Şimdi Ara

ADSL HIZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben bu sorunu yaklaşık bir senedir çekiyorum.Netim gündüz 12 den gece 12 ye kadar ss de görüldüğü gibi.Bunun yüzünden online oyun da oynayamıyorum. 4440375 i ne zaman arasam saçma sapan sebepler gösterip konuyu kapattılar.Sizce ne yapabilirim.
     ADSL HIZI



  • Aynı sorun benim bi arakdaşımda da var. 1024K olması gerekirken sürekli 530K larda gösteriyor. Kablolu modem kullanıyor.

    Acaba İP numarasının 78 ile başlamasının bunda bir etkisi varmıdır??

    Bulunduğu il K.maraş bunun bir etkisi var mıdır?

    TT arayınca her zamanki gibi saçma sapan şeyler söylüyor.
  • 78 88 85 hiç farkı olmaz ,bulunduğun bölgede çalışma olabilir.
  • aynen bende de bu durum var gece 1 den sonra 116 kb.emule calıstıramaz oldum moralim bozuluyo en cok o koyuyo adama.kablonete gecicem bole giderse.yer istanbul erenköy
  • Grev varken 110la inidiyordum, grev bittiğinden beri bir düzelmedi hızlar. Telekom çalışanlarının arasına karışıp nifak tohumları mı eksek ne yapsak?
  • Hehehehe .....
    Valla arkadaslar hızlar dusuk bende çok kızıyordum artık alıştım .... 10 defa şikayet edin hiç bir şey olmuyor . ben senin servisini begenmedim suna geçeyim desen o şirketde atl yapısını T.telekomdan alıyor.Neye yarar.Ancak tellcom denilen şirkey gelecekde bu iş duzelecek yok oyle bir şey adamların ilk planları siteler ve toplu içiçe yerleşim yerleri yani sokak sokak gezmeyecekler.Biz bu int. cekcez veya T.Telekomu alan şirkete mail atcaz .yapcak başka bir şey yok .


    quote:

    Orjinalden alıntı: lycantrophic

    Grev varken 110la inidiyordum, grev bittiğinden beri bir düzelmedi hızlar. Telekom çalışanlarının arasına karışıp nifak tohumları mı eksek ne yapsak?




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.