Şimdi Ara

Ağ kablosu (90mbit) acil yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar romania craiovada yasıorum ve buranın alt yapısı gerçekten cok guzel; arkadaslarla tuttugumuz evde bir tane ağ kablosu var;yani direk türkiyedeki gibi internet kablosu çıkmıyor;ve bizde üç kişiyiz;wireless modem alıp 3 laptopa dağıtmak istiyoruz;sizce bu ağ kablosu ile olurmu;yani o küçük uçlu internet kablosu yok;ağ kablosunu direk taksak;wireless modem dağıtırmı yada başka birşeymi almamız lazım;amacımız 3 laptopunda wireless olarak neti alması:) 90 mbit hız gerçektenden çok güzel



  • öncelikle direk o kabloyu laptop a takıp bir deneyin direk olarak internet veriyormu. eğer veriyorsa wireless router alıp dağıtabilirsiniz bağlantıyı.
  • Hocam sana şu şekilde bir router lazım elinde bulunan ağ kablosunu linkteki routerin internet kısmına takıyorsun hem kablolu hemde kablosuz ağ paylaşımı yapıyor.

    http://home.cisco.com/en-eu/products/routers/E1200

     Ağ kablosu (90mbit) acil yardımm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkankulaber -- 11 Ekim 2011; 17:02:05 >
  • arkadaşlar çok teşekkür ederim;bugün internet şirketi ;ağ kablosu nu wireless dağıtmak için wireless router alıp oradan PPPoA configirationu yapmamı istedilerİboylece dagıtılabiliyormus..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.