Şimdi Ara

Aerocool VX9 Pro fan kontrolleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Aerocool VX9 Pro kasa aldım, montajı aldığım yerde yapıldı. Ancak kasanın üstündeki turbo, cruise, stop tuşları sanki görevlerini yerine getirmiyor gibi. Acaba montajda mı hata yapıldı yoksa ben mi değişikliği farkedemiyorum merak ettim. Bu tuşlar arkadaki 12cmlik fanı mı kontrol ediyor yoksa yandaki 20cmlik fanı mı? Ya da her iki fanı mı? Bilen varsa ve gerçekten düzgün çalışmıyorsa ne yapabilirim, yardımcı olursanız sevinirim..



  • Kasanın satıldığı yerdeki bilgilere baktım söyle yazıyor: Fanları isterseniz tümüyle durdurabilme özelliğine sahip 3 kademeli fan kontrolcü ile kasanızdaki toplam 3 adet fanın devrini kontrol edebilirsiniz Bu sayede oyun oynarken ekran kartınıza maksimum soğutmayı sağlamak için fanları Turbo moduna geçirebilir veya günlük masaüstü kullanımda Cruise modunda fanlarınızın orta hızda çalışmalarını sağlayabilirsiniz..AeroCool Vx-9 Pro kasa 3 adet fanın devrini tek bir noktadan kontrol edebilmenizi sağlayan kademeli fan kontrolcüsüne sahiptir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

    Kasanın satıldığı yerdeki bilgilere baktım söyle yazıyor: Fanları isterseniz tümüyle durdurabilme özelliğine sahip 3 kademeli fan kontrolcü ile kasanızdaki toplam 3 adet fanın devrini kontrol edebilirsiniz Bu sayede oyun oynarken ekran kartınıza maksimum soğutmayı sağlamak için fanları Turbo moduna geçirebilir veya günlük masaüstü kullanımda Cruise modunda fanlarınızın orta hızda çalışmalarını sağlayabilirsiniz..AeroCool Vx-9 Pro kasa 3 adet fanın devrini tek bir noktadan kontrol edebilmenizi sağlayan kademeli fan kontrolcüsüne sahiptir.


    öyle olduğunu biliyorum ama stop a bile bastığımda hiç oralı olmuyor hala püfür püfür esiyor fanlar. acaba anakartın (Gigabyte MA78GM-UD2H) üzerinde bağlantısı olması gerekiyor da o yüzden mi çalışmıyor kontroller. Ya da direk fanlara mı bağlı oluyor?




  • Çok basit sende yapabilirsin. 3 adet fan kablosu var üstlerinde yazıyor fan 1, 2, 3 diye. fanlardan çıkan bir elektirik birde anakart kablosu var. Büyük girişleri kablolara küçükleri de anakartın üzerinde küçük 3 iğneli girişler var oraya takacan. Ben öyle yaptım çalıştı.
    Yaparken elektirikten çıkarmayı unutma sistemi
  • fanları anakarta bağlamışlardır o yüzden çalışmıyodur

    kasayı aç fanların güç girişlerini anakarttan çıkar fan kontrolcüsünden gelen kabloya tak

    ben kasayı kendim monte ettim fan kontrolcüsü filan hepsi çalışıyo
  • fanlar anakarta bağlıdır o yüzden çalışmıyor..
  • fanları direkt anakart üzerinden baglayarak fan kontrolcüsünü devreden cıkartmıslar.. belki yanlıslıkla belki bilerek.. montaj biliyorsan yapabilirsin zor bir islem degil
  • Konu açılalı zaman geçmiş ama başkaları için ilave etmiş olayım:

    Kasa stok olarak zaten iki adet fan ile geliyor; arkada ve yanda ve onları da anakarta bağlamışlardır. Bu normal. Siz bunun haricinde alt kısma 12 cm.lik bir adet; sabit diskin önüne, ön panelin altına bir adet; üst kısma da 14/12 cm. 2 adet fan ilave edebilirsiniz. İşte bu ilave fanları kasanın fan kontrolcüsüne bağlayıp isterseniz durduracak, isterseniz çalıştıracaksınız. Stok fanları, özellikle arkadakini kasa fan kontrolcüsüne bağlayarak durdurmanızı hiç tavsiye etmem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Jedi -- 17 Eylül 2009; 3:50:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.