Şimdi Ara

Ağ kablosu takılı değil işkencesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
13.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar merhaba..Benimde o kadar kafam karıştı ki herkes birsey söylemiş
    benim problemim Şu airties 205 tek port Çıkışlı yadigar bi kablosuz modemim war...evimde 1de bir masaüstü ve arada laptopuyla gelen misafirlerimiz oluyor.

    baglantım fiber optik altyapısıyla döşendi fakat fiber optik baya bi pahalı aylık olarak 100 lira.hemde sınırlı ben normal telekom 8 Mbtle baglanmaya devam ediyorum.

    evimiz 2 katlı 9 odalı bi köy evi taş duvardan hemde! ama üst katı kullanan yok.odalar karşılıklı zaten.we güzel bi bahçemiz war beklerim her zaman çay içmeye download olayı sıkıntı benim su ana kadar ne indirdysem hep 150 Kbs ile indirdim ag desteklemiomuş bizim öle dediler telekomdan. oda önemli değil internete seri we kopmadan baglansam yeter.modem zaten masaüstüne baglı olacak önemli olan laptoplarımda bahçemde yazın yüksek sinyalde girebilmek mesafe arada 2 duvar olmakla birlikte 15 metre en fazla 20 metre yOk bile.


    ŞİMDİ SORU: ben ne alsamda nasıl bir sey yapsamda rahatça bahçemde evin etrafında gezinirken cep telefonumla seri sekilde nete baglanırım yardımlarınızı bekliyorum uygun fiyatta yani ne işimi görür benim...teşekkürler şimdiden




  • Kablonun arızalı olup olmadıgını kontrol etmek için test cihazın varsa test et yok ise elektrikçi,bilgisayarcı v.b yerlerde test ettir.Modem swich'e giren kabloyu çıkarıp.Senin bilgisayarına gelen kabloyu direk modem'e tak böylelikle swichin sorunlu olup olmadıgını anlarsın.
  • aksaray1 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim beni büyük bir zahmetten kurtadın, az daha ethernet kartı alıyordum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: el_capitano

    çok teşekkür ederim beni büyük bir zahmetten kurtadın, az daha ethernet kartı alıyordum :)

    :-)))
  • arkadaşlar baya bir süre olmuş ama bende dün bu hata ile karşılaştım, kablo da sıkıntı yok, modem in wi fi si çalışıyor, ama masaüstü pc görmüyor kabloyu, bios a giriyorum ayarlara bakıyorum, on board lan'ı kapatıyorum, modemin bağlantı ışığı yanıyor ve bilgisayarın arkasındaki kablonun takılı olduğu ışık yanıyor, ama tabii ethernet kapalı olduğundan ağ kablosunu yine görmüyor, tekrar lan ayarlarına giriyorum açıyorum, yine görmüyor kafayı yiyecem. bir yardım lütfeeeeennnnn
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.