Şimdi Ara

AHCI driver paketi eklenmiş Acronis Universal Restore Cd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamun aleyküm arkadaşlar. Acronis Universal Restore'ye AHCI driver paketi eklenmiş hazır halini arıyorum. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: slhdvc

    Selamun aleyküm arkadaşlar. Acronis Universal Restore'ye AHCI driver paketi eklenmiş hazır halini arıyorum. Bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

    kardeşim malesef o şekilde acronis paketi yok dedigin ahcı driveri xp cdlerine ekleniyor sorun yaşıyorsan acronis 2013 ün live cdsini dene
  • Cevabın için teşekkür ederim. Fakat şöyle bir durum var Acronis Server with universal restore programını windows yüklü bir bilgisayara kurduğumda programın menüsünde create bootable media seçeneği çıkıyor ve beni yönlendiriyor. Driver ekleme bölümüne kadar ilerleyip elimdeki AHCI driverı eklediğimde start diyorum ama hata kodu veriyor. Driver eklemeden aynı işlemi yaptığımda hata vermeden bootable cd için gereken iso dosyasını yapıp veriyor bana. Olay driver eklediğimde patlak veriyor. Gerçi elimde hali hazırda bulunan çalıştırabildiğim bootable cd 'de restore ekranında universal restoreyi seçip akabinde ki ekranda add driver bölümünde istediğim driver dosyasını gösterebiliyorum ihtiyacın olduğun da burdan al diye ama bu aşamada başarısız oluyor. Bu olaya bir türlü bir çözüm geliştiremedim. İngilizce siteleri didik didik ettim ama bir sonuç elde edemedim. Tek yapmak istediğim şey şu özet olarak Acronis True İmage With Universal Restore Bootable cd 'den restore yapmak istediğimde özellikle farklı anakartlı sistemlere ait AHCI sata driverları gösteremiyorum. Windows Xp için restore yaptığımdan dolayıda Acronis kendi bünyesindeki sata sürücülerinide başarılı şekilde ilişkilendiremiyor haliyle. Windows 7 Restore işlemlerinde biostan sata mode kısmını AHCI'den İDE'ye aldığımda %100 başarılı şekilde gerçekleşiyor işlemleri. Windows XP Restore işlemlerinide aynı başarı oranında gerçekleştirmeliyim. Umarım meramımı anlatabilmişimdir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.