Şimdi Ara

***ADSL Modem soru ve sorunları olanlar...*** (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
273
Cevap
1
Favori
118.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • S.a kardeşlerim ben airties rt-102 modem kullanıyorım pc ye format attım modemi kurarken airties pc nizde ağ ürünü bulunamadı diye hata veriyor modemin tüm kablolarını falan kontrol ettim ama bi türlü kuramadım modemi arkadaşlar yardım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: m__emin

    S.a kardeşlerim ben airties rt-102 modem kullanıyorım pc ye format attım modemi kurarken airties pc nizde ağ ürünü bulunamadı diye hata veriyor modemin tüm kablolarını falan kontrol ettim ama bi türlü kuramadım modemi arkadaşlar yardım



    bir de usb den baglanarak kurmaya calıs kurduktan sonra gene ethernet den girebilirsin ben öle yapmıstım
  • notebook alıyorum bi kaç güne kadar evdeki bilgisayrda usb adsls modem var ben hem ethernet portu olan hemde wirelessı olan modem istiyorum ethernet portunun 1 veya 4 olması çok önemli mi? notebooku wireless ile kullansak download yapmak istesek sorun olurmu dız bakımından birde bazı modeller arasında kaldım önerisi olan varmı fiyat önemli biraz

    bunlar beni biraz zorlayan fiyatı olan 4 portlu seçenekler


    airtires RT 211

    zyxel 660HW
    Dlink 624T

    birde simens ve thomson var nasıldır bu iki marka

    Simens
    Thomson

    birde tek port ethernet +wirelesslar var onların fiyatları da 90$+kdv civarında

    nedir öneriniz eve tek port+ wireless yetermi yoksa lazım olu diye 4 portlu +wirelesss alayımmı yada wireless totapnmı lüzumsuz

    şimdiden teşekkürler




  • ARKADAŞLAR LÜTFEN YARDIM EDİN!

    benim internet 256 lık.

    internette internette upload veya download yaparken internetten düşüyor modemin online yazan yerinde ışık yanmıyor.

    niye böyle oluyor yardım ederseniz sevinirim.

    şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *Brakisefal -- 14 Haziran 2007; 2:33:05 >
  • arkadaşlar actiontec home dsl modem kullanıyorum..fakat kurulum kitapçığını kaybetmişim ve şimdi modemin kuramıorm...
    modulation=G.dmt,multi-mode,T1.413
    rj11 settings= inner pair, auto detect,outer pair
    seçeneklerinden hangisi olacak..
    bide diğer ayarları 8-35 ve ppp0E olacak sanırım.
    Yardım ederseniz sevinirim arkadaşLar...
  • arkadaşlar yardım lütfen..

