Şimdi Ara

AEG Lavamat L98699FL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forumda yazılanları okuduktan sonra bu makinayı almaya karar verdim ve dün elime ulasti. ürünü internetten bizim ev sitesinden aldım, kutusuz geldi kendileri jelatin ve kopukle sarmıslar, söylenene gore ambalajı taşırken yırtılmış, makinanın icine baktıgımda kullanım kılavuzlarının oldugu poset yırtık ve icinde türkce bir garanti belgesi yok, rusca garanti belgesine benzer bir kagit var :) garanti belgesi icin servise faturayi göstermemin yeterli oldugunu söylediler, icinden orjinal garanti belgesi alinmis diye dusunuyorum, sizce sorun yasar mıyım? alınmışsa neden alınmış olabilir anlam veremedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conick -- 14 Kasım 2013; 15:14:41 >



  • Makineyi çok ucuza almadıysanız aynen geri gönderin. Ne hakla açılmış bir makine gönderirler ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zannedersem teşhir ya da bir sebeple açılmış bir makine göndermişler, bence direkt iade edin ve kapalı kutu ürün göndermelerini isteyin
  • valla hiç ucuza almadık ancak resmen karaborsa makina, aeg satısı yok gibi neredeyse, tekno marketlerde dahi bulamadim, makina kullanilmis degil ancak yarın servis geldiginde durumu anlatacagim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: conick

    valla hiç ucuza almadık ancak resmen karaborsa makina, aeg satısı yok gibi neredeyse, tekno marketlerde dahi bulamadim, makina kullanilmis degil ancak yarın servis geldiginde durumu anlatacagim.


    Servis dahi çağırmayın izmir içi alacaksanız (gerçi benim makine isranbuldan geldi ama direk fabrika çıkışı geldiği belli resimlerini paylaştım) ben serhat ticaretten aldım hatta sizinkinden daha zor bulunan 88489 aldım aldığım bilgiye göere hem benim aldığım hemde sizin modelden elinde varmış. Bence uğraşmayın iade edin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilginize teşekkürler arkadaşlar, bugün servis geldi inceledi sorun yok dedi, sıra kurcalamaya geldi: merak ettiklerinizi yanıtlamaya çalışırım.

    sevgiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.