Şimdi Ara

AEG Lavamat Exclusiv L88489FL 8kg A-%40 1400d/d Buharlı Çamaşır Makinesi İncelemesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
21
Favori
77.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LavernaL

    candoğan6 hocam,

    benim bundan önceki çamaşır makinem AEG idi ve hiçbir makineden çekmedim ondan çektiğim kadar :) lastiklerin arasıdan çoraplar makinenin içine kaçardı ve filtreden çorap parçaları temizlerdik sürekli.. filelerin içine koyardım hep küçük parçaları.. ama o sıkma esnasında filenin ağzı nasıl açılıyorsa açılır ve yine çorap kaçardı.. mübalağsız 2-3 ayda bir eşim kazanı sökmek zorunda kalıyordu artık bıktık ve çalışan makinayı çöpe attık ve bir daha AEG almaya tövbe ettim..Allahtan eşim tamirden anlayan biriydi ve kazanı kendisi söküp çorap parçalarını temizliyordu içinden, her seferinde servis çağırsaydık batmıştık :)

    burada herkese AEG önerdiğinizi görünce şaşırdım..

    Merhabalar.

    Sizin bahsettiğiniz seriyi biliyorum. Bahsettiğiniz cihaz 90'lı yıllarda Profilo tarafından üretilen AEG'ler. Bu cihazlar yıkarken her zaman körük lastiğine çorap atardı, ama pek kaçmazdı içine. Sizinkinde fabrikasyon bir sıkıntı varmış demek ki.

    Benim AEG makinemin bahsettiklerinizle hiçbir bağlantısı yok. Tamamen farklı teknolojiyle ve farklı fabrikada üretiliyor.

    Kullandığım AEG'nin tambur ağzı çok iyi tasarlanmış. Bazı makinelerde görülen lastik kısmına çamaşır taşırarak yırtma olayının olması imkansız. Çünkü tambur ağzı lastiği üstten sarıyor. Sıkmaya geçerken eskaza bir çamaşır tambur ağzından taşsa bile bir bakıyorum hemen tambur içerisine geri dönmüş. Merak eden olursa videosunu çekerim.




  • Aynen, o da Profilo zaten
  • Makineyi kurdururken alt kısmına yapıştırılacak izolasyonu uygulatmayı unutmayın

    derken acaba bunu servismi yapıyor. bu arada makine aksilik olmazsa cuma yani yarın yada cumartesi gelecek.

    resimler bende eklerim düşüncelerimi yazarım saygılar.
  • Evet, paket içeriğinden çıkacak zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mbirol

    Sizce Daikin klima bayisinde Miela ürünleri satılabilirmi..??

    Satar.
  • makina bugun geldi servis yarın artık

  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    uyarın için cok tskler
  • anladıgım bişey degil ama sormak istediginiz varsa cvplarım. garanti uzatmayı yapmayı unuttum 140 tl karsılıgıı uzatıyorlarmıs onu yaptıracam kesin sonra.

    birde bir aparat takıyorlar mıknatıslı demir.su gelen kısıma onun fiyatı 60 tl calgon almana gerek olmuyormus.


    -----------------------------
    98699 serisine uygulanan sünger izolasyon malzemesinden taktı -- olayına gelince bana gelen servis ilk defa böyle bişey duyuyormus öyle bişey kısaca takılmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 31 Mayıs 2014; 18:48:36 >




  • milyondabir kullanıcısına yanıt
    Makineniz hayırlı olsun.. Bu arada makineniz çok güzel

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsk ederim sağolun .sizlerin yorumları ile aldım.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Candoğan bey,
    Bu kalitede önerebileceğiniz sanayi tipi çamaşır makinası/kurutmalı çamaşır makinası/kurutma makinası var mı marka model olarak?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: milyondabir

    tsk ederim sağolun .sizlerin yorumları ile aldım.

    Arkadaşlar ben lg f14a7fds5 modelini tam almak üzereyken bu modelin övüldüğünü gördüm gerçekten lg yerine bu ürünü tercih etmem daha mı mantıklı olur Candogan tıkırtı yapmasından bahsetmiş benim için sessizlik önemli yatak odasına çok yakın bi yerde duracak çünkü gece çalıştırdığımda rahatsız olmak istemiyorum sizce rahatsız edecek seviyede mi o tıkırtı lütfen yardım bir an evvel almam lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Merhabalar, gıcırtı sesi kayıştan geliyor olabilir. Kayışa talk pudrası sürün, iyi gelir. Yine devam ederse servisi çağırın, sorun olmasın.

