Şimdi Ara

Adobe, iPad ve Mac için yeni Photoshop özelliklerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adobe, iPad ve Mac için yeni Photoshop özelliklerini duyurdu



    iPad uygulaması artık kusurları düzeltmek için Magic Wand (Sihirli Değnek) ve Healing Brush (Düzeltme Fırçası) seçim araçlarını içeriyor.



    Ayrıca Bkz.Microsoft, korsanla mücadele etmek için Ethereum blok zincirini kullanacak



    Canvas Projection işlevini kullanarak görüntüyü HDMI veya USB-C ile bağlı bir monitörde görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca Adobe, artık daha fazla renk tabanlı ayar katmanı sunan Fresco iPad uygulamasını yükseltti.



    Adobe, iPad ve Mac için yeni Photoshop özelliklerini duyurdu



    Keşfet paneli geldi



    Adobe, Photoshop masaüstü sürümünü de güncelledi. Sky Swap aracında artık çok daha fazla çizim seçeneği var. Geliştiricilere göre, Bağımsız Bezier işaretçilerine sahip Çarpıtmayı Dönüştür aracı, daha önce imkansız olan dönüşümleri gerçekleştirmenize izin verecek.





    Yeni Keşfet paneli, araçları, menü öğelerini ve iş akışlarını bulmanıza yardımcı olacak. "Command + F" veya "Ctrl + F" kısayol tuşlarıyla bu paneli başlatabilirsiniz.




    Kaynak:https://blog.adobe.com/en/publish/2021/08/17/photoshop-releases-major-update-sky-replacement-healing-brush-magic-wand-on-ipad-much-more.html







  • İşte niye ipad alınır kanıtı bu haberler hep. Android camiası anca bilmemdeeditör adlı salak salak programlarla uğraşsın. Adam ipadden özenmiş kalem bile çıkarmış ama kalemle yapabildiğin tek şey cin ali çizmek :P Nerde bi procreate nerde bi lumafusion nerde bi photoshop

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.