Şimdi Ara

ADSL MODEMLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKDAŞLAR YENİ BİR MODEM ALDIM , Siemens SpeedStream® 5200 ;
    YANLIZ BU MODEM KENDİ KENDİNE BAĞLANTI YAPIYOR.İNTERNETE BAĞLANDINDA ÇIKAN BİLGİSAYAR BAĞLANTI RESMİ DE ÇIKMIYOR (HANİ BAĞLANTI OLUŞTUĞUNDA SAĞ ALT KÖŞEDE DURAN YANIP SÖNEN BAĞLANTI İCONU) BU NEDENLE BAĞLANTIYI KESEMİYORUM ÇÜNKÜ BAĞLANTIYI KES DİYE BİRŞEY YOK.BİR DE İNTERNET SAYFASI İLK TIKLAYIŞIMIZDA AÇILMIYOR.İKİNCİ VEYA ÜÇÜNCÜ DEFA TIKLARSAK AÇILIYOR.

    MAXİMUM PERFORMANS ALABİLMEM İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR? AYARLARI NASIL VE NERDEN YAPMAM GEREKİYOR



  • Arkadasım telekomdan indirdigin büyüklüğü bir kontrol et.eger gözle görülür bir fark yoksa bi bakıma iyi haber.bilgisayarında kurulu olan intenet güncellemeli uygulamalar(mesela virüs programı gibi...)senden habersiz güncellemelrini yapabilirler ama güncelleme yapıyorsa güncellemeden sonra sana bir uyarı mesajı gelir,bunları önce bir kontrol et.cift tıklama meselesine gelince actıgın sayfanın büyüklüğüne ve yogunluguna göre acma hızı degişir sen birkere tıkladıktan sonra sayfa hiçmi gelmiyor yoksa sen gelmesi için beklemeyip acele ile birkaçkeremi basıyorsun?
  • bütün adsl modemler baglanti ikonunu koymazsan kendiliginden nete bağlanırlar.. ağbanlantılarından bu ikonu görev cubuguna koyabilirsin buradan interneti kapatabilirsin.. makinayi bir daha actıgında internete bağlanmadığını göreceksin bu ikonu masa üstüne kısayol olursur oradan etkinleştir dediğinde internete bağlanırsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.