Şimdi Ara

agp ekran kartı sorunu (pci a döndü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • agp ekran kartım var. sürekli olarak yaşadığım sorun bilgisayar ilk açıldığında ekranda yatay çizgiler çıkması yada anlamsız ve okunamayan yazıların çıkması o da olmazsa yazıların birbirine girmesi. bu şekilde (resetlemeden) bilgisayarı açtığımda windowsun ekran kartı driver i yüklenmediği uyarısı geliyor. anakartım via chipsetli. bugun via chipset driverlarını kurdum. via agp kontrol sürücüsünüde kurdu. kontrol ettim herşey doğru. fakat ekran kartımın sürücülerine bakmak istediğimde ekran kartım pci slotunda görünüo. fiziksel olarak mümkün bile değil. sorun bu yüzden olabilirmi? ne yapmam lazım. sanırım problem biostan.


    not: eğer oyun çalıştırmak istediğimde (warcraft, quake3, nfs ..vs) düzgün olan ekran gene birbirine giriyor ve bilgisayar donuyor. fakat film izlerken hiçbir problem olmuyor.
    ekran kartım acaba ömrünü mü tamamladı yoksa sadece bios yada driver sorunumu?


    görüşlerinizi bekliyorum. teşekkürler.












  • up
  • of of hep bu via. çok sorunlu bi chipset. agp3.0 ı desteklemediği halde yüklemişsen olabilir. pekii ekran kartı driverinden hiç bahsetmedin. onun güncel sürücüsü mü yüklü.
  • onun pci olarak gözükmesi normal.driver olarak daha eski bi sürücü yüklemen sorununu çözebilir belki.senin kart yeni sürücülerle uyumsuzluk yapabilir

  • quote:

    Orjinalden alıntı: talaria

    onun pci olarak gözükmesi normal.driver olarak daha eski bi sürücü yüklemen sorununu çözebilir belki.senin kart yeni sürücülerle uyumsuzluk yapabilir




    sağolun. sanırım sorun driverdan değil. çünkü windows başlamadan da bu hatayı veriyor. ya ömrü bitti yada bios ayarından olduğunu sanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.