Şimdi Ara

ADSL Hız Testi Sonuçları Neden Düşük ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Eğer TTNET ADSL kullanıyorsanız ve internet hızınız düşükse bunun tek sebebi TTNET hızınızı düşürmüştür. Bu şekilde aynı bağlantıyı daha fazla kişinin kullanmasını sağlayarak daha fazla para kazanmaktadır. Türkiye çapında milyonlarca ADSL abonesi olan bir telekom şirketinin 1 bağlantıyı 2 veya 3 kişiye kullandırması halinde kazanacağı parayı siz düşünün.

    TTNET internet hızını düşürürken, öncelikle bölgede şikayet etmeyen veya interneti az kullanan ADSL kullanıcılarını seçer. Böylelikle karşılaşacağı tepkiyi en aza indirmektedir.

    Eğer siz tepki verip Çağrı merkezini aradıysanız;

    Size verdikleri internet hızının garanti olmadığını, bina ve daire kablolarında bir sorun olabileceği, bulunan bölgede internet kullanımının yoğun olduğu, Telekoma yakınlık ve uzaklık mesafesi, DNS ayarlarınızın ve bağlantı ayarlarınızın yanlış olduğu, kullandığınız ADSL Modem ‘de bir sorun olduğu gibi çeşitli yalan ve bahanelerle sizi aldatmaya çalışacaklardır.

    Eğer siz bu yalan ve bahanelere inanır ve bu şekilde internet kullanmaya devam ederseniz. TTNET isimli ne olduğu belli olmayan ve insanların üzerinden haksız kazanç sağlayan bir şirkete ortak olmuşsunuz demektir.

    Bu konu ile ilgili yapabilecekleriniz;

    - Size önerim en azından 444 03 75 numaralı TTNET Çağrı merkezini arayıp tepkinizi dile getirin. Bunu defalarca yapın ki TTNET denen bu şirket, sizin gibi aynı tepkiyi defalarca gösteren kişilerin olduğunu görünce bir adım geri atsın.

    - Devlet kurumlarına, çeşitli kuruluşlara veya her nereye ulaşabilirseniz e-mail gönderin. Forumlara ve üye olduğunuz şikayet sitelerine bu konu ile ilgili yazılar yazın.

    - Eğer elinizde maddi yönden bir imkan var ise TTNET gibi insanların üzerinden geçinen, sorumsuz, yalancı ve vurdumduymaz bir şirketi dava ederek birçok TTNET mağdurunun güzel dualarını alabilirsiniz.

    Dökümanı Hazırlayan : Osman Atabey & www.TcpSecurity.com

    http://www.tcpsecurity.com/ttnet/adsl-hiz-testi-sonuclari-neden-dusuk.html







  • tamam iyi düşünmüşsün ama türk telekom un altyapısı çok sağlam 8 ler 24 fibere geçirildi, vdsl ile 100 e kadar cıkabililr bile. Atıyorum hat zayıflaması 50 olanın bile 8 i stabil aldığını da gördüm. Bi görevli demişti altyapı çok iyi ama mh hızları acmamıza izin vermiyo dye.
  • caztlak Bu yazdıklarım teknik detay haricinde TTNET 'in insanları en basitinden nasıl dolandırdığını anlatmak içindir. Reklamlarda yüksek hız diye göz boyayıp daha sonra verdikleri hızın yarısını veren ve çoğu insana taahhüt imzalatarak kendilerine bağlayan bu şirketle uğraşmak gerekiyor.
  • evet aynen öyle kotalılara mesela 8 deil 4 veriyo 2 veriyo lazım olmayacak ya hız
  • kimi kime şikayet edeceksin şu anda turk telekom ttnet btk nın yaptıkları devlet politikasıdır, bu topraklarda devletten büyük güç yoktur.

    en az 20 sene daha serbest piyasa, rekabet, ucuz kaliteli internet yok bu ülkede şansınız varsa yurt dışına yerleşin.
  • Burası Türkiye ne yaparsan yap adamlar bir karar almışsa bunu değiştiremezsin.
    Türkiye de ne düzgün ki bu olsun dedirten bir durum.
    TTnet i defalarca aradım mail attım her müşteri temsilcisiyle ayrı ayrı farklı tarzda konuştum. Yok.
    Bir gün bir müşteri temsilcisi; "Akk yi geçmişsin, sana neden fazla hız vereyim bana bir sebep söyle?" diye sordu.
    Ben yıllardır TTnet abonesiyim hayatımda 8 Mbit internet görmedim. 2 Mbit kullandım uzun bir süre sonra zar zor pazarlıkla 4 mbit yaptırttım. (O da 1 e düştü zaten)
    Çoktan iptal edicem ama işyeri burası mecburuz kullanmaya.

    Her şey bir kenara yurtdışından birisine şu olayları anlatsak inanmaz.
    Vatandaşı bu kadar soyulan ve bu kadar sessiz kalınan başka bir ülke yoktur, inanmıyorum.
  • Bir deneyelim bakalım ne yapabileceğiz. Bu arada Devleti oluşturan Millettir ( Yani Biziz )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.