Şimdi Ara

adsl ve ethernet kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar arkadaşlar..

    ben üst kattaki komşunun adsl modeminden kendi bilgisayarımın ethernet kartına bağlantı yaptım.. aynı şekilde arkadaşımınkine de yaptık.. onun bilgisayar xp olduğu için bi sorun oluşmadı.. fakat benim ki windows me.. yani birkaç ayar yapmam gerkiyormuş.. anlayacağınız nasıl yapacağımı bilmiyorum.. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim :)

    not: bilgisayarıma xp yükleyemem, çok eski bir model, kaldırmıyor yani..

    daha önce de ilgili bir konu açmıştım.. o zaman yardımcı olan arkadaşlara da teşekkür..http://forum.donanimhaber.com/m_9670954/mpage_1/key_//tm.htm#9671247







  • ethernet kartının driverını yükle.o zaman direk internete erişirsin zaten.diğer bilgisayarın paylaşıma açık sürücülerini görmek istiyosan her iki bilgisayarıda aynı çalışma grubuna dahil etmelisin.ama nedense ben xp ile me arasında paylaşılan sürücüleri tam anlamı ile göremedim.xp den me olan bilgisayara erişebiliyorum ama me den xp olan bilgisayara erişemiyorum.aklıma xp cd'sindeki ev ağı kurma sihirbazını kurmak geldi.onu kurucam önümüzdeki hafta o zaman me den de xp yi kullanan pc yi görürüm diye düşünüyorum.he bu arada me den xp kullanan pc yi göremememe rağmen landan multiplayer oyun oynayabiliyorum ne hikmetse.
  • pc özelliklerini yazarsanız ince ayarlarla xp kullanıp kullanamayacağızı daha iyi anlayabiliriz.

    xp sistem gereksinimleri

    işlemci : 233 mhz en az, 300 tavsiye edilen
    ram : 64 mb ram minimum, 128 tavsiye edilen

    Benim kullandığım pcnin sistem gereksinimleri:

    işlemci 550 mhz pentium 3
    ram 64 mb 100 mhz (2-2-2-5)
  • sorunu çözdü galiba takip etmiyor konusunu
  • hayır sorunu çözemedim.. int. kafeden bağlandığım için cevap yazamadım..

    xp yükleyememin sebebi hem sistemi zorlaması, hem de yüklemeye çalışırken bios'un uyumsuzluk hatası vermesi.. bios'u güncelleştirin felan diyor.. o riske de girmek istemiyorum..

    ethernet ayarlarını felan yapmamız gerekiyormuş.. gönderen bilgisayarın ip'sini felan yazacakmışız.. böyle ayrıntıları bilen varsa ve de yardım ederse sevinirim..

    quote:

    Orjinalden alıntı: rizabardakci239

    sorunu çözdü galiba takip etmiyor konusunu
  • Ethernet Kartın Tanıtılımı ?
  • eger ethernet kartında sorun yoksa (YANİ AYGIT YÖNETİCİSİNDE SORUNSUZ YÜKLENMİŞ GÖRÜYORSAN) xp den farklı olarak ekstra bi ayar yapman gerekmiyo die biliyorum.ıp leri otomatik al yap bide ayarları otomatik al.Nete bağlanması lazım.Yani me kullanıyopsun die farklı bi ayar yoq
  • tamam arkadaşlar hallettim.. yardımcı olan herkese teşekkür..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.