyom kanka cevabını duyma üzülürsün.kızda bişey hissetse sinyali verir ona göre muhattap olurdu

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş yere uğraşma derim
  • Konuşmaya girişe bak...
    Duygusal mısın bilmiyorum, pekte sanmıyorum o mertebelerde takılabileceğini.
    Kıza bir şeyler çıtlatırsan olmaz,
    Kız arkadaş gözüyle bakıyorsa açılman daha da beter eder.
    Kızla konuşmalarında daha çok hissi şeylerden bahset, duygusalmış gibi. Gibi diyorum pek öyle bi tip yok, iyi rol yapar tipi var...
    Kızı bir nevi yönlendir, senin ne istediğini bilsin ama onu istediğini bilmesin,
    Bir şeyleri sevmek istediğini bilsin ama kendisi olduğunu bilmesin.
    "Bilmesin" kısımlarında yönlendir olayı devreye giriyor işte, arkadaşınla değil beyninle çıtlatacaksın olayı.
    Mesela bu triplere girmişken birkaç kere kızla konuştuğunda; "Ama kimi sevebilir ki insan? Yakınında bi' kaç kişi işte, iyi dost olurlar ancak." tarzı bir cümle kurarak çıtlatabilirsin. Çoğunlukla yaratıcılığa ve zekaya bakıyor bahsettiğim son kısım. Ortamın içindeki sensin çünkü. Ama bu yaratıcılığı ve zekasal yönlendirmeyi asosyal arkadaşlardan istemende manidar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • gogeta5858 G kullanıcısına yanıt
    Üzdün :(
    Fena edebiyat yaparım. zaten konuda bahsettiğim karşımdakini baydığımı hissetme nedenimde bu :(
    Asosyal arkadaşların çoğunlukta bulunduğu forumda mantıklı fikirlerde gördüğün gibi çıkıyor.
    Dediklerin hoşuma gitti vesselam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.