    bende win 98 eski bir bilg. var.. içinde 56 k modem var.çeviemeli bağlanıyordum.şimdi ttnet in kampanyasından pikatel combomax aldım. fakat kuramıyorum.modem algılamıyor diyor. 56 k iptal mi etmem gerekiyor ytada bilg. çıkarmam mı. bunları nasıl yaparım bilgisi olan varmı..çakışıyorlar mı aacaba diye düşünüyorum.. yardımmmmmm
  • Datron modemim var.5 tane Led'i(Işığı) var.İlk açtığımda ses çıkartıyo ve ışıklarda sorun var.Yani Işıkların isimleri şunlar:
    1-Power
    2-DSL
    3-PPP
    4-Ethernet
    5-Usb
    İlk Zamanlar modemi açtığımda power ışığı kırmızıdan yeşile geçiyodu eskiden.Ama artık 5-10 dakka bekliyorum zor açılıyo ışık.Sizce nedendir ve ne yapmalıyım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluevrim -- 11 Temmuz 2007; 16:48:27 >
  • arkadaşlar merhaba bir ay önce kadar usr9110 marka modem aldım, masaüstü bilgisayar kablolu laptopumla da kablosuz bağlantısını kullanıyorm, fakat son zamanlarda laptopla bağlanırken bağlantı sınırlı hatası vermeye başladı, hatayı düzeltmek için modeme dokunmama gerek yok laptopun kablosuz özelliğini kapatıp açmam bağlantıyı yeniden başlatmam yeterli olujyor , sonra bir süre daha bu şekilde devam edip bağantı sınırlı hatası vermeye devam ediyor. sorunum ne olabilir sizce acaba?
  • Ya bu bölümde moderatör eksikliği var.Bu konuyla kimse ilgilenmiyo yaw
  • Modemi yeni aldım Airties rt205 modeli adsl bağlantım var iken xp nin baloncuklarından şu mesajı aldım "Airties güncellemesi hazır yüklemek için balonu tıklayın" tıkladım ama sanırım yükleme başarısız oldu ve bağlantım kesildi. Modemi açıp kapattım, bu kezde Adsl ve PPP ledleri yanmıyordu. Tekrar açıp kapattım bu kezde adsl ve lan ledleri yanmıyordu fakat ppp ledi yanıp sönüyordu. Modeme reset atmak için 15-20 sn kadar resete basılı tutmama rağmen reset atmadı. Ve 192.168.2.1 ile de modeme giremiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.
  • iyi günler;
    TTnet yaz kampanyası ile 1 ay önce aldığım Airties ADSL rt-103tt modemim takır takır çalşıyodu taa ki ben reset tuşuna 5 sn basılı tutana kadar. Bundan sonra kitapçığı okuduğumda modem ayarlarına format çektiğimi öğrendim. Modemin yazılımını tekrar kurdum. ve şu an internete bağlanabiliyorum yalnız ufak bir ayrıntı var. daha önceden açılmayan airties ADSL hizmet programı die birşey her başlangıçta açılıyo.eskiden böyle bişey yoktu. msconfig den kaldırdığımda ya da programı sildiğimde internet bağlantım kesiliyor. Bu program olmadan internet e bağlanmak için ne yapmalıyım. Lütfen konu ile iligli arkadaşlardan yardım beklikyorum.
    Teşekkür ederim.
  • LÜTFEN OKUYUN!
    Benim zoom 4 modemim vardı eski. bir kaç yıl önce almıştım. sonra bilgisayar modemi görmemeye başladı. USB kablosunu taktığımda yeni görüyordu. ve bu sorun hala devam ediyor. bana yardım edebilecek bir baba yiğit varmı?
  • Bende de Pegasus modem var. Pegasus güç kaynağı var 1000 K lık. Modem güç kaynağına takılı iken sayfalarda bağlantı zaman zaman kopuyor. ama hat düşmüyor. Msn açıkken oradan çıkmadığın sürece kalıyor ama yeni explorer sayfası veya msn açmaya izin vermiyor. Bir ara gidip gidip gerliyor. Ama modemi direk prize takınca sorun çözüldü. Acaba neden olabilir?
  • Bwen zyxel aldım yeniii...Bişiler yanlış gibi ya...
  • arkadaslar asus aam6000ug usb adsl modemim var ve vista için drvieri yok..vistada kullanabilemem için bişey yapabilirmiyim...illede baska modemmi almalıyım yoksa vistaya driveri olan???
  • yaw arkadaşlar allah sen yardım edin ben adsl nakil yaptırdım we bana yeni kullanıcı issmi yeni şifre bide PORT werdiler inca modem yapılandırmaya giriorum herseyeyi yapıorum ama portu nereye yazıcam tam olarak allahsen yardım edin bea...PORTTT...
  • arkadaslar ıptale ttırdıgım ınternet hattımı tekrar actırdım ama usrobotıcs modemımı tekrar tanıtmam gerekıyormus bılgısayarıma bı yolunu bulamadım acaba reset falan atıp tekrar mı ayar gırecegım bı bılgı veya lınk verırmısınız..
  • arkadaşlar modem kurarken sorunlar yaşıyorum oncelikle kullanıcı adımı telno@ttnet şifremi telno olarak girmeme rapmen ttnet alan adını yanlış girdiniz modem kurulumunuzu yeniden yapın diye uyarı veriyor.
    bunun sebebi nedir.

    sorun halloldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagopa -- 30 Eylül 2007; 19:32:36 >
  • arkadaşlar bende rt 101 airties modem var mac ox 10..4.8 kurtum ama onda balanmiyor birdulu bulamadin bunu nasil yaparaim yardim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ado

    paylaşımlarınız için lütfen burayı kullanınız...
    aynı zamanda anket linkide aşağıdadır...
    http://forum.donanimhaber.com/m_2096623/tm.htm




    Kardeş Benim sorunum modemin içine giremiyorum.İnternet bağlantısı yok çünkü modemin VCI-VPI ayarları nın değiştirilmesi lazım 2 senedir kullanıyordum dün akşam kapadım pc yi sabah açtım bağlantı gitti internet olmadığı için modemin içine giriş yapamıyorum bu sorun nasıl düzelir yada modemin içine başka girebilme yolu yok mudur ?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.