Şimdi Ara

Adobe PS CS6 x64 Sürümü Workspace Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir CS5 kullanıyordum sistem yetersizliklerinden dolayı.

    Vakti geldi yeni bilgisayara aldım win8 ile beraber, hemen Light Room ve Photoshop'un x64 versiyonunu yükledim.

    Herşey sorunsuz çalışıyor ama Work space'i kesinlikle ayarlayamıyorum. Window menüsünden herhangi bir aracı seçtiğimde Photoshop simge durumuna küçültülmüş gibi kalıyor ve açılmıyor. Daha doğrusu çalışmasına devam etmesine rağmen ekrana gelmiyor.
    Sadece appdata dan PS ye ait klasörü silince açabiliyorum programı şayet o zamanda herşey resetleniyor.

    Çok önemli değil ama pratikliği kesinlikle öldüren bir sorun. Sağ paneldeki Explosure'u seçmek yada Hue&Saturation'u seçmek eziyet oldu resmen. panelleri kapatabiliyorum ama açtığımda aynı sorun oluyor. Hazır workspace seçmekte çözüm değil işime yarayacak araçlar sürekli değişiyor. (Auctions bazen lazım olmazken bazen çok lazım oluyor mesela.) Şimdiden teşekkür ederim.

    Windows 8.1 x64
    İntel i7 4770
    Nvidia Ge-Force 630
    8 GB Ram



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Savas -- 3 Şubat 2015; 3:14:51 >







  • M.Savas M kullanıcısına yanıt
    sorunu çözebildiniz mi bilmiyorum ve tek bir sebep geliyor aklıma CS5 serisinin win8 ile uyumsuz olabilir win7 olarak çalıştır derseniz bence sorun çözülür...
  • Sorun aslında CS6 da karşıma çıkmıştı.Aklınıza gelebilicek her şeyi denedim. Kaç sefer yeniden yükledim, güncelleme dahi yapamamıştım. Sonradan öğrendim ki benim kullandığım sürüm beta seviyesinde ki bir sürümmüş, Belki denk gelmişsinizdir "Superstition" kod adlı deneme sürümüymüş.
    Kaldırıp Master Collection'u yükledim sorun ortadan kalktı. Hatta şu beta sürümünde menü açılışları hantaldı, bazen gaussian blur uygularken bile 3-4 saniye beklediğim olmuştu. İşlemcinin günahını almışım meğersem (çok küfür etmiştim).
    Bir kaç projemi tamamladıktan sonra boş vaktim oldu. Hep merak etmişimdir neden "Superstition" ekini kullanmışlar diye, araştırınca fark ettim ki kullandığım sürüm beta tarzında bir sürümmüş.
    Şu an hiç bir problem ile karşılaşmadım sorunum neyseki çözüldü, dahada fazla performans aldığımı da söyleyebilirim. Yinede teşekkür ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.Savas -- 4 Ocak 2014; 1:30:50 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.