Şimdi Ara

AGP 80 PCI 40 TEHLİKELİMİDİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • AGP/PCI 80/40 TEHLİTELİ Mİ DEĞİL Mİ? TEHLİKELİ İSE NEDENİ?DEĞİLSE NEDENİ?



  • bence tehlikeli degildir cunku zaten default degerleri 66/33 tur ve gunumuz kartlari icin 13/7 overclock sanildigi kadar fazla degildir en azindan ben kendi sistemimde cok daha yuksek degerlere ulastim ama hic bir stabile sorunuyla karsilasmadim hem merak etme kartlara zarar gelmeden once sorun olup olmadigini anlarsin :)) herhangi bir stabile sorunu yasamiyorsan kartlar birden yanmaz :)
  • AGP 80 MHz tehlikeli değil.
    PCI 40 MHz çoğu zaman tehlikeli değil. (Bazı TV Kartları sorun çıkartır, bazı harddisklerde okuma hataları çıkabilir)
  • Police'e ek olarak, onboard ses en fazla etkilenebilecek aygıttır yüksek pci da.En basiti parazit yapmaya başlar.
  • Bende de onboard ses kartı minicik bir oc yapıldığında bile parazit yapıp beni deli ediyordu.
    Hatta sağ alt köşede ayarlar simgesinin kaybolduğunu bile hatırlıyorum :-)
  • YAPTIĞIM DENEMELER SONUCUNDA İLGİNÇ BİRŞEY YAŞADIM VE O YÜZDEN BÖYLE BİR KONU AÇMA GEREĞİ DUYDUM.NEBİLFOREVER DİYE BİR ARKADAŞIN YAZDIKLARINDAN ETKİLENİP ANAKARTIM İÇİN (8K9A) KUZEY KÖPRÜSÜNE FAN TAKTIM.(12 VOLT)FSB Yİ 200 YAPTIĞIMDA (200X10=XP 2400+)AGP 80 PCI 40 DEĞERLERİNE VARDI.(8K9A DA 1/6 BÖLENİ YOK.) RAM (TWİNMOS DDR 400) VOLTAJINI 2.90 YAPTIM,AGP VOLTAJINI DEFAULT DEĞERDE BIRAKTIM SİSTEM ÇOK STABİL BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTI.WİN ME DE BAYAĞI İYİYDİ 3D MARK 2001SE TESTİNİ YAPTIM 1 SAAT BOYUNCA BANAMISIN DEMEDİ AYRICA PCMARK 2002 DE PROBLEM YARATMADAN TESTİ BAŞARIYLA TAMAMLADI. YALNIZ İŞ XP'YE GELDİĞİ ZAMAN DAHA AÇILIŞTA ANORMAL BİR YAVAŞLAMA BAŞLADI. 4 TUR DA AÇILAN WİNDOWS 20 TUR'A KADAR ÇIKTI(AÇILIŞTA BANDININ GEÇİŞ SAYISI) PCI 40MHZ HARDDİSK NASIL BİR ZARAR GÖRÖRECEĞİNİDE MERAK EİYORUM.ÇÜNKÜ HARDİKİN GÜMLEMESİNİDE İSTEMEM.
  • benim 3dmark link ime bas. 85mhz agp.
  • O zaman burda anlaşılan agp için 80 mhz zararlı değil. O zaman pcı kalıyor. 40mhz de harddiskinde problem yaşayan kimse varmı?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Lee</i>
    <br />O zaman burda anlaşılan agp için 80 mhz zararlı değil. O zaman pcı kalıyor. 40mhz de harddiskinde problem yaşayan kimse varmı?
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    biri beni mi çağırdı :D

    seagate te yaşamıyordum fakat samsungda 40mhz de biraz çalışmadan sonra sapıtmalar oluşuyor. bizde bu yüzden 37mhz de kilitli tutuyoz.
  • 44PCI'la eski harddiskimde (ki 6 Gb'lık bişeydi) yazma problemleri oluşmuştu, tırstım, kullanmadım onu bi daha. Onun yerine kullandığım 30Gblık Seagate ise sağlamdı, iki yıla yakın gül gibi kullandım - power supply uçup onu da yemeden önce yani :(
    89AGP ile ise sevgili GF2GTS'im hiç sorun çıkarmadan yıllarca çalıştı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.