Şimdi Ara

Adsl başvurusu yapacaklara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar başımdan geçen bir olayı anlatayım;

    istanbuldaydım, rizede 3 ay boyunca kalmaya gideceğim için internet konusunda kara kara düşünüyordum, yok işte bunlar ya 3. ay açarlarsa falan gibilerinden. derken aklıma bir fikir geldi, rize telekomun web sitesine şimdiden girip "haziran 15leri" adsl başvurumu yapıp rizede bir daha başvuru olayına bulaşmamak, vakitten kazanç sağlamakdı.

    o ana kadar telekomun internet başvurularını "klasik devlet kurumu" anlayışıyla pek sallayacağını zannetmiyordum. gelgelelim, 10 temmuz günü bir telefon, anında telekom müdürlüğüne gidiş, sözleşme imzalanması vesaire derken...
    ayın 13ü ADSL Rulez

    sizlerede tavsiyem, adsl başvurularınız internetten yapmanız.







  • yook be usta. ben tam 3 ay önce hem normal başvuru hemde 10-15 kez internetten başvuru yaptım. hiç bişi çıkmadı. her seferinde portumuz yok dediler. Herhalde senin şansına hat varmış.
  • Başvurunun yoğun olduğu bölgelerde insan beklemek zorunda kalıyor.Bende internetten 4 başvuru yaptım hiçbir cevap alamadım.Telekom müdürlüğüne başvurduktan yaklaşık 4 ay sonrada söleşmeye çağırıldım 25 gün sonrada adsl hizmeti almaya başlamıştım.
  • BENCE İLK YAPMANIZ GEREKEN TELEKOMUN SAYFASINDAN TELEFON NUMARANIZI GİREREK KAYITLI OLDUĞUNUZ TELEFONUN BULUNDUĞU BÖLGEDE ADSL HİZMETİNİN VERİLİP VERİLMEDİĞİNİ BİR ARAŞTIRIN. BAŞVURU YAPTIĞINIZDA AŞIRI BİR TALEP VARSA PORT YOK DEYİP İŞİN İÇİNDEN ÇIKIYORLAR
  • Kurumsallık önemli bir kavram. Bu örnekler TT'un henüz kurumsallaşamadığını gösterir.

    Saygılar..
  • bende dün gittim küçükyalı telekoma varmı portunuz dedim var dediler hemen sözleşme imzaladım önbaşvurusuz hafta içi dene bağlan dediler.... bulunduğun bölgede port olmasıyla alakalı bişe...
  • Aralık ayında 512 kbps talebinde bulundum.Ocak 10 civarı aradılar ama o an para durumu nedeniyle 512 alamazdım bende talebi geri tepip talebimi 256 kbps'e çevirip işleme sokmalarını istedim.Ama genede aynı gün garantiolsun diye internette bir talepte daha bulundum.Mart 28'de telefon çaldı ve aynı gün sözleşme.3 gün sonra adsl hat online idi.
  • Bursa Gemliğe DSL Geçen hafta geldi. Ben başvuruyu geçen sene yapmıştım. Tabi ozaman fiyatlar tavandı 128e yazıldım. Fiyatlar düşünce 512 ye yükselttim. okullardan sonra bizimkini açtılar. 128 veya 256 lar daha hâlâ bekliyor.
  • Forumda konuya denk gelince ne günlerdi aradan 10 yıl geçmiş dedim kendi kendime.
    O zamanki internet hızlarını görünce insan şaşırıyor şimdi 8 Mbit hızları beğenmiyoruz.
    Şimdi hortlattım ya konuyu bari birde katkım olsun adsl başvurusu yapacak arkadaşlar burayı da incelesin derimwww.adslbasvurusu.net hem hızlı hemde uygun fiyatlar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.