Şimdi Ara

AEG 74850 KULLANAN VARSA DENEYİMLERİNİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MERHABA AEG74850 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM . ALIPTA KULLANAN VARSA, YIKAMASI NASIL? MESELA SIEMENSLERDE İYİ YIKAMIYOR ŞİKAYETLERİ VAR.
    BUNUN DIŞINDA SIKARKEN SARSINTI VE SES DURUMUNEDİR. BU KONUDAKİ TECRÜBELERİNİZ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM



  • Burada degişik yazıılar var..7 yılda Bozuldu....Diyen yazıları okuyunuz...AVRUPADA SATTIKLARI MALLAR İLE BİZE SATTIKLARI MALLAR AYNIMI? BİLMİYORUM.... Bu konuda çok farklı saplantılarım var.....Orada satılırsa başlarına bela olacak defolu ürünleri bize sallıyorlar...Diye olumsuz düşüncelerim var...Sadece falanca marka için degil...Türkiye de mal satan AVROPALI her marka için söylüyorum...PEUGEOT 307.... Alanlar az macera yaşamadılar Daha niceleri var.....
  • Aynı makine birebir aynı kod ile Avrupa'nın birçok ülkesine satılıyor. O mazide kaldı, ama zamanında yapmayan olmadı diyemeyiz. Zaman zaman bazı markalar böyle şeyler yapsa da (misal Ariston, Hotpoint, Bosch) AEGnin bu modelini içiniz rahat alabilirsiniz. Ultra sessiz ve çok kullanışlı bir cihaz.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: candogan62

    Aynı makine birebir aynı kod ile Avrupa'nın birçok ülkesine satılıyor. O mazide kaldı, ama zamanında yapmayan olmadı diyemeyiz. Zaman zaman bazı markalar böyle şeyler yapsa da (misal Ariston, Hotpoint, Bosch) AEGnin bu modelini içiniz rahat alabilirsiniz. Ultra sessiz ve çok kullanışlı bir cihaz.


    Siz sıkarken siemensten daha sarsıntılı çalışıyor demiştiniz, yanılıoyormuyum yoksa 72650 modeli içinmiydi. Çünküü siemnsten daha sarsıntılı ise sıkmada siemensten daha sesli çalışıyor demektir.
  • Evet sıkmada sarsıntı emme özelliği Siemens kadar gelişmiş değildir ama motor Siemens'e göre çok daha sessiz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.