Şimdi Ara

ağ bölümünde farklı cihazlar var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar az önce ttnetten internet akn nizi doldurdunuz hızınız düşecektir diye bir internet uyarısı aldım.normalde 75 gb sınırsız kotam olduğu halde 30-40 gb harcarım.girip baktım 10 gb kullanım olduğu görülüyordu.ancak son 12 saat hariç diyor.bunun üzerine şüphelendim ve ağ kısmına baktım.bana ait olmayan 2 farklı markada telefon ve linux diye bir cihazın ağ kısmında olduğunu gördüm.modem içerisinden şifreyi değiştim modemi resetlemedim.3. bana ait olmayan cihaz da bağlandı.bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradım şifre ve kullanıcı adı değiştirdik.şu an sadece kendi bilgisayarım bağlı olarak görülüyor.internet şifremi bu şekilde kırabilirler mi?ağ kısmında bana ait olmayan cihazların görünmesi normal bir durum mudur?yardımcı olursanız çok sevinirim.bu cihazları sağ tıkladığımda kaldır gibi bir seçenek aktif değildi.


     ağ bölümünde farklı cihazlar var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benrak87 -- 19 Nisan 2016; 23:36:38 >







  • Ralink yazan mediatek çipsetli bir wifi adaptörü olabilir senin değilse büyük ihtimal wps yöntemiyle mediatek çipsetli bir adaptörler kırmış olabilirler bende linux üzerinden yapıyorum akk dolunca wpsyi kapat açıksa. Modem arayüzünden geçmişe bak farklı maç adresleri varsa engelle istersen o maci alıp mahkemeye bile verebilirsiniz ama sahte bir macde kullanıyor olabilirler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 25 Nisan 2016; 16:38:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Celonfix

    Ralink yazan mediatek çipsetli bir wifi adaptörü olabilir senin değilse büyük ihtimal wps yöntemiyle mediatek çipsetli bir adaptörler kırmış olabilirler bende linux üzerinden yapıyorum akk dolunca wpsyi kapat açıksa. Modem arayüzünden geçmişe bak farklı maç adresleri varsa engelle istersen o maci alıp mahkemeye bile verebilirsiniz ama sahte bir macde kullanıyor olabilirler

    sağol hocam teşekkür ederim.
    o linuxun mac adresini mac filtrelemeden ekledim.meğerse o kendimmişim :)
    modem firmasını aradım çünkü hiç bir şekilde ne internete giriliyordu ne de modem arayüzüne.
    hadi o benim tamam da diğerleri kesinlikle ben değilim ve nette araştırdım bu tarz sıkıntı yaşayan çok kişi varmış.işin ilginci pek çok kişide aynı cihazların görünüyor olması.
    win10la ilgili bir durummuş sanırım.
    kotamda sıkıntı olmadı nedense sonrasında.bir şeyler yaptılar sanırım ama yapacak bir şey yok bu şekilde devam edeceğiz.
    ttnetin bundan haberi yok maalesef anlatıyorsun sanki uzaydan gelmiş bir şeyden bahsediyorsun gibi tepki veriyorlar :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.