Şimdi Ara

##Age Of Conan Başlangıç Rehberi(Türkçe Featler Geliyor)## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
131
Cevap
1
Favori
47.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel bir rehber oyunu daha bulamadım alınca kesinlikle işime yarıyacak bu bilgiler teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balthier -- 5 Temmuz 2014; 18:15:36 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KingdomOfH3aven

    arkadaşlar şu pvp pve yi anlamadım ya pve de pk yapılmıomu yada pvp de nasıl exp kasıcaz:D


    Şöyle ;

    PvE serverlarında amaç yaratıklara karşı savaşmak.Yani oyuncularla normal alanlarda pvp yapamazsın,duel atamazsın.Guild kalelerine saldıramazsın.Border Kingdoms ta ya da mini pvp lere kayıt olarak pvp yapabilirsin.Ama PvE serverlarında pvp 0.Sırf pvp için 60 lvl barbar charımı bıraktım.Fury PvP serverına geçtim.Çünkü düşünsene o kadar malzeme topla,para yatır,şehir kur,t4 yap.Sonra bekle npc lerle kapış.Hiç zevki yok.

    PvP serverında ise hodrimeydan.Herkes herkese dalabiliyor.Guildler kendi aralarında savaş yapabiliyor.Border Kingdom ile sınırlı değil.Mini pvp lere zaten ilgi yok,1 ay boyunca her gün kayıt yaptırdım PvE'de,1 kere girebildim.Düşün artık.O yüzden PvE sadece mob kesmekten zevk alanlar için.Herşeyi yaparım diyorsanız kesinlikle PvP.Ben PvP de 15 lvl da aldığım zevki PvE de 60 lvl da alamadım.

    PvP de exp olayı çok dert olmuyor.Yani sürekli bir arbade yok şu an.Arada sırada uyanıklar çıkıyor tabi(bende yapıyorum ara sıra itiraf edeyim) ama oldukça keyifli.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • yani pvp dede exp kasabiliyorsun =))? bende pvp hastasıyım ayıptır sölemesi:D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KingdomOfH3aven

    yani pvp dede exp kasabiliyorsun =))? bende pvp hastasıyım ayıptır sölemesi:D


    Tabi kasabiliyorsun.
  • k sağol
  • Pvp de exp kasmanın yolları var. Birincisi başınıza musallat olmuş bir gank çetesi varsa ( yani bizim gibi) hemen instance değiştirecek boş ve güvenli bir ortamda takılabilirsiniz. Ama bazı yerlerde instance değiştirmeniz mümkün değil. Bu durumda yardıma gelecek arkadaşlarınızın olması çok önemli. Aoc da kesin olan birşey varsa pve de olsa pvp de olsa, bir arkadaş gurubunuzun, guildinizin olması oyundan alacağınız zevk açısından çok önemli. Server seçiminizi bu doğrultuda yapmanızı tavsiye ederim.
  • kaç tane server var ve siz hangi serverdasınız bide ilk olarak başlıcak birine pve mi pvp mi önerirsiniz direk pvp başlamak pek akıllıca değil diyenler varda:D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: KingdomOfH3aven

    kaç tane server var ve siz hangi serverdasınız bide ilk olarak başlıcak birine pve mi pvp mi önerirsiniz direk pvp başlamak pek akıllıca değil diyenler varda:D


    İlk olarak PvE serverında bir char aç.Orda sevdiğim buildleri dene.En azından bir LvL 30 yap.Featleri,yerleri iyice öğren.

    Sonra PvP serverında açarsın.Kasmakta daha rahat olacaktır.

    Fun Club'ten bakabilirsin kim hangi serverda
  • furyde açiyim bende çoğu kişi orda ismide güzel geldi
  • Oyunda sizce hangi class daha mantıklı ben barbarian daha çok sıcak bakıyorum oyun yakında alıp başlıyorum şimdiden class konusunda bir karar vermeyi düşünüyorum hangisi daha zevk veriyor sizce.

    ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Balthier -- 15 Mayıs 2020; 5:13:36 >
  • Eline sağlık dostum, güzel bir rehber olmuş.
  • rangerda bug varmış ben ranger aççaktımda barbar açmaya karar verdim baya iyi oda:D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Balthier

    Oyunda sizce hangi class daha mantıklı ben barbarian daha çok sıcak bakıyorum oyun yakında alıp başlıyorum şimdiden class konusunda bir karar vermeyi düşünüyorum hangisi daha zevk veriyor sizce.


    Oyun zevkini bilmeden birşey diyemeyiz
  • guzel bır calısma umarım dahada gelıstırılır
  • Aklıma bir soru takıldı ben oyunu kutulu alacaktım ama birkaç site özel bir versiyonunu satıyor ama sadece eu versiyonu cd key kutusuz sadece key yani ama onda mamut ve 8 gözlü çanta ile ekstra item taşıma gibi iki ek özellik var benim ilgimi çeken nokta mamut oldu oyunu oynamadığım için birkaç dostum gergedan at ve mamut gibi binek hayvanlarını kullanıyoruz demişti ama at almak bile oyunda işkenceymiş ve pahalıymış peki mamut ve gergedan olayında işler nasıl bunlar oyunda para ile elde edilebiliyor mu ? yani kolay elde edilebiliyor yada en azından para ile alına biliyorsa ben kutulu alırım oyunu yani sadece mamut için değmez fazla para vermeye ha belki 8 gözlü canta baya işime yarardı ama benim için mamut daha ön planda zaten binek hayvanı 40 lvl üstünde kullanılıyormuş bu yüzden bana bu mamut konusunda bilgi verirseniz sevinirim ondan sonra hangi versiyonu alacağıma karar vereceğim.




  • Tüm binekler oyun içinde alınabiliyor. Ama fiyatları bir hayli yüksek. Bu ekstralar collectors editionla geliyor. Tabi fiyat olarakta pahalı bu versiyonlar. Collectors alacaksanız kutusuyla almanız yerinde olur. Çünkü içinden harita, soundtrack cd si gibi ekstralar çıkıyor. Ayrıca çantayı da oyunun içinden alabilirsiniz. Collectors editionun espirisi aslında saklamak için özel bir versiyon bulundurmak adından da anlaşılabiliceği gibi. Tavsiyem fazladan para vermeyin, çok lazım değilse. Hele ki kutusuz sadece key olarak collectors alınmaz zaten, anlamı olmaz.
  • Kutulu bulsam özel versiyonun alacağımda yok ama zaten öğrenmek istediğim para ile alınmasıydı bu yüzden bu cd key alma işinden vazgeçtim bilgi için sağol ULYSES.

    .
  • Merhaba arkadaslar bende fury pvp serverindayim sakaryali ve sehrazat adında iki charim var oyunda bulusalim
  • arkadaşlar bunda wow gibi hem eu hem us server'ımı var?oyunu funcomdan indirirken ne olarak indiriyor?us eu bişeyler yazıyordu anlayamadım
  • nVidia Geforce 8400GS bu ekran kartı nasıl arkadaşta başlıcakta malum tek olmuo:D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.