    Sen de yorum yaparsan çok memnun olurum kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuda daha önce geçtimi farketmedim. Aradım bulamadım. Tekrar oluyorsa kusura bakmayın.

    AEG 75280 FL çamaşırmakinası aldık 4-5 ay önce. Bu cihazda sıvı detarjan kullanmak için, deterjan gözünün önünde bir kapak var, onu indirmeniz gerekiyor. Böylece sıvo deterjan, yıkama sırasında kullanılana kadar gözde kalıyor. Eğer toz detarjan kullanılacaksa kapağı kaldırmak gerekiyor, aksi taktirde yıkama sonrasında toz detarjanın büyük kısmı gözde kalıyor.

    Sıvı detarjan ve toz kireç önleyiciyi bu cihazda nasıl kullanabileceğimi çözemedim. AEG'nin diğer modellerinde de benzer bir mekanizma olduğunu düşünüyorum. AEG kullanan arkadaşlar bilgi verebilirlerse sevinirim.
  • kendi adıma yazmıs olayım güzel makine herkese tavsiye ederim saat gibi calısıyor bitince uyarıyor sonra kendi kapanıyor.tam

    diger özeliklerini zaten takip edenler okumustur.
  • candoğan beyin yorumlarını okuyarak 4 sene önce profilo 1001 ctr almıştım. hanım bugüne kadar zar zor idare etti. ama hep bana saydı :) belkide başkalarında iyidir. bizim makinayla ilgili bir sıkıntı vardır. neyse artık yeni bir makina alıcam. özellik istemiyorum. sadece temiz yıkasın, elbiselere leke yapmasın, üzerlerine pas gibi sarı noktacıklar bırakmasın istiyorum :) yardımınızı bekliyorum. teşekkürler
  • avtaha A kullanıcısına yanıt
    Bende forum tavsiyesiyle 3,5 sene evvel profilo cm1001ctr almıştım. Çok memnunduk ama ikinci çocuktan sonra yetmez diye 9 kiloluk aeg aldım.
    Aldığınız ürün miele bile olsa üretim hatalı olabilir, önemli olan hakkınızı aramak. Bıktırana kadar şikayet edin hatta internetten rezil edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet güzel makine hayırlı olsun...
  • erhan s40 kullanıcısına yanıt
    bende 9 kiloluk aeg yada electrolux düşünüyorum, siz hangi modeli ne zaman aldınız, memnunmusunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62


    quote:

    Orijinalden alıntı: mrbaronx

    quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    quote:

    Orijinalden alıntı: mrbaronx

    candoğan hocam bu ürün bu fiyata nasıldır bizimde makına bozuldu yenisini alıcaz tavsiye bekliyorum en fazla 1500 civarı olsun.
    http://www.netteenucuz.com/aeg-lavamat-l87494efl-camasir-makinesi?ref=akakce&v=1.67.5

    1400 devir sizin için önemliyse olabilir ama değilse mbirol arkadaşımızın dediği gibi EWF1286LEW modeli daha mantıklı olabilir.

    tavsiyenize uyarak electrolüx ewf 1286 lew aldık su jeti falan filan gayet güzel makina garantıyıde uzattık 140 liraya 7 yıl yaptık

    Hayırlı olsun, güzel bir seçim. Bu arada dalgınlığıma gelmiş yanlış bilgi vermişim. L87494EFL modelinde de su jeti varmış, teşhirde incelerken farkettim. Şirinevlerdeki spotçular çarşısında 1599 liraya gördüm, fiyat bedava diyebilirim.

    Can Bey dün size mesaj atmıştım herhalde ulaşmadı ama herhalde bi hayır varmış...eğer olumlu cevap verseydiniz akşam 1799 tl ye makineyi (aeg l87494 efl ) alacaktım.Sizden cevap gelmeyince bu güne bıraktım.Sabah bi daha baktım makine Teknosa da 1525 tl ye düşmüş,ben de ne olursa olsun dedim ve siparişi verdim 1525 tl lik makine bana 75 tl maxi puan,15-20 tl avantajix ve 300 tl hediye çekiyle beraber yaklaşık 1135 tl ye geldi,inşallah pişman olmam...




  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.