Şimdi Ara

Agar.io Bot Hilesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
5.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bu yazımızda agar.io oyununa ait olan ve herkesin aramış olduğu agar.io bot hilesini paylaşıyorum. Bu oyunu o kadar çok seviyorum ki sürekli onunla ilgili paylaşımlar yapmak istiyorum. Agar.io hilesinden bahsedicek olursak ;

    Hile eklenti şeklindedir kurmanız gerekmektedir zaten aşşağıda paylaşmış olduğum video sayesinde bunu kolaylıkla yapabilirsiniz.Agar.io hilesi sayesinde bot otomatik olarak sizi besler diğer rakip oyunculardan kaçar ve hızlı bir şekilde büyümenizi sağlamaktadır yani bu hileye agar.io hızlı büyüme hilesi‘de diyebiliriz aslında hileyi kendim denedim sorunsuz olarak çalışmaktadır ancak video çekmeye vaktim ve gerekli programlar bilgisayarımda yer almadığı için hazır videosunu sizlerle paylaşıyorum. Hile sadece Google Chrome tarayıcısında çalışmaktadır.


    Agar.io hilesini yukardaki linkten indirebilirsiniz zaten çoğu arkadaşımız kurulumu hakkında az çok bilgi sahibidir fakat eklenti şeklindedir google chrome’a kurmanız gerekmektedir yapamayan arkadaşlar olursa yorum yaparak neyi yapamadıklarını yazarlarsa elimden geldiğince yardımcı olurum.

    HİLE İNDİRME DOSYALARI VE VİDEO İÇİN : agar.io hile
    http://kaganuslu.com/agar-io-bot-hilesi/







  • bu rezil oyuna birde hile ile mi uğraşıyorsunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.