Şimdi Ara

Afganistanda maaş? Bilenler yardım edebilirmi acaba?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar benzer konular var ama maaş konusu sürekli değişken ve güncel. O yüzden yeni bir başlık açıyorum.
    Şimdi benim meselem şu: Afganistan-kabilden bir iş teklifi geldi. ben inşaat mühendisiyim. sizce ne kadar maaş istemem gerekir. bilgisi olanınız, duyanınız, vs. herhangi bir şekilde bileniniz varsa acil yardım ederseniz sevinirim. iş görüşmem perşembe günü.
    şimdiden teşekkürler.



  • Geçtiğimiz aya kadar babam Kandahar'da çalışıyordu. Yalnız direk şehirde çalışacaksan, babam kabilin başkent değil herhangi bir kentle alakası olmadığını söylemişti. Tahminim sen de nato alanındaki inşaat firmalarından birinde çalışacaksın. Babam aşçı olarak 1500-2000$ arasında alıyordu diye biliyorum, inşaat mühendisi tanıdıkları da vardı, şimdi İran'da olduğu için sürekli görüşemiyoruz. Görüştüğümüzde inşaat mühendislerinin çalışma koşulları ve maaşları hakkında bilgi almaya çalışırım. Bir de hangi şirket olduğunu söylersen, belki biliyordur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EriadoR_

    Arkadaşlar benzer konular var ama maaş konusu sürekli değişken ve güncel. O yüzden yeni bir başlık açıyorum.
    Şimdi benim meselem şu: Afganistan-kabilden bir iş teklifi geldi. ben inşaat mühendisiyim. sizce ne kadar maaş istemem gerekir. bilgisi olanınız, duyanınız, vs. herhangi bir şekilde bileniniz varsa acil yardım ederseniz sevinirim. iş görüşmem perşembe günü.
    şimdiden teşekkürler.



    Çalışma şartları kolay değil.Tanıdık var orada ABD üssünü kuruyolar(İnşaat müh.) Aldığı maaş 4000 dolar civarında yanlış hatırlamıyorsam.Ama dediğim gibi şartlara herkes ayak uyduramayabilir.




  • İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. trojka, babanla görüştüğünde buraya yazarsan sevinirim. ama afganistan için 2000 dolar az gibi bence. yani öyle bir fiyata gideceğimi sanmıyorum.
    relo, evet dostum çalışma koşulları zormuş, yani zorluktan kasıt asosyalliğin dibine vuracaksın dediler. çalışılacak yer nato üssü. ve üs içinde telefon ya da internete de kısıtlama getirilebilirmiş. bunlar düşündürüyor tabiki. ancak beni tatmin edecek bir meblağ olmalı ki bunları göze alayım diye düşünüyorum.
    ben burda hes projelerinde çalışıyordum. gezmediğim dağbaşı kalmadı. bir maaş farkı olmayacaksa burda devam ederim daha iyi. dediğin arkadaşın gibi 4000 civarlarında bir rakam istemeyi düşünüyorum açıkçası.
    tekrar teşekkürler arkadaşlar. elinize daha net bilgiler geçerse, buraya yazarsanız çok sevinirim.
  • İnternet kimin elinde veya nasıldı tam bir bilgim yok. Ancak babam bulundukları yerde kablosuz internetin olduğunu söylüyordu, ara ara netten görüşüyorduk. Telefon olayı da sanırım bazı bölgelerde iyi çeken hatlar var, onlardan edinmek gerekiyor. Ancak nato duruma bağlı olarak internet ve telefon iletişimini durdurubiliyordu. Acil durumlarda, saldırı olduğunda v.s, bir siren çalıyor, herkes kapalı alanlara giriyor, dışarda olanlar yere yatıyor ve ikinci uyarı sireni duyulana kadar kimse hareket etmiyormuş falan gibi şeyler de var. Kandahar'daki üs mini bir şehir gibiymiş, alış-veriş yapacak marketler, giyim mağazaları falan varmış ama, Kabildeki hakkında bilgim yok.

    Sana şöyle de bir tavsiye de bulunayım, sakın orada sana verilen kimliğini herhangi bir sebeple bir kimseye verme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.