Şimdi Ara

ADSL2+ VDSL2 sorun ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhablar, fiber internete geçtim. Müdürlükte, VDSL modem verilene kadar hattınızda kopmalar yaşanabilir dendi ve bu halde kopmasız ortalama 17 mbit hız alıyordum. Müdürlükten VDSL modemde verildi ancak sinyal halen adsl2+ üzerinden geliyor. Müşteri hizmetlerini aradım modem değiştiğinde otomatik vdsl e geçiyor deyip kapadı ama modulasyon halen ADSL2+ üzerinden geldiği için 20 mbit downloada 1 mbit upload yapıyorum ve tivibu ev cihazını açtığımda hız 18 mbitten hoop 12-13 mbitlere düşüyor. Nedir nasıl yapılır bu VDSL e geçiş ?


    Tivibu kapalı - yalnızca masaüstü bilgisayar ethernet portu üzerinden hız
    http://www.speedtest.net/my-result/3213739742

    Tivibu açık
    http://www.speedtest.net/my-result/3213744072

     ADSL2+ VDSL2 sorun ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 7 Ocak 2014; 12:25:58 >







  • tolgabes64 kullanıcısına yanıt
    Bu modemin arayüzünü bilmiyorum ama hat türü ayarı vardır, vdsl alarak bir deneyin, sinyal gelmezse adsl alın geri. Deneyin yazın hocam tekrar.
  • Denedim VDSL sinyali alamıyor. modulasyondan ADSL2+ tikini kaldırınca DSL ışığı yanıp sönüyor sadece.. hız ölçümlerinde max 19.94 mbps görebildim ADSL2+ modunda
  • Bağlı olduğunuz Türk Telekom Müdürlüğü'ne gidip sormanız lazım. Eğer Vdsl profilleri aktifse, oradan değiştirirler, modeminiz vdsl2 uyumlu, değiştirmenize gerek yok. Ama belli bir tarihte otomatik geçiş de yapılacak olabilir. Onu da müdürlükten öğrenirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.