Şimdi Ara

Aerocool ore saturn alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar arkadaşlar kasayı profil genel görünüş ve havalandırma açısından sevdim extradan da üstünde kart okuyucuları olması hoşuma gitti. Bu kasada tek handikabım fan ışıklarının kapatılamaması hakkında duyduklarım. Fanlar hep böyle pavyon gibi olacaksa bundan da vazgeçebilirim.


    https://aerocool.io/product/ore-tempered-glass//


    Uzun süredir çirkin olmayan şık sade ucuz pavyon görüntüsü dışında gerçekten genel hatlarıyla sağlam güzel bir kasa arayışındaydım.


    Zalman S2 ve Dark N10 pro ve hatta power bost v202'si'ne bakıyordum sonuncusunu kalite algısı ve hakkında yeterli bilgi olmayışı nedeniyle eledim. Zalmana fan almak gerekiyor ve hatta ön tarafa tozluklar alınınca standart olarak ucuz olmasına rağmen Oreden pahalıya gelecek gibi. Ore 500-550 civarı şu anda.


    Dark biraz kaba gözüküyor ve büyük, dvd yuvası olması güzel çok nadir de olsa kullanabilirim gibime geliyor.


    Her neyse başka öneriniz varsa veya vermek istediğinz katkı seve seve okurum yarenler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylosoft -- 29 Ocak 2021; 13:36:57 >







  • Arkadaşlar kasadan vazgeçtim çünkü fanlar sadece molex üstünden bağlanıyor ve kablolarda kılıf içinde (kesme gibi bir ihtimal de yok) Yani nefret ettiğim rgb ışıklandırmadan kurtulamıyoruz. Çok rica edeceğim bana önünde komple 3 fan olan mesh panelli hiç bir girintisi çıkıntısı olmayan bir kasa önerin. (rgb'si kapatılabilir olursa ışıklı olması sorun değil)

  • quote:

    Orijinalden alıntı: feylosoft

    Arkadaşlar kasadan vazgeçtim çünkü fanlar sadece molex üstünden bağlanıyor ve kablolarda kılıf içinde (kesme gibi bir ihtimal de yok) Yani nefret ettiğim rgb ışıklandırmadan kurtulamıyoruz. Çok rica edeceğim bana önünde komple 3 fan olan mesh panelli hiç bir girintisi çıkıntısı olmayan bir kasa önerin. (rgb'si kapatılabilir olursa ışıklı olması sorun değil)





  • Hocam teşekkürler ben biraz zor bir şey arıyorum olabildiğince düz içinde fanları olan. Fanları ışıklı bile olsa bu ışıkların kapatılabildiği. Sizin gönderdiğiniz kasa şık ama önde çıkıntısı var. Onu geçtim iki fan geliyor ucuzundan bile 2 fan daha alsam kasa 900 e falan geliyor...

